Horoszkóp

Hosszú hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. november 1-3. – Ez egy nagyon meghitt hétvége

A horoszkóp szerint ez egy nagyon meghitt hétvége lesz, és nemcsak a mindenszentek ünnepe miatt. Most valóban egymásra találhattok a pároddal, megélhetitek a valódi szerelmet. Kell ennél több ösztönzés a hosszú hétvégére?

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben az első novemberi hétvégére? Ami ráadásul háromnapos hosszú hétvége. Ezen a hétvégén mindenki kicsit nyugodtabb és visszafogottabb. Nem véletlenül, hiszen ezek a napok pontosan erről szólnak. Meghittség, harmónia, kedvesség jellemzi majd a csillagjegyeket. Szóval, összebújós egy hétvége lesz, az biztos…

A párodnak írt üzenetet is érdemes elolvashatod, hiszen így azt is megtudhatod, hogy a horoszkópja szerint ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan hatnak rá a bolygók energiái. Sok vitát elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod a legújabb hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként ez a hosszú hétvége elég hosszú lesz ahhoz, hogy a szerelmeddel jusson időtök a lakás, a szobátok, a konyha és a fürdő rendberakására, és még ki is mozdulhassatok otthonról. Megszépíti a hétvégét a Vénusz péntek estétől. Csinosítsd ki magadat, mint anno az első randin! Elismerő dicséretet fogsz kapni, és nemcsak a párodtól.

Bika

Bika jegyűként a legjobbkor jön a hosszú hétvége. Hetek óta vártátok ezt, és most tele vagytok tervekkel, ötletekkel. Vigyázzatok, hogy ne essetek túlzásba! Elengedhetetlen, hogy jusson időtök arra is, hogy kettesben legyetek, és olyasmit csináljatok, amit mindketten szerettek.

Ikrek

Ikrek jegyűként komoly nézeteltérés fenyeget: a bolygók szerint ketten kétfélét akartok, amiből könnyen vita pattanhat ki. Nem vagytok összenőve, mehettek külön is. A párkapcsolatotok nincs veszélyben, ha a háromból egy napot külön töltötök. Persze csak akkor, ha ebben is közös nevezőre juttok.

Rák

Rák jegyűként ezen a hosszú hétvégén maximális, teljes figyelmet igényel a szerelmed. Azt akarja, hogy csak vele foglalkozz, ami valójában nincs is ellenedre, mert te is őt akarod. Ebből csak jó sülhet ki, vagy teljesen mindegy, mivel töltitek ezt a három napot. A lényeg, hogy együtt csináljátok. Ettől lesz kitűnő a hosszú hétvégétek.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként, amennyiben túlhajtottad magad a hosszú hétvége előtt, hogy mindennel végezz, ne csodálkozz, ha úgy érzed, majdnem kipurcansz. A hosszú hétvége elején pihenned kellene, ha nem akarsz lebetegedni. Meg fogja érteni a párod a kívánságodat, mert látja rajtad. Vasárnapra feltöltődsz, és mehettek csavarogni.

Szűz

Szűz jegyűként a gyerekek körül forog minden gondolatod a hosszú hétvégén. Nem csoda, hiszen őszi szünet van. De ettől még szakíthattok a pároddal is időt magatokra. Hidd el, mindketten éppen annyira vágytok a közös programra, az összebújásra. A bolygók szerint erre vasárnap lesz a legnagyobb esélyetek.

Ez egy igazán meghitt és szerelmes hétvége lesz a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként kettős érzés dúl most benned: egyik részed otthon begubózna édes kettesben, a másik meg utazna, bulizna. Szerencsére most három nap áll rendelkezésedre. Egyeztess a szerelmeddel, hogy ő mit pártol, és ez alapján válasszatok programot. Biztos, hogy meg tudtok egyezni…

Skorpió

Skorpió jegyűként attól, hogy lehűl a levegő, még elmehettek kettesben kirándulni. Ne zárkózzatok be, mert jót tennének mindkettőtöknek a friss levegő és az új élmények. A szürke hétköznapok amúgy is megnyomják a hangulatotokat. A hétvége pedig pontosan arra való, hogy valami szokatlant csináljatok.

Nyilas

Nyilas jegyűként elronthatod az egész hétvégéteket, ha folyamatosan a pénzen gondolkozol és aggódsz. Nagyon sok ingyen program közül választhatsz, de az sem kötelező, hogy a temetőbe méregdrága koszorúval menj ki. A megemlékezéshez egyetlen szál virág és egyetlen mécses is bőven elegendő.

Bak

Bak jegyűként a hosszú hétvégéd felemásnak, sőt meglehetősen hullámzónak ígérkezik. Pénteken elemedben leszel, amitől a szerelmed valóssággal kivirul. De szombaton eljön a sértődékeny éned, és bármin képes lesz megbántódni. Majd vasárnap helyreáll a harmónia, és ismét szent lesz a béke.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként legyél észnél a hosszú hétvégén, ugyanis titkos viszonyra csábíthat most valaki. Nem a te stílusod a bujkálás, ráadásul a kedvesed mindig ráérez, ha félrekacsintasz. Egyszóval nem éri meg. Inkább teremtsetek meghitt hangulatot gyertyákkal, füstölőkkel, és csináljatok pazar lakomát esténként.

Halak

Halak jegyűként a barátok, a vidám társaság nem akadálya, hogy együtt legyetek a pároddal. Sőt kifejezetten jót fog tenni a kapcsolatotoknak, ha minél több élményben és kalandban lesz részetek. Este ezek felidézésekor újból átélitek, és jót nevettek rajta. Mosolyogva, kuncogva összebújni a legjobb dolog…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top