Íme a csillagjegyek legmeglepőbb tulajdonsága

nlc | 2019. Március 19.
Akarsz néhány meglepő dolgot tudni a barátaidról? Elég rátekinteni a csillagjegyükre, s máris kiderül, mit rejtegetned előled. A horoszkóp fellebbenti a fátylat a csillagjegyekről.

Kos

Észrevetted már, hogy a Kos jegyében született barátodnak sebhely van a homlokán vagy a könyökénél? És arra felfigyeltél, hogy megvágta magát egy késsel, aminek a nyomát a mai napig viseli? Ez aligha meglepő, miután a csillagjegyek közül vele történik leggyakrabban baleset. Tele van energiával, ám időnként nem tudja megfelelően levezetni ezt a többletet, aminek aztán sérülés lesz az eredménye.

Bika

A Bika akkor érzi elemében magát, amikor magával kell törődnie. Érzékeny, nem túlságosan beszédes, jó megfigyelő. Emellett gyakorlatias, értelmes, s gyors észjárásának köszönhetően szinte vonzza magához a pénzt. Munkájában mindig kiválóan teljesít. Gondoltad volna, hogy a kívülről kiegyensúlyozottnak tűnő Bika belül mennyire makacs és zsarnoki? Ám vélhetően ez az oka, hogy a céljait rövid időn belül el is éri.

Ikrek

A kellemes külsejű Ikrek meglehetősen finnyás és válogatós, amikor arról van szó, kivel lépjen közelebbi barátságba. Miután kettős jegyről van szó, kétféle személyiség rejtőzik a lelkében: egyfelől együttműködőnek, segítőkésznek és barátságosnak tűnik, ám a másik arca épp ennek ellentéte, előszeretettel szól bele a közeli barátok életébe, és ítélkezik tetteiken.

Meglepő tulajdonságokat rejtegetnek a csillagjegyek (iStock)

Rák

A Rák érzékeny típus ugyan, de kifejezetten jól koordinálja az életét. A barátai problémái és szükségletei mélyen érintik, mindenkor együtt érez velük. Ki sem néznéd belőle, milyen hihetetlen bosszúra lenne képes, ha a jövőben ellenséggé válnátok. Nem könnyen bocsát meg senkinek, de az is igaz, ő abban a hitben él, hogy a legközelebbi barátok soha nem tudnának ártani neki.

Oroszlán

Tréfálkozó, lezser az Oroszlán, aki minden kétséget kizáróan uralkodásra született. Tele van energiával, ami szinte átjárja a körülötte lévőket is. A munkájában folyamatosan új célokat tűz ki, akaratereje példás. Tudtad, hogy a kemény, rettenthetetlen külső nebáncsvirágot takar? Hiába, még ő is nagyon érzelmes és érzékeny lélek. S íme még egy dolog, ami meglephet: borzasztóan szeret edzőterembe járni, még ha ez nem is mindig látszik meg a külsején.

Szűz

A Szűz kreativitása nem ismer határt. Jókedvű, mosolygós, hibátlan a bőre, mintha egyáltalán nem öregedne, csillogóak a szemei, ha ránézel, akkor alighanem azt olvashatod ki a tekintetéből, hogy elégedett a kinézetével. Meglepőnek tűnhet éppen emiatt, hogy belül túlságosan is sokat szoronghat a megjelenése, a mosolya, a teste, a mozdulatai miatt, s a felsorolást még hosszasan lehetne folytatni…

Mérleg

Az együtt érző és érzelmes Mérleg mindent igyekszik megtenni azért, hogy a kapcsolatai harmonikusak legyenek. Ha szükség van rá, elejt egy csodás mosolyt, bevet egy sokat igéző tekintetet, egyszóval bármilyen bűbájt, amit a helyzet éppen megkíván. Imád flörtölni, ugyanakkor ő az egyik leghűségesebb csillagjegy, ami kívülről meglepőnek tűnhet mások számára.

Skorpió

A Skorpió igéző szemeivel szinte bárkit azonnal levesz a lábáról. Szenvedélyes természete messze földön híres. Jellemzően magas és vékony a megjelenése. A felszínen együttműködésre hajlamos, ám ne lepődj meg, ha a hátad mögött mindenféle megjegyezést is elejt rólad. A legmeglepőbb tulajdonsága talán, hogy barátságos természetével ellentétben vezető beosztásban a legszigorúbbak közé tartozik.

Nyilas

A Nyilasról köztudott, hogy imádja a kalandot, a monoton hétköznapok nem az ő világa. Így nem csoda, ha gyakran váltogatja a munkahelyét. A hűtlenség sem áll messze tőle, ami mégis meglepőnek tűnhet, hiszen alapvetően kifejezetten becsületes típus. Az is biztos, hogy tüzes jegyűként nagyon könnyen felkapja a vizet, önzővé, rosszindulatúvá válhat, ami már nem is annyira köztudott róla.

Minden csillagjegynek van olyan tulajdonsága, amit nem is feltételeznél róla (iStock)

Bak

A Bak a munkamániások megtestesítője. Tökéletesen tisztában van a céljaival, mint ahogy azzal is, milyen stratégiával érheti el, valósíthatja meg őket. Munkájában nyílt lapokkal játszik, hisz abban, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét, s mindenkor lojális a munkahelyéhez. S íme a legmeglepőbb dolog a Bakkal kapcsolatban: bármennyire is hűséges típus, nem veti meg a párhuzamos kapcsolatokat.

Vízöntő

Árad a kedvesség a Vízöntőből, ő az, aki mindenkor a béke mellett áll ki, s szinte sohasem veszíti el a türelmét. Irtózik viszont az értelmetlen fecsegéstől. Jól titkolja romantikus hajlamát, érzelmeket is alig mutat, pedig nagyon mélyen érez. És még egy meglepő tulajdonság: kiváló megfigyelő. A legmeghökkentőbb mégis az, hogy közülük kerülnek ki a legvagyonosabb emberek.

Halak

A Halak a nyilvánosság előtt nem szívesen szólal meg, ám amikor a barátokkal töltheti az időt, szinte képtelenség őt „lelőni”. A művészi hajlama korán megmutatkozik, s a mosolyából könnyen kiolvasható magabiztossága. Az igazság azonban az, hogy ő az egyik legzavarosabb csillagjegy. Nos, kit ért ez a kijelentés meglepetésként?

(via bold sky)

Exit mobile version