Horoszkóp

Hosszú hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. augusztus 17-20.: Csodás napok jönnek

Az augusztus 20-i hosszú hétvége csodás lehetőségeket ígér a csillagjegyeknek. Hogy mi mindenre alkalmasak az elkövetkező napok? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Vajon mit jósolnak a szerelemben a csillagok az augusztus 20-i hosszú hétvégére? Valójában ez a négy nap most mindenkinek ajándék. Érdemes e szerint is töltened. Csillagjegyednél megtalálod a választ, hogy mi mindent ígérnek most a csillagok. Persze érdemes elolvasni a párodnak írt üzenetet is, hiszen így azt is tudhatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik ezen a hétvégén a legjobban… Nos, mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Mindent megtudhatsz a horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként a hosszú hétvégét kissé álmosan kezded. Jobb lenne, ha pihenéssel töltenétek az első felét. Engedélyezzetek egy kis lustálkodást magatoknak! Vasárnap estére visszanyered a szokásos, energikus formádat, és mehettek bulizni, másnaptól bobozni, csavarogni, utcabálozni, tűzijátékot nézni. Amihez csak kedvetek van. Persze érdemes egyeztetned a pároddal is.

Bika

Bika jegyűként egyre jobban fogod élvezni a hétvégét. Könnyen lehet, hogy kell néhány nap, míg ráhangolódsz, vagy felfogod, hogy négy teljes nap áll rendelkezésetekre, amit együtt tölthettek a szerelmeddel. Biztosan mindkettőtöknek vannak tervei. Az összes belefér, ha okosan szervezitek meg a hosszú hétvégét.

Ikrek

Ikrek jegyűként a családod igényli most a segítségedet. Emiatt a szerelemre nem jut annyi időd, amennyit szeretnél. Még jó, hogy a hosszú hétvége második felében lesz alkalmad a kedveseddel is közös programokat szervezni. Annyi lehetőség közül válogathattok, hogy a bőség zavara kapkodásba és vitába torkollhat. Ne hagyd, hogy elfajuljanak a dolgok.

Rák

Rák jegyűként hidd el, a párod szívesen követ téged, ha van valami konkrét terved a hosszú hétvégére – miközben arra vágyik, hogy feltedd neki a kérdést, hogy ő mit szeretne. Még tombol a nyár. Ne hagyjatok ki egy strandolást, vagy egy romantikus csónakázást! Kérdés, hogy melyikhez van kedve neki és neked. Kérdezd meg tőle mindenképpen!

Oroszlán

Oroszlán jegyűként csodásnak ígérkezik a hosszú hétvégéd. Az égi folyamatok nagyszerű napokat hoznak. Különösen a hétfő látszik csodásnak. A szerelem és a szenvedély topon lesz. Bármit terveztek, azt teljes elánnal teszitek. De vigyázzatok, mert ez veszélyes is lehet! Legyetek óvatosak a közlekedésben és a sportokban egyaránt.

Szűz

Szűz jegyűként most fogadd el, hogy a kedvesed mindennél jobban szeretné, ha a hosszú hétvégén figyelembe vennéd, ő mit szeretne csinálni, hova szeretne menni, kivel szeretne találkozni. Meg kellene kérdezned, mert magától nem mondja ki. Azt látja, hogy tele vagy tervekkel, amit ő nem szeretne felborítani. Hálás lesz, ha figyelembe veszed őt is.

Csodásnak ígérkezik az augusztus 20-i hosszú hétvége a szerelemben (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként a párod sürget, hogy találd ki, melyik programra szavazol, illetve melyik programra nem tartasz vele a hosszú hétvégén. Szeretne egyedül menni, de nem akar megbántani azzal, hogy ezt konkrétan kimondja. Segíts neki, könnyítsd meg a dolgát! Ez oka fogyottá teszi a feszültséget, és nem lesz konfliktus sem közöttetek.

Skorpió

Skorpió jegyűként óriási lelkesedéssel veted bele magad a hosszú hétvégébe. De gyorsan alább is hagy a lendület. Számíts a párodra! Ő valósággal átveszi tőled a lelkesedést. Ez a „ritmusváltás” jót tesz a párkapcsolatotoknak. De csak akkor, ha nem sértődsz meg, amikor átveszi tőled a kezdeményező szerepet. Mint a szexben is…

Nyilas

Nyilas jegyűként ellenállhatatlanul vonzóvá válsz, amitől a párod nem akar elengedni. Vagyis a hosszú hétvége minden percét veled akarja tölteni. Ez szerinted már túlzottan is nyomasztó lesz. Törvényszerű, hogy vita robban ki, amit elkerülhetsz, ha egyértelműen, de kíméletesen tudtára adod, hogy szeretnél kicsit egyedül is lenni.

Bak

Bak jegyűként a párod mindenáron találkozni akar a családjával. Szerinte a hosszú hétvégébe bele kell férnie egy közös ebédnek. Amennyiben neked nincs kedved ilyesmihez, nézeteltérés alakulhat ki közöttetek. Könnyű orvosolni ezt, ha szakítotok időt, hogy kettesben is legyetek. Szerencsére négy napotok van minderre, szóval biztosan összejön.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként figyelj fel rá, hogy a kedvesed most a fellegekben jár, és szeretne elutazni. Ha tehetitek, menjetek együtt! Ha nem, akkor találjatok ki egynapos kirándulásokat! Sok olyan célpont vár rátok, ami még felfedezésre vár. Nyissátok ki a térképet, vagy a netet, és tervezzétek meg előre, hova akartok utazni! Máskülönben káosz és vita lehet a hétvégéből.

Halak

Halak jegyűként számodra nem a legjobb hír, hogy vasárnap a Mars jegyet vált, ugyanis e szerint a párod a szokottnál is agresszívebbé válhat. Lehet, hogy ez nem is agresszivitás, csak te éled meg így. Amint ezt felismered, kihúzod a konfliktus méregfogát. Mondd ki, te mire vágysz, és engedd, hogy a párod is kimondja a vágyát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top