Ennyire féltékeny típusok a csillagjegyek

nlc | 2019. Március 28.
Vajon féltékeny típus vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül, melyek a legféltékenyebb csillagjegyek, és kik azok, akik talán hírből sem ismerik a kapcsolatokat mérgező zöldszemű szörnyeteget.

Kos (március 21-április 19.)

Kos jegyűként elképesztően magabiztos vagy, és mindenben te akarsz a legjobb lenni. A képmutatást, a hazugságot megveted, a bizalmatlanság ugyanakkor előhozza belőled a féltékenységet. Szóval, amikor elbizonytalanodsz a párodban, inkább érdemes leülnöd vele és elmondani az érzéseidet, mintsem elfutni a problémák elől. Te ennél sokkal bátrabb vagy.

Bika (április 20-május 20.)

Bika jegyűként a tartós párkapcsolat, a családi élet, a biztonság, a nyugalom, a kiszámíthatóság híve vagy. Éppen ezért, ha felmerül benned a gyanú, hogy párod esetleg megcsalhat, nyomozó éned azonnal feléled. Addig nem nyugszol, amíg ki nem deríted az igazságot. Ragaszkodó természetedből fakadóan a féltékenység ott lapul a lelkedben, de általában jó okod is van, amikor jelenetet rendezel.

Ikrek (május 21-június 21.)

Ikrek jegyűként nem igazán vagy hajlamos a féltékenységre, hiszen a szabadság nagyon fontos a számodra, amit a párodnak is megadsz. Ennek ellenére időnként ok nélkül is féltékenységet érezhetsz. Nagyon kíváncsi a természetedet, mindent tudni akarsz, gazdag fantáziáddal pedig könnyedén gyártasz összeesküvés-elméleteket magadban. Az is biztos, ha bizonyítékot találsz a gyanúdra, az nagyon elkeserít téged.

A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek a legféltékenyebbek (iStock)

Rák (június 22-július 22.)

Rák jegyűként nem mondhatni, hogy féltékeny lennél, de valójában csak azért, mert szinte nem is látsz, amikor igazán szerelmes vagy. Maximálisan elkötelezed magadat a párod mellett, és fel sem merül benned a gyanú vele kapcsolatosan. Aztán, ha kézzel fogható bizonyítékot találsz, nagyon összezavarodsz. Nehezen engeded el a fájdalmat, és nagyon sokáig elégedetlen leszel önmagaddal és a pároddal is. 

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként kifejezetten féltékeny típus vagy, hiszen nagyon erős a büszkeséged, és képtelen lennél elviselni, ha nem te lennél párodnak a legfontosabb. A lelked mélyén rettegsz, hogy nem szeret és nem tisztelt téged eléggé a párod. Hajlamos lehetsz ugyanakkor túlzottan is sokat várni a szerelemtől, aztán ha nem teljesül a vágyad, az szintén a féltékenység érzését erősíti a lelkedben. 

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

Szűz jegyűként valójában szívesen provokálod, bosszantod a párodat a féltékenységgel. Azt sem bánod, ha te irányíthatsz a kapcsolatban, és mindenkor pontosan tudod, hogyan érez irántad a párod. Aztán, amikor valódi okot találsz a féltékenységre, kiborulsz és igencsak megcsappan a bizalmad. Kutatod a bizonyítékokat, szembesíted a párodat, jó kis érzelmi drámával körítve.

Mérleg (szeptember 23-október 22.)

Mérleg jegyűként egyszerűen rajongsz a párodért. Nem tartozol a féltékeny típusok közé, te inkább adsz, mintsem követelsz a társadtól. Viszont, amikor azt érzed, hogy a párod csak kihasználja a kedvességedet, belőled is előbukkan a kisördög. Mivel kerülöd a konfliktusokat, szótlanul visszahúzódsz, de ezzel sokkal veszélyesebb és kiszámíthatatlanabb vagy, mintha nagyjelenetet rendeznél és számonkérnéd a párodat.

Skorpió (október 23-november 21.)

Skorpió jegyűként minden bizonnyal te vagy az egyik legféltékenyebb csillagjegy, nem mellesleg a leggyanakvóbb is. Már önmagában attól is felébred benned a féltékenység, ha valaki egyszerűen csak kedves a pároddal. Nagyon érzékeny a lelked, ezért sem tudod kontrollálni az érzéseidet, beleértve a féltékenységet is. Az is biztos, te addig kutakodsz, addig faggatózol, amíg bizonyítékot nem találsz, vagy amíg a párod belefárad a kérdésekbe, és faképnél hagy.

Nyilas (november 22-december 21.)

Nyilas jegyűként sosem ismernéd be, mert ez mégiscsak olyan rangon alulinak tűnik, de valójában te is nagyon féltékeny típus vagy. Annak ellenére, hogy nyitott és önálló a személyiséged, és néha te is elkalandozhatsz a kapcsolatodban, képtelen lennél elfelejteni és megbocsátani a párod félrelépését. Nálad ezzel biztosan betelik a pohár, nem akarod tudni az okot sem, egyszerűen fogod magad, és máshol keresed a boldogságodat.

Szinte mindenkiben ott lapul a féltékenység szikrája (IStock)

Bak (december 22-január 19.)

Bak jegyűként te sem tudod sem elfelejteni, sem megbocsátani a párod botlását. Furcsán hangzik, de alapból egyáltalán nem vagy féltékeny típus, sosem nyomozol, sosem faggatózol, sosem számoltatod el az idejével a párodat. Feltétlen bizalmat adsz neki, és pontosan ezért, ha kiderül, hogy megcsalt téged, már pakolhatja is a holmiját, nálad ugyanis nincs második esély.

Vízöntő (január 20-február 19.)

Vízöntő jegyűként szerencsés vagy, hiszen hírből sem ismered a féltékenységet. Nálad is alapból megvan a bizalom, viszont nagyon mélyen elkeserít, ha társad visszaél vele. Ha fény derül a megcsalásra, nagyon is indokoltnak érzed a féltékenységet. Innentől nálad sincs visszaút, a félrelépés egyet jelent a szakítással. Nem próbálod rendezni a kapcsolatot, hiszen tudod, számtalan társ vár még rád.

Halak (február 20-március 20.)

Halak jegyűként valójában kéz a kézben jár veled a féltékenység. Hajlamos lehetsz ugyanis túl sok figyelmet, szeretetet igényelni a párkapcsolatban. Elkeserít, ha nem érzed a társad érzelmi támogatását, de még inkább padlóra kerülsz, ha kiderül, a párod megcsalt téged. Te még a legkisebb hibát is képtelen lennél megbocsátani, nem hogy a félrelépést. Féltékenységed viszont könnyen összetöri a legszebben induló kapcsolatot is.

(via horoscope daily)

Exit mobile version