Horoszkóp

Fellobbannak érzelmek, a szenvedély a horoszkóp szerint

A horoszkóp szerint fellobbannak az érzelmek, perzselő szenvedélyt jeleznek a bolygók. Vasárnaptól valami nagyon megváltozik a csillagjegyek életében. Vajon mi mindenre számíthatnak? Íme, minden részlet...

A nyár kellős közepén fellobban a tűz. Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Ugyanis július 23-án a Nap, július 28-án a Vénusz lép a tüzes Oroszlánba. Tavaly november eleje óta Jupiter a Nyilasban, július 2. óta pedig a Mars is az Oroszlán jelében jár. A Vénusszal együtt már négy bolygó tartózkodik tüzes jegyben. Ez a tűz dominancia fellobbantja a szenvedélyt, a türelmetlenséget, az indulatokat, a szerelmi vágyakozást is az elkövetkező hetekben. Mindenkinél másképp nyilvánul meg a tűz ereje. Vegyük sorba, hogy kinél hogyan és hol!

KOS

Inspirálóan hatnak rád a tüzes jegyekben járó bolygók. Kos jegyűként tele vagy életkedvvel, életigenléssel, életerővel. Fellobbanhat most benned a vágy, hogy végre megoldd azt, amiben elakadtál, amiben eddig nem láttad a kiutat. Kreativitásod forrása az a gyermeki részed, aki nem ismer lehetetlent. Pont emiatt ne csodálkozz, ha elsőre irreálisnak tűnik, ami eszedbe jut! Most ne mérlegelj! Később ráérsz erre. Közben gyerekekkel kapcsolatos kérdések is foglalkoztatnak, ami ugyanakkor eltérő lehet az aktuális élet helyzetedtől függően.

BIKA

Bika jegyűként az ingatlanügyeidre hat legerősebben a tűz dominancia. Kissé türelmetlenné válhatsz most, mert szeretnél már a végére érni. Ez lehet lakásvásárlás, felújítás, befektetés, építkezés. Az biztos, hogy minőségi javulást akarsz, és eleged van az egy helyben toporgásból. Eddig csomó akadályba botlottál, például kiadások, költségek, veszteségek. Pedig tisztában vagy vele, hogy ilyen nagy horderejű dolgot nem lehet spórolósan kivitelezni. Nehezítheti a dolgodat, hogy közös nevezőre juss mindenkivel, akivel együtt élsz.

IKREK

Téged több vonatkozásban is érint a tüzes égi esemény. Garantált, hogy Ikrek jegyűként a társasági életed felélénkül: nagyon sokan akarnak veled találkozni, beszélgetni, utazni, kirándulni, bulizni. Ez kimondottan hízelgő. Szíved szerint egyikre sem mondanál nemet, ám a párod ezt nem nézi valami jó szemmel. Szinte tutira bejósolható, hogy féltékenységi jelenetek alakulnak köztetek. Észszerű megoldás, hogy magaddal vidd őt is. Kérdés, neki van-e kedve, kapacitása követni téged. Ha nincs még párod, könnyebb a helyzeted.

Vasárnaptól fellobbannak az érzelmek… (iStock)

RÁK

Egy ideje, valójában hetek, hónapok óta azon kattog az agyad, hogy mennyi pénz jön be, miből finanszírozod a költségeidet. Pont jókor jön az az extra bevétel, amit az Oroszlánban felvonuló bolygók szimbolizálnak. De Rák jegyűként ne csak többlet jövedelemre gondolj! Előfordulhat, hogy valamit ajándékba kapsz, vagy valami olcsóbb lesz, mint azt előre tervezted. Ezzel párhuzamosan az is fontos, hogy észrevedd az esélyt, majd adj hálát! Ha önző módon természetesnek tekinted az egészet, nem marad nálad a rendkívüli haszon.

OROSZLÁN

Te vagy a tüzes konstelláció igazi nyertese. Oroszlán jegyűként most mindenki téged irigyel. Lassan megszokod, hogy mindig van valaki, aki irigykedik rád. Csak te tudod, hogy valójában neked is vannak problémáid, de ezt ne kösd a többiek orrára! Inkább arra koncentrálj, hogy az Oroszlánban felvonuló bolygók jótékony hatását hogyan fordíthatod a javadra! Nap = önmegvalósítás, Vénusz = kis szerencse, Mars = ambíció. Ezeket kitűnő fényszöggel támogatja Jupiter = a nagy szerencse bolygója július 25-én, augusztus 7-én, 8-án és 21-én.

SZŰZ

Tökéletes ürügyet találhatsz az önsajnálatra. Mivelhogy Szűz jegyűként most kimaradsz ebből az egész tüzes konstellációból. Sőt olykor idegesíthet az a felhajtás, ami körülötted zajlik. Megvan a véleményed, de senki nem kíváncsi rá. Grincsként unottan és kritikusan gúnyolod mások lelkesedését, ambícióit, lendületét. Ne tedd! Főleg, ha nem akarsz népszerűtlenebbé válni. Okosabban tennéd, ha nem másokkal foglalkoznál, hanem csak magaddal. Most Jupiter szerint az otthonod szépítése, csinosítása, átrendezése egyébként is aktuális.

A Vénusz július 28-án lép az a tüzes Oroszlánba (iStock)

MÉRLEG

Valójában kizárólag önmagadat kell legyőznöd, ha élvezni akarod a tüzes konstelláció által szimbolizált előnyt. Mérleg jegyűként most a legnagyobb kihívást a kommunikáció jelenti: ki kell mondanod olyasmit, amit eddig nem volt merszed. Tiszta szerencse, hogy a tűz dominancia bátorságot hoz magával. Nem kell félned, hogy megharagszik rád valaki. Maximum meglepődik, hogy kimondtad, amit gondolsz, s nem mellesleg végre komolyan vesz. Az Oroszlánban járó bolygók szövetségest mutatnak, vagyis lesz valaki, aki biztat, és melléd áll (most is)…

SKORPIÓ

Nem kisebb a tét, mint a jövőd. Ez a tüzesbolygó-túlsúly a karrieredben óriási előrelépés lehetőségét jelenti, ami anyagi gyarapodással jár együtt. Igaz, hogy Skorpió jegyűként ez most olyan lépésekre késztet, amelyek kilométerekkel a komfortzónádon kívül vannak. Biztos lehetsz benne, hogy megéri, ugyanis nem kisebb bolygó a garancia erre, mint Jupiter, a Fortuna Major, a Nagy szerencse bolygója, ami a bevétel oldalt erősíti. Ez nem újdonság, de augusztus 11-én direktbe fordulva hozza magával a megérdemelt, régóta járó nyereséget.

NYILAS

A mennyekben érezheted magad a négy tüzes jegyben járó bolygónak köszönhetően. Nyilas jegyűként lelkesedésed és a jövővel kapcsolatos terveid bizakodással töltenek el. Képzeld, ezt még lehet fokozni: augusztus 11-én bolygód, a Jupiter négy hónapnyi hátrálás után végre megfordul, és elindul előre. Ezzel vége az egy helyben toporgásnak és a múlt helyrehozatalának. Már épp eleged van abból, hogy a régi történéseket értelmezd, korrigáld és elengedd. Itt az ideje, hogy te legyél az életed főszereplője. És ez most végre megadatik.

Szenvedélyt jeleznek a tüzes jegyekben járó bolygók (iStock)

BAK

Lepattan rólad az a hűhó, ami a tűz dominanciát vonzza a nyár kellős közepén. Bak jegyűként látod, és érted, hogy a többieknek ez fontos, de képtelen vagy azonosulni velük. Ezt tökéletesen leírják a bolygók. Neked most más dolgod akad: helyre kell hoznod egy régi félreértést. Addig nem tervezgetheted a jövődet, amíg kusza a múltad. Igazad van, ha ez foglalkoztat, és így érthető, hogy minden kapacitásodat leköti. Azonban észnél kell lenned, nehogy foglyul ejtsen a múlt, mert akkor elmulasztod a jelent, lemaradsz a pillanat csodájáról.

VÍZÖNTŐ

Lenyűgöző embereket sodor az utadba a sors – erről árulkodnak a bolygók. Vízöntő jegyűként ezért minden korábbinál nagyobb szükséged lesz a higgadtságra, a józan ítélőképességre. Ezek nélkül magával ragadhat az a szuggesztív ember, aki olyasmire vehet rá, amihez igazából semmi kedved vagy kapacitásod. Annyira a hatása alá kerülhetsz, hogy elveszítheted az individualitásodat, pedig ez neked lételemed. Nemcsak a szerelem okozhat ilyen furcsa helyzetet. Bár tény, hogy egyszerűbb ráfogni az önkontroll elvesztését a szerelemre.

HALAK

Halak jegyűként a munkád gyümölcse beérni látszik. A mostani égi folyamatok azt igazolják, hogy a kitartás és szorgalom mellett jól jön a szerencse is. Utóbbit Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szimbolizálja, most négy hónapnyi hátrálás után, augusztus 11-én előre indul. Ez számodra előléptetést jelenthet. Kérdés, hogy vannak-e ilyen ambícióid, ugyanis semmi sem történhet nélküled. Ha nem akarod, ha tartasz tőle, ha félsz, ha nem érzed még készen magad, akkor ez időben eltolódhat. Persze a végtelenségig nem halaszthatod el a lehetőséget…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top