Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. február 3–9. – Hétfőtől nagyot fordul a világ

Hétfőtől ismét érezhető változásokat jeleznek a bolygók. A Merkúr a Halak jelébe lépve jócskán átformálja a kommunikációt. És akkor még az Oroszlán jelében álló teliholdat meg sem említettük... A heti horoszkópból felkészülhetsz erre a nem igazán könnyű hétre.

Érzékelhető változással indul február első hete. A Merkúr, a kommunikáció bolygója jegyet vált, az intelligens és szabad lelkű Vízöntőből átlép a határtalan Halak jelébe. Mostantól azt veheted észre, hogy mindenki elképesztően sokat beszél, s nem lesz könnyű kiválasztani az információáradatból a valódit. Aztán a szerelem bolygója, a Vénusz a kezdeményező Kosban folytatja égi útját. Vasárnap pedig az Oroszlán jelében lesz telihold, ami ismét komoly feszültségeket jelez. Most tényleg érdemes a heti horoszkóp javaslatait megfogadni és követni. Ugye, megteszed?

KOS

Kos jegyűként tartsd észben a mondást, amely szerint „Sok beszédnek, sok az alja”. Hétfőn a Merkúr belép a Halakba, és hajlamosít pletykálásra hajlamosít téged. Bármennyire is tiltakozol, hogy te nem vagy pletykás, nem lesz könnyű dolgod. Lehet, hogy most aktuálisabb a diszkréció megnevezés. Tudd, hogy titkot kell tartanod! Meglátod, most ez nehezebb lesz, mint korábban. Jutalmat kapsz, ha teljesíted: pénteken a Vénusz, a kis szerencse bolygója belép a Kosba, és szerencsét hoz neked. A vasárnapi telihold szerencsére nem érint téged közvetlenül.

BIKA

Bika jegyűként nem vagy igazán topon. Vigyáznod kell magadra, nehogy lerobbanj. Az eredménytelen küzdés, a stressz és az örömtelenség nem szül jót. Muszáj olyan kikapcsolódást találnod, ami feltölt, és eltereli a gondolataidat. Lehet, hogy a régi már nem ilyen. Keress újat minél előbb, ugyanis bolygód, a Vénusz pénteken este a Kosba lép, és ez nem a legkedvezőbb erőnlétet jelenti. A nehéz szériának nincs vége: vasárnap reggel telihold lesz, ami szintén megviselhet. Elengedhetetlen, hogy hétvégén lazíts…

IKREK

Ikrek jegyűként szükséged lesz arra a kivételes képességedre, hogy meghallasz mindent, de ki tudod szűrni az álhíreket, rémhíreket, pletykákat. Bolygód, a Merkúr hétfőn a Halakba lépve őrületes mennyiségű információt ömleszt rád, aminek a fele sem igaz. Szóval szelektálnod kell. Szerencsére remek passzban leszel a hét első felében. A hét második felében megint a pénzedre kell odafigyelned. Három, a pénztárcádra veszélyes bolygó szembenállása lesz az égen. A vasárnapi telihold a közlekedésben mutat felfordulást. Vigyázz!

Ismét érezhető változásokat jelez a horoszkóp (Fotó:: Pixabay)

RÁK

Rák jegyűként kimondottan lefáraszt az a sok ember, sok hatás és impulzus, ami február első hetében ér téged. Okosan tennéd, ha nem engednél be mindenfélét. Húzd meg a határaidat, és óvd azokat! Erre leginkább csütörtökön és pénteken lesz szükséged, amikor három bolygószembenállás (Rák Hold – Bak Jupiter, Plútó, Szaturnusz) szimbolizál konfliktust és sértődést. Felesleges a szívedre venni a másik ember bunkóságát. A hétvégédet megnehezíti a vasárnap reggeli telihold, ami pénzügyekben int mértékletességre.

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként ismered a mondást, amely szerint „Alkalom szüli a tolvajt”? Ez most különösen aktuális, de kivédheted: ne adj neki alkalmat! Vedd komolyan a veszélyt, mert veszteséget mutat a Halakba lépő Merkúr. Ne ess kétségbe, és ne ijedj meg, csak legyél éber! Szerencsére péntektől Vénusz, a kis szerencse bolygója szerencsés fényszöget küld neked. Hétvégén a vasárnap reggeli teliholdat már szombattól érzékelni fogod, ami vitát, szakítást, balhét szimbolizál. Szerencsére ez nem kötelező. Mars egy feloldó fényszöggel segít neked.

SZŰZ

Szűz jegyűként hétfőn bolygód, a Merkúr jegyet vált, és ellentmondásos helyzetet teremt: csupa olyan emberrel lesz dolgod, akik sokat beszélnek. Ez hol idegesít, hol szórakoztat téged. Kicsit el kéne vonatkoztatnod a hírhozótól. Koncentrálj arra, amit mond, mert fontos! Pénteken este Vénusz is jegyet vált, és sajnos a kiadásaidat növeli. Könnyen lehet, hogy a szezonvégi leárazások okoznak csábítást. Még jó, hogy a vasárnapi telihold nem érint téged közvetlenül, de lesznek, akik ingerlékenyek lesznek ettől.

A Merkúr és a Vénusz bolygó is jegyet vált a héten (Fotó: Pixabay)

MÉRLEG

Mérleg jegyűként úgy tűnik, a munkahelyeden valaki pletykál, és ez téged megrendít. Azt érzed, hogy nem bízhatsz senkiben, ami túlzás, de nem árt kicsit óvatosabbnak lenned. Nem jó, ha beviszed a magánéletedet a munkahelyedre. Ez eltörpül ahhoz képest, ami péntek estétől vár rád: bolygód, a Vénusz a Kosba lép, ami kettős helyzetet jelent. Egyrészt a szerelmi életed lendületet vesz, másrészt te nem leszel elégedett önmagaddal. Folyton kritizálsz valamit magadon. Minél előbb abbahagyod, annál előbb leszel jól.…

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként izgalmasan indul február első hete: Merkúr számtalan ötlettel lep meg téged. Fogalmad sincs, honnan jönnek ezek, de nem is számít, hogy honnan, a lényeg, hogy kezdd el meg is valósítani azokat. A hét második felében három bolygószembenállás óvatosságra int a közlekedésben. Sajnos ott lebeg a levegőben a balesetveszély. A szokatlan időjárás se könnyíti meg a dolgodat. A hétvégédet nehezítheti a vasárnap reggeli telihold, ami kifeszít a család és a karrier közé. Mintha választanod kéne. Pedig nem…

NYILAS

Nyilas jegyűként egyre jobban hergeled magad azon, amit egyik rokonod mondogat. Február első hete Merkúr jegyváltásával kezdődik. Ez iszonyú idegesítő lehet a számodra, ha hagyod. Szerencsére pénteken Vénusz, a kis szerencse bolygója átlép a Kosba, ami téged fellelkesít, és eltereli a figyelmedet mindarról, ami eddig bosszantott. A hétvége hangulatára rányomja a bélyegét a vasárnap reggeli telihold. Neked arra kell figyelned, hogy kinek, mit és mennyit mondasz. Ne hidd, hogy mindenki ért, megért, egyetért veled!

És még telihold is lesz ezen a héten (Fotó: Pixabay)

BAK

Bak jegyűként február első hetében mind a négy elem megjelenik: hétfőn föld, kedden levegő, csütörtökön víz, pénteken és vasárnap tűz. Emiatt hétfőn a főszerep a szorgos munkáé, kedden a kommunikációé, csütörtökön az érzelmeké, pénteken és vasárnap az aktivitásé. Ezeket támogatják a bolygók, vagyis ez színes és mozgalmas hétnek látszik. Csupán arra kell ügyelned, hogy csütörtökön és pénteken senkit se bánts meg. Két nap alatt három bolygószembenállás sértődést szimbolizál, majd a vasárnapi telihold felesleges költekezést…

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként azzal indul február első hete, hogy Merkúr elhagy téged, kilép a Vízöntőből. Ezzel drasztikusan megváltozik a kommunikációd: több lesz benne az érzelem, mint a tény, amiből fölösleges félreértések adódhatnak. Okosabban tennéd, ha kerülnéd a dagályos „előadást”, és a lényegre szorítkoznál. A hét második fele több feszültséget hoz: csütörtökön és pénteken három bolygószembenállás az egészségedet veszélyeztető tendenciát mutat. Majd vasárnap a telihold a párkapcsolatodban jelez vitát, konfliktust.

HALAK

Halak jegyűként rögtön a hónap első hétfőjén Merkúr belép a Halakba. Innentől megered a nyelved, csak arra kell figyelned, hogy a többiek figyelnek-e. Ha nem érnek rá, vagy nem értenek, neheztelni fognak rád. Tömörebben és lényegre törően fogalmazz, és nem lesz konfliktus! Persze lesz, aki szívesen végighallgat téged. Csütörtökön erre utaló szép fényszög lesz az égen. A vasárnapi teliholdat már szombaton érezni fogod. Te, vagy a gyerekek gyengélkedhetnek, ami fárasztóvá, lehangolttá teheti az egész hétvégédet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top