Horoszkóp

Ilyen rémálmok gyötrik a csillagjegyeket

A rémálom nem tréfa, hiszen akár évekig tartó traumát is okozhat. Jóllehet mindenki tisztában van vele, hogy a lidércnyomás csupán az agy szüleménye, olykor annyira valósághűnek tűnhet, hogy szinte már nyugtalanító. Milyen rémálmok gyötrik a csillagjegyeket? A horoszkóp megmutatja a mélyben rejlő félelmeket.

A rémálmokról gyakran nem is tudatosul, hogy álom, mert annyira valóságosnak tűnik. Végső soron a rémálmoknak mindig van valamilyen valóságalapja, ami nem más, mint a félelem. A lidércnyomásban a benned lakozó félelem és szorongás tör utat magának, s olykor ijesztő, ami a tudat mélyén rejtőzik. Vess egy pillantást a csillagjegyedre, s feltárul előtted, milyen érzéseket próbálsz magadban elnyomni, milyen üzeneteket közvetítenek a rémálmok, s ezáltal a jelentést is megértheted.

Kos: Meztelenül mutatkozol a nyilvánosság előtt

rémálom csillagjegyek kos horoszkópKos jegyűként rettenetesen félsz, hogy sebezhetőnek tart a környezeted, hiszen ez aligha áll összhangban a hírneveddel, s roppant kínosan érintene téged. Éppen ezért ne csodálkozz, ha a leggyakoribb rémálomban folyton meztelenül járkálsz mások előtt, hiszen ez a kép az érzelmi, fizikai kiszolgáltatottságra utal.

Bika: Álmodban zuhansz

rémálom csillagjegyek bika horoszkópBika jegyűként, amikor nem érzed magad mögött a biztos bázist, a stabil hátteret, az nálad azt jelenti, hogy nem vagy képes ellenőrzésed alatt tartani az életedet. Az eredmény: éjjelente gyakran arról álmodsz, hogy zuhansz, méghozzá nagy magasságból, ami ellen képtelen vagy bármit is tenni.

Ikrek: Rémálmodban üldöznek

rémálom csillagjegyek ikrek horoszkópIkrek jegyűként hajlamos lehetsz a problémáikat a szőnyeg alá söpörni, így a benned rejlő szorongás a rémálmokban tör ki: általában nagyon veszélyes és ijesztő személy üldöz téged. Nem tudod, hova menekülj, miközben halálra vagy rémülve, hogy utolér és elkap téged.

rémálom csillagjegyek horoszkóp

Ilyen rémálmok gyötrik a csillagjegyeket (iStock)

Rák: Egy imádott személy meghal

rémálom csillagjegyek rák horoszkópRák jegyűként szeretteid olyannyira fontosak a számodra, hogy hajlamos vagy teljesen függő helyzetbe kerülni velük szemben. Ha azt álmodod, hogy egyik szeretted meghal, nem számít, milyen kitartóan próbáltad életben tartani, légy felkészülve, ez az álom éjszakánként még vissza-visszatér.

Oroszlán: Álmodban kihullik a fogad

rémálom csillagjegyek oroszlán horoszkópAmikor az elkeseredés vesz erőt rajtad, Oroszlán jegyűként hajlamos vagy rá, hogy az önbizalmad is lejtőre kerüljön. Ilyen helyzetekben gyakran álmodod, hogy kiesnek a fogaid. Aggódsz a külsőd, az egészséged miatt, s úgy érzed, teljesen kicsúszott az irányításod a kezedből.

Szűz: Rémálmod, hogy elkésel

rémálom csillagjegyek szűz horoszkópSzűz jegyűként gyűlölsz késve érkezni a megbeszélt találkozóra, legyen az bármilyen jellegű, hiszen ez azt jelzi, hogy képtelen voltál megfelelni az elvárásoknak. Így nem meglepő a visszatérő rémálmod témája, nevezetesen, hogy mindig és mindenhonnan elkésel, hiszen ez a pánikfélelmed tör utat magának a tudattalanodból.

Mérleg: Rettegsz, hogy elhagynak

rémálom csillagjegyek mérleg horoszkópMérleg jegyűként te apait-anyait beleadsz a párkapcsolataidba, s annak a gondolata, hogy mindez ellenére megcsalnak, netán elhagynak téged, a legrosszabb rémálmaidban se jöjjön elő. Sajnos mégis gyakran gyötörnek az ilyen jellegű álomképek.

Skorpió: Rémálmodban elátkoznak

rémálom csillagjegyek skorpió horoszkópSkorpió jegyűként fantáziád bővelkedik a paranormális ötletekben és képekben, s szinte biztosra vehető, hogy rémálmaid elmosódott arcú emberekről, démonokról, szellemekről szólnak. Ha netalán földönkívüli venné át az irányítást az életed fölött, nos, az lenne félelmeid netovábbja.

Nyilas: Álmodban csapdába esel

rémálom csillagjegyek nyilas horoszkópNyilas jegyűként rettegsz, hogy megrekedsz, elakadsz valahol az életedben, éppen ezért mi más lehetne a leggyakoribb rémálmod, minthogy csapdába esel? Akár egy csöppnyi helyre szorulsz be, akár valamilyen előnytelen szerződésbe ragadsz bele, a rémálmod borzalmas, nyugtalanító és izzasztó.

rémálom csillagjegyek horoszkóp

A rémálmok mélyen rejlő félelmeket hoznak tudatos szintre (iStock)

Bak: Megbuksz a vizsgán

rémálom csillagjegyek bak horoszkópBak jegyűként minden igyekezeteddel azon vagy, hogy tökéletesnek lássanak a többiek, s sikert sikerre halmoz. Annak gondolata, hogy nem készülsz fel kellőképpen a vizsgára, s álmodban szánalmasan teljesítve megbuksz, annyira letaglóz, hogy még beszélni sincs kedved róla. Persze, az ébredést követően rájössz, veled soha ilyesmi nem történt meg.

Vízöntő: Rémálmod szerint láthatatlanná válsz

rémálom csillagjegyek vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként attól rettegsz legjobban, hogy magányosan, elhagyatottan élsz, kirekeszt téged a társadalom. Nem véletlen, hogy rémálmodban is ez a kép jelenik meg: nem vesznek rólad tudomást, mindenből kizárnak, egyszerűen láthatatlanná válsz a világban.

Halak: Megfulladsz az álomban

rémálom csillagjegyek halak horoszkópHalak jegyűként könnyen összecsapnak fejed fölött a hullámok, nem bírod a rád nehezedő felelősséget, így a rémálmaidban egyszerűen nem kapsz levegőt, s megfulladsz. Megpróbálsz harcolni, ám egy nálad jóval hatalmasabb erővel kerülsz szembe, mely elől nem menekülhetsz.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top