Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. augusztus 3–4.: Felüti a fejét a féltékenység

A csillagok és a horoszkóp szerint ezen a hétvégén könnyen féltékennyé teheted a párodat, avagy ő tehet olyasmit, amivel kiváltja belőled ezt a fájdalmas érzést. Bárhogyan is alakul, jobb lenne a vitákat, a féltékenységi drámákat elkerülni...

Vajon mit jósolnak a szerelemben a csillagok augusztus első csodás hétvégéjére? Csillagjegyednél természetesen megtalálod a választ. Persze most is érdemes elolvasni a párodnak írt üzenetet is, hiszen így azt is tudhatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik ezen a hétvégén a legjobban… Nos, mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Íme, a részletek.

Kos

Kos jegyűként ez a hétvége nem úgy indul, ahogy a párod szeretné, ugyanis nem látszik igazán romantikusnak. El leszel ugyanis foglalva a munkáddal, a munkatársaiddal, pedig döntést kéne hoznod. Ha elég türelmes a párod, vasárnap délután sokkal könnyebben ráhangolódsz a szerelmedre.

Bika

Bika jegyűként augusztus első hétvégéjén igazán jó passzban leszel. Ez jó hatással lesz a párodra és a párkapcsolatotokra egyaránt. Ragaszkodj ahhoz a kényelmes tempóhoz, ami neked való. Ettől a párod is megnyugszik, hozzád bújik, és a harmónia ismét meglesz köztetek.

Ikrek

Ikrek jegyűként hidd el, a közös főzés is lehet nagyon romantikus. A szerelem kezdetekor minden meghitt és szexis. Miért lenne ez másképp később? Ha esős az idő, maradjatok otthon, és dobjatok össze valami finomat! Majd egyetek egy tányérból, sőt etessétek egymást…

Rák

Rák jegyűként a hétvégéd hangulata és sikere azon múlik, hogy kimondod-e azt, amit érzel, gondolsz, szeretnél. Ne várj tovább arra, hogy a párod kitalálja a vágyaidat! Könnyebb és gördülékenyebb lesz a párkapcsolatotok, ha felvállalod az érzéseidet.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a te igazi vonzerőd a vidámság és a könnyedség. Ezen a hétvégén hajlamos leszel kicsinyességre, ami miatt csökkenhet ez a vonzerő. Ne hagyd! Kár lenne apróságon fennakadni, és lelombozni a kedvesedet. Semmiképp se ess ebbe a hibába!

Szűz

Szűz jegyűként valódi önmagad lehetsz ezen az augusztusi hétvégén. Ez azért fontos, mert a párod abba az emberbe szeretett bele, aki meri vállalni önmagát, nem játszik szerepet, nem „festi” magát, és nem visel álarcokat. Ennek tudatában könnyebb dolgod lesz…

Inkább kerülni kéne a féltékenységi drámákat a hétvégén… (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként nyugis hétvégére vágysz, amikor nem kell kimozdulni, jó pofát vágni, mosolyogni, kedveskedni másokkal. Szólj a kedvesednek, hogy te inkább bekuckóznál, összebújnál most vele. Nyáron is lehet otthon meghitt hangulatot teremteni jeges teával, gyümölcssalátával. A többit meg kitaláljátok…

Skorpió

Skorpió jegyűként észre kell venned, hogy a szerelmed a közelségedre vágyik. Lehetőleg ne a barátaiddal és ne a családoddal, hanem vele töltsd a hétvégét! Ha folyamatosan vannak körülöttetek, és nem vagytok eleget kettesben, kihunyhat a szenvedély. Ezt semmiképp se engedd!

Nyilas

Nyilas jegyűként erőt kell venned magadon, hogy ne látszódjon rajtad, nem nézed jó szemmel a szerelmed önálló programjait. Okosabb lenne, ha ennek addig adnál hangot, amíg nem robbansz fel. Utána dühből nagyon kellemetlen és bántó dolgokat mondanál…

Bak

Bak jegyűként vedd észre, hogy kedvesed utazni szeretne. Ha tehetitek, ruccanjatok ki az egyik szomszéd országba! Ha nem, akkor egy belföldi kirándulás is jó ötlet. Választhatsz kastélylátogatást, biciklitúrát, de akár csónakázást is. A lényeg, hogy szokatlan legyen!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként legyél óvatosabb, hiszen most igen sokan pályáznak a párod helyére. Nem lehetsz annyira naiv, hogy nem veszed észre ezt. A párod féltékenységére nem kéne okot adnod. Ő most a népszerűségedre féltékeny. Közös programmal, apró ajándékkal megnyugtathatod, hogy mellette vagy, nincs oka aggódni.

Halak

Halak jegyűként szerelmes hangulatot varázsolhatsz egészen egyszerű trükkökkel. De ehhez emlékezned kell arra, hogy a kedvesed mit szeretett anno. Az öt érzékszervére alapozz: illatok, ízek, színek, fények, kellemes hangok. Ismered, tudod, mi a kedvence. Igaz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top