Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. január 15-21. – A fogyó Hold most nagyon sokat segít

Az elkövetkező napokban nagyon sokat segít a fogyó Hold. A horoszkópból nemcsak azt tudhatod meg, hogy mely jegyekben jár épp a Hold, hanem azt is, hogy mi mindenben támogat most téged. Ezúttal is érdemes élni a kedvező lehetőségekkel.

A fogyó Hold erejét év elején több dologra használhatod: selejtezés, méregtelenítés, szőrtelenítés, takarítás, fogyókúra. Az ünnepek után ideje megszabadulnod a feleslegessé vált holmiktól. Ezzel párhuzamosan pár nap méregtelenítésért is nagyon hálás lesz a tested, a szervezeted. Ráadásul most mindez sokkal könnyebben is megy.

SZERDA január 15.: Mivel csak délután vált jegyet, előtte még a Szűzben jár a Hold, ami kitűnő lehetőség a selejtezésre, a takarításra. Nem kell órákat rászánnod, ma gyorsan végzel, ha kiválasztod a legkritikusabb részt. Közben nem ártana átgondolnod a pénzügyeidet. A Hold józanságot és mértékletességet hoz neked ebben is.

CSÜTÖRTÖK január 16.: Csütörtökön már a Mérlegben jár a Hold, ami szépítkezésre például ideális alkalmat jelent. Amikor fogy a Hold, tanácsos szőrteleníteni, epilálni. A bőrtisztítás, körömápolás, hajfestés, hajvágás is aktuális most. Szóval itt az ideje, hogy kényeztesd magad csupa szépészeti módszerrel.

PÉNTEK – január 17.: Péntek vénuszi nap. Ragyogó lehetőség a szépítkezés folytatására, pláne, hogy még a Hold is támogat benne. Menj kozmetikushoz bőrtisztításra, gyantáztatásra, fodrászhoz hajfestésre, hajvágásra, és körmöshöz valami trendi manikűrért. Emellett a kulturális étvágyadat is csillapíthatod: menj koncertre, moziba, színházba, kiállításra, vagy olvass otthon, nézz meg egy jó filmet!

Nagyon sokat segít a héten a fogyó Hold (fotó: Pixabay)

SZOMBAT január 18.: A Skorpió Hold rendkívül hatékony a méregtelenítésben. Különösen, ha vizes módszereket vetsz be: teákkal, szaunával, nyirokmasszázzsal nagyon hatékony lehet. Emellett ne felejtsd el meglocsolni a növényeket! Amikor vizes jegyben jár a Hold, a növények is szomjasak. Nem mellesleg a mosás is aktuális ma.

VASÁRNAP – január 19.: Kicsit vissza kellene fognod az étkezést vasárnap, de valójában minden más élvezetet is. Most a befelé fordulás ideje van. Tanácsos böjtölni, meditálni, méregteleníteni. Utóbbit teheted szaunában is. Fogyó Holdnál minden káros anyag sokkal gyorsabban távozik a szervezetedből. Fodrászati és kertészeti tilalom van érvényben.

HÉTFŐ – január 20.: A tüzes Nyilasban járó Hold támogatásával lendületesen kezdheted a hetet. Persze nem a rutinért fogsz lelkesedni. Keress valami jótékony lehetőséget, és tegyél nemes gesztust! Ez nemcsak az érintettnek tesz jót, hanem neked is. Emellett kedvező lenne, ha mozognál, sportolnál valamit. A tempósabb gyaloglás is megteszi.

KEDDjanuár 21.: A mai nap valójában nagyon hasonló a hétfőhöz: érdemes jótékonynak, nagylelkűnek lenned, és a testednek is jól jön ma a mozgás. Mindkettő csiszolja a jellemedet. Nyilas Holdnál azt gondolhatod, hogy óriási, világraszóló teljesítményt várnak tőled, holott most tényleg igaz a mondás: „Nem a méret a lényeg.”

Erre figyelmeztet a fogyó Hold a héten

Ezekben a jegyekben jár a Hold az elkövetkező napokban (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top