Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. augusztus 26. – szeptember 1. – Ez egy igazán nagyszerű hét

Szinte egész héten csodásan kedvező fényszögekkel támogatják a bolygók a csillagjegyeket. Augusztus utolsó napjai valóban nagyszerűeknek ígérkeznek. Hogy kinek mit jósolnak most a csillagok, kiderül a legújabb heti horoszkópból.

Augusztus utolsó hetében káprázatos fényszögek támogatják a csillagjegyeket. Ráadásul a pénteki Szűz újhold bámulatos új lehetőségeket is felvet mindenki előtt, aki nyitott erre. Ez a hét kétségtelenül az év egyik legnagyszerűbb hete, érdemes élni tehát a kínálkozó új esélyekkel. Hogy mi mindent jósolnak a bolygók a csillagjegyeknek? Már csupán önmagában ezért is érdemes az újabb heti horoszkóp javaslatait elolvasni és megfogadni.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként te máris az őszt tervezed, pedig még véget sem ért a nyár. A föld dominancia miatt most van elegendő türelmed, hogy átgondold az év hátralévő hónapjait. Erre a legkitűnőbb napok: hétfő, szerda, péntek, szombat, vasárnap. Szóval valójában az egész hét alkalmas arra, hogy megalapozd a jövődet. A péntek déli Szűz újhold újításra ösztönöz. Nem kell óriási dologra gondolnod, apró mozzanat is nagy változást eredményezhet. Hétvégén a vasárnapot fogod jobban kedvelni, ekkor találkoznod kéne valakivel…

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként garantáltan ez lesz a kedvenc heted. Szinte minden napra jut olyan szuper fényszög, ami sikert helyez kilátásba. Hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap is minden a kezedre játszik. Azonban a péntek déli Szűz újhold toronymagasan kiemelkedik a jó szériából. Ez a legjobb esély, hogy változtass és újíts. Csak a kreativitásod szabhat határt, pedig jobb lenne, ha nem korlátoznád magad a megújulásban. A hétvégéd csodásnak ígérkezik, mindkét napon lesznek szuper fényszögek.

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként hiába lesznek egész héten szuper fényszögek az égen, neked valami mégis hiányzik. A föld dominancia számodra lassú és nehézkes. Csütörtökön bolygód, a Merkúr is belép a Szűzbe. Ez és a pénteki Szűz újhold kötekedő, kicsinyes stílust szimbolizálnak, amit a családon belüli konfliktusokban viselsz a legrosszabbul. Te nem tudsz mit kezdeni az olyan kritikus megnyilvánulásokkal, amik nem építő jellegűek. Térj ki a mindenképpen a provokáció elől, és elkerülheted a fölösleges vitákat. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod, szellőztesd ki a fejed!

Nagyszerű hét vár a csillagjegyekre (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként hétfőn és kedden egyaránt mutatnak okot a bolygók sértődésre és hálára. Te döntöd el, melyiknek engedsz utat. Mindkettő eredményezhet könnyeket, ne is szégyelld azokat. A hét hátralevő részében érdemes nyitottnak lenned. Olyan információkat kaphatsz, amelyek új távlatokat nyitnak előtted. Ennek csúcspontja a péntek déli Szűz újhold. Nincs miért aggódnod. Hétvégén sem maradsz le semmiről: továbbra is józanságot és szorgalmat jelképező konstellációk lesznek az égen, vagyis maradj nyitott mindenképpen.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként az egész heted eredményekben gazdagnak ígérkezik a föld dominanciának köszönhetően, és annak ellenére is, hogy csak csütörtökön hajnalban lesz tüzes fényszög. A föld elem az asztrológiában a szorgalom, a kitartás, a józanság szimbóluma. Ezek a tulajdonságok hozzák most a legtöbb sikert. Megerősítő és motiváló, hogy mindezt a pénztárcádon is fogod érezni. Pénteken, újhold napján új pénzforrás nyílhat meg, ha nyitott vagy. Kérdés, van-e szabad kapacitásod? Ezt át kéne gondolnod hétvégén. Segít a józanság…

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként születésnapi ajándékokkal halmoznak el a bolygók. Hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap is csupa szuper fényszög lesz az égen, ami mind elégedettséggel tölt el. A hab a tortán a péntek déli Szűz újhold lesz, ami számodra az év legfontosabb újholdja. Ekkor állj meg egy pillanatra, és gondold át, mi az, amin szeretnél változtatni, miben akarsz megújulni. Mondd ki vagy írd le! Irigylésre méltó vagy, mert ez a ragyogó széria egész hétvégén is tart. Élvezd ki minden percét!

Nagyszerű lehetőségeket hoz magával a pénteki Szűz újhold (iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként folyton olyan kérdések foglalkoztatnak, amelyekhez higgadtan és tisztán kellene gondolkodnod. Ez – bár hasznos – téged hidegen hagy, sőt meglehetősen frusztrál is. Közeleg az iskolakezdés, ami majdnem nyomasztó a számodra, pedig egész héten kitűnő fényszögek segítenek, hogy józanul átgondold, kiszámold, mi minden vár rád. A péntek déli Szűz újhold még új ötlettel is megajándékozhat téged. Hétvégén tovább folytatódik ez a tendencia, ám vasárnap a Mérlegbe lépő Hold egyfajta fellélegzést hoz. Végre…

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként hétfőn és kedden lubickolhatsz, mint hal a vízben. Teljes harmóniát élhetsz meg. Közben az egész hetet a föld dominancia jellemzi, ami ennek a harmóniának a másik pillére. Így biztos lehetsz abban, hogy a dolgaid a terveid szerint haladnak. Lehet, hogy lassabban történik mindez, mint szeretnéd, de tudatosítsd, hogy nem a tempó, hanem a biztos célba érkezés számít. Ráadásul a péntek déli újhold új szövetségest mutat. Ez a hétvégéd akkor lesz remek, ha a barátokkal, vidám társasággal töltöd.

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként már múlt héten is aktuális volt a karriered megtervezése. Ez most fokozódik. Nem a te stílusod a tervezés, pedig ezen a héten tényleg időt kell szánnod rá, hogy kitaláld, merre tovább, hova akarsz fejlődni. Kedveznek ebben a szuper égi folyamatok: hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap is lesznek szuper föld fényszögek, amelyek fegyelmet szimbolizálnak. A pénteki újhold új dimenziót nyit, ha nyitott vagy. Hétvégén lazítanod kell. Szüneteltesd az agyalást, mert jóból is megárt a sok…

Augusztus parádésan búcsúzik… (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként az év egyik legjobb hete vár rád. Ritkaság, és éppen ezért nagyszerű, hogy hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap is szuper fényszögek lesznek az égen. Ezek mind olyan eredményeket garantálnak, amelyekért megdolgoztál. Végre látszani kezd a kitartásod és céltudatosságod gyümölcse. Pénteken, újhold napján új célokat tűzhetsz ki. De ne ess túlzásba, ne vállalj be olyasmit, ami meghaladja az erődet! És hétvégén küldd szabira az agyalást. Kapcsolódj ki, ölelgess meg minél több fát.

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként neked a szellemi magasságok testhezállóak. De olykor le kell ereszkedned a földre, hogy helyt tudj állni a hétköznapi dolgokban is. Ez utóbbiban segítenek a bolygók ezen a héten. Hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap is lesznek szuper fényszögek az égen, amelyek a tervezést és a praktikusságot teszik aktuálissá. A pénteki újhold pedig új távlatokat nyit meg neked, ha kinyitod a szemedet. Hétvégén a vasárnap lesz a kedvenced: felszabadulhatsz a hétköznapi dolgok nyomása alól…

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként időben csípd el a hajlamot, ha irigykedni kezdenél, ez ugyanis megmérgezheti az egész hetedet. Mindig voltak, vannak, lesznek a közeledben olyanok, akiknek könnyebb az élete. Ne hasonlítsd magadat másokhoz. Sajnos az égi folyamatok csupa olyan emberrel hoznak össze, akikre irigykedhetnél. Ráadásul még dicsekszenek is. Ez bosszantó, frusztráló, sőt provokáló, de csak akkor, ha belemész a játszmába. Viszont a pénteki újhold új, izgalmas emberrel való találkozást jelez. Hétvégén meg kéne fejtened, ki ő…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top