Horoszkóp

Így hat a csillagjegyek karrierjére a Szűz újhold

Az újhold valójában mindig tiszta lapot jelent. A legszerencsésebb mindig az a csillagjegy, amelyikben éppen jár a Hold. Ezúttal a Szűznek nyílik káprázatos lehetősége az újrakezdésre, de persze a többieknek is hoz számtalan izgalmas újdonságot a pénteki Szűz újhold. Ugye, élsz vele?

Az újhold olyan, mintha tiszta lappal indulnál. Remek alkalom arra, hogy új célokat tűzz magad el, új projektbe kezdj. A Szűz újhold abban is nagyon különleges, hogy augusztusban ez már a második. És talán a lehető legjobb időben, hogy lezárd a nyarat, s komoly várakozásokkal kezdhess neki az ősznek. Miként befolyásolja a Szűz újhold a karrieredet, a munkádat? Vess egy pillantást a csillagjegyedre, s minden kiderül.

Kos

Kos jegyűként a Szűz újhold remek időszak, hogy munkatársaiddal jobb kapcsolatot alakíthass ki. Próbálj nyitottabb és optimistább lenni irányukba is. Hallgasd meg őket és támogasd az ötleteiket. Végtére is a legtöbb időt velük töltöd a munkahelyeden, nem igaz?

Bika

A pénteki újhold jó hatással lesz a fantáziádra: itt az ideje, hogy valami új és kreatív dologba fogj. Bika jegyűként a művészi tehetséged kibontakozására talán nem is találhatnál kedvezőbb időpontot, ezzel nemcsak a saját lelkedet emeled, a környezetedet is elkápráztathatod.

Ikrek

Ha a Szűz újhold előtt éppen szakmai önvizsgálatot tartottál, felejtsd el. Ikrek jegyűként a céljaid most biztosan megváltoznak, ami arra késztet, hogy alaposabban és részletekbe menően tervezd meg a feladatok lehetséges kimenetelét. Nem is fog most nehezedre esni.

Rák

A pénteki újhold remek időpont arra, hogy fizetésemelést kérj. Rák jegyűként rettentően érzékeny vagy, amit ebben a helyzetben most kifejezetten a javadra fordíthatsz. Légy bájos és természetes, s ne feledd, kedvességgel, mosollyal mindig többet érsz el. Most is.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként most minden összejön neked. A Szűz újhold meghozza azt a várt bevételt, amin éppen dolgozol, főként, ha hiteles vagy, s nem félsz kifejezni önmagadat. Az újhold kinyitja a kapukat, s mindaz, amiről álmodoztál, valóra válik.

Szűz

Szűz jegyűként az újhold napjaiban használd azt a pluszt, amit a születési hónapot hoz számodra: nem ismersz most lehetetlent. Ha azon morfondíroztál, hogy valami újba kezdj, ne habozz. Az újhold olyan energiával vértez fel téged, amelynek köszönhetően kellő önbizalommal kezdesz az új célokba.

Új lehetőségeket hoz a Szűz újhold a csillagjegyek karrierjében (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként most mindenképpen állj meg egy pillanatra, rendezd a soraidat, s jól gondold át, mit szeretnél elérni az elkövetkező hónapokban. Az újhold új lehetőségeket hoz számodra, ám fontos, hogy tudd, mire van most a legnagyobb szükséged, s mit akarsz megvalósítani.

Skorpió

Ez a holdhónap megbecsülést hoz számodra, Skorpió jegyűként a környezetedtől megkapod, hogy tisztelik, méltányolják és támogatják mindazt, amit végzel. Az emberek megtalálnak téged, ez kedvező irányba mozdítja el a karrieredet és szakmai előmeneteledet. Élj a lehetőséggel.

Nyilas

Nyilas jegyűként, ha arra készülsz, hogy egy közelgő nagy esemény szervezésébe fogj, akkor a Szűz újholdnál kedvezőbb időpontot most keresve sem találhatnál a kezdéshez. De ha táblázatok elkészítése, adatok elemzése van soron, most még azzal sem lesz gondod.

Bak

A Szűz újhold külföldi utazás lehetőségét hozhatja neked, ahol Bak jegyűként nemcsak új ismereteket szerezhetsz, de szélesítheted kapcsolatrendszeredet, népszerűsítheted a munkádat, mindezt az újjászervezés, a költséghatékonyság és az egészségtudatosság jegyében.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként pénteken porold le az üzleti tervedet, hiszen a Szűz újhold tőkeerős befektető eljövetelét jelzi számodra. Jó eséllyel kérhetsz üzleti hitelt, vagy juthatsz új szerződéshez az egészségügyi, műszaki tudományok, de akár csúcstechnológia területén is.

Halak

Halak jegyűként új szakmai, avagy kreatív partneri kapcsolatokat hoz számodra a Szűz újhold, ami biztos lépést jelent a siker felé vezető úton. Itt az ideje, hogy végre valóra váltsd az álmodat, már ma tehetsz a sikerért.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top