Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. február 10–16. – Szuperül indul a hét, de aztán…

Nagyszerű lehetőségekkel indul a hét, de aztán egyre több kihívást jeleznek a bolygók. Hétvégén a Mars a Bak jelébe lép, amivel néhány csillagjegyet erősen támogat, másoknak meg erős fejfájást okozhat. A heti horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Február második hetében is érezhető változásokat jeleznek a bolygók. Nagyszerűen indul a hét, hiszen hatékonyan és eredményesen dolgoznak a csillagjegyek. Aztán a hét további részében már némi ellentmondást, feszültséget is jelez a horoszkóp. A hétvége legfontosabb égi eseménye, hogy a kiszámítható és megbízható Bak jelébe lép a céltudatos Mars bolygó. S minden vár még rád az elkövetkező napokban? A heti horoszkópból megtudhatod a választ. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS

Kos jegyűként erős kezdés után lesz egy kisebb visszaesés ezen a héten. Hétfőn és kedden eltökélten és hatékonyan dolgozol, aminek meg is lesz az eredménye. Hét közepén sok türelemre lesz szükséged, hogy végig tudd hallgatni azokat is, akik szerinted feleslegesen hosszan beszélnek. Ha nem, akkor garantált a konfliktus. A hét második felében az érzelmeké a főszerep. Lehet, hogy könnyek szöknek a szemedbe. Ne szégyelld! A hétvége nagy égi eseménye, hogy bolygód, a Mars átlép a Bakba, amitől szinte maratoni futóvá válsz…

BIKA

Bika jegyűként ennél jobban nem is kezdődhetne a heted, hiszen két nap alatt négy szuper fényszög lesz az égen. Ettől erősnek és magabiztosnak érzed magad. Ezzel az attitűddel sikerre vagy „ítélve”. Ezek után az egészségedre kell vigyáznod, mert a változékony időhöz nehezen alkalmazkodik a szervezeted. Muszáj rétegesen öltöznöd, nehogy megfázz. Péntektől a szerelmi életed felélénkül. Ha van párod, intenzívebben igényli majd a törődést. Ne hanyagold el őt! Ha nincs párod, maradj nyitott, mert összefuthatsz a nagy Ő-vel!

IKREK

Ikrek jegyűként ismered a mondást, amely szerint „A munka nemesít”. Pontosan ez lesz aktuális a hét legelején. Ne panaszkodj, dolgozz eltökélten! A hét közepén elemedben leszel: sok érdekes, intelligens emberrel találkozhatsz. Beszélgess, kérdezz, kommunikálj! Számtalan információt kapsz és adsz. Péntektől vigyázz az egészségedre! A hűvös, nyirkos, szeles idő nem tesz jót neked. Ne fázz meg, mert lassú lesz a felépülés! Hétvégén a vasárnap a legalkalmasabb randevúra, de persze nemcsak szerelmi szempontból találkozhatsz fontos emberrel.

Nagyszerűen indul a hét a Szűzben járó Holdnak is köszönhetően (Fotó: iStock)

RÁK

Rák jegyűként ez a hét kiváló, hogy megszólíts olyan embereket, akikkel eddig nem találtad a hangot. Főleg a munkahelyeden fontos és aktuális ez. Ne várj tovább! Ha félsz az illetőtől, hívj magaddal egy olyan kedves kollégát, akiben bízol, és akinek a közelében oldottabb vagy! Pénteken és szombaton fokozottan érzékeny leszel: bármikor bármin megsértődhetsz. Kérdés, hogy ez kinek jó. Vasárnap a Mars a Bak jelébe lép, és érzékeny lelkednek túl agresszív, erőszakos személy robban be az életedbe. Hogyan fogadod?

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként higgadtan tudod indítani a hetedet. Ez arra jó, hogy haladj a munkáddal, és megnyugodhass végre. Szerdán lesz egy csúnya bolygószembenállás, ami vita veszélyét jelzi. Ez a szócsata elkerülhető, ha nem veszed fel a kesztyűt, ami akkor fog sikerülni, ha nem tekintesz személyes sértésnek semmit, amit a másik mond. Hétvégén csak a családod és az otthonod érdekel. Jól teszed. A hétvége a tied, és azé, aki vagy ami fontos neked. Jó erőben leszel. Vagyis nehezebb fizikai feladatot is bevállalhatsz értük…

SZŰZ

Szűz jegyűként kedvedre való lesz a hét eleje, hiszen két nap alatt négy szuper fényszög lesz az égen. Ettől kiegyensúlyozottnak és eredményesnek érzed magad. Ez azért előnyös, mert olyan erőt ad neked, amivel végig tudod csinálni a hetet bármi is jöjjön. Pénteken számíts rá, hogy galiba adódhat, mert valaki keresi a konfliktus lehetőségét! Ne menj bele! Ő egy provokátor. Hétvégén a legnagyszerűbb égi hír számodra, hogy Mars, az erő bolygója belép a Bakba, és erőt hoz neked. Még jobb, hogy ezt több, mint egy hónapon át teszi.

A hét második fele tartogat kihívást és feszültséget (Fotó: Pixabay)

MÉRLEG

Mérleg jegyűként hiába lesz jó a hét eleje, te a hét közepét várod. Szeretnél valakivel találkozni, valamit megbeszélni vele. Régóta készülsz rá. Lehet, hogy nehezen szedted össze a bátorságodat, mert az ő véleménye vagy felemel, vagy megsemmisít. A bolygók szerint ne a szerdát válaszd erre! Egy kellemetlen bolygószembenállás kellemetlen stílust szimbolizál. Egy másik bolygószembenállás pénteken a pénzzel kapcsolatosan int óvatosságra. Vasárnap a Mars jegyet vált, és családi nézeteltérést hozhat magával.

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként a hét legeleje tökéletesen alkalmas mindenféle megbeszélésre és tanulásra. Ki ne hagyd ezt a nagyszerű lehetőséget! Utána ügyelned kell arra, hogy kinek mit mondasz, mert kínos lesz, ha elszólod magad. Meg kell győződnöd róla, hogy a másik képben van-e. Jó lenne, ha nem tőled tudná meg az infót. Pénteken egy Hold-Uránusz szembenállás váratlan „támadást” jelent. Okosabban teszed, ha nem harcolsz vele, hanem inkább kitérsz előle. A „Minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz”-elvet tartsd be!

NYILAS

Nyilas jegyűként végre lesz eredménye és látszata a kitartásodnak, ezért imádni fogod a hét elejét. A lelkesedésedet ne törje meg a szerdai és a pénteki bolygószembenállás! Mindig voltak, vannak és lesznek irigyek, fanyalgók. Ez az ő véleményük, nem kell mindet komolyan venni. Hétvége fontos időszak végét hozza: vasárnap a Mars másfél hónap után kilép a Nyilasból. Mars az erő bolygója, de nincs miért aggódnod, a változástól még nem válsz erőtlenné. Elsajátítottad azt a koncentrálást, ami tovább visz a céljaid felé.

Hétvégén a Bak jelébe lép a Mars (Fotó: Pixabay)

BAK

Bak jegyűként hétfőn és kedden két nap alatt négy szuper fényszög lesz az égen, ami fantasztikus erőt és eltökéltséget ad neked. Minden a terveid szerint alakul, de nem magától és nem véletlenül. Keményen megdolgoztál érte. A másik nagyszerű égi esemény vasárnap várható: Mars belép a Bakba. Ennek is két oldala van: egyrészt a Mars elszántságot és koncentrált erőbedobást szimbolizál, másrészt erőlködést és rivalizálást. Tőled függ, mire használod. Maradj fegyelmezett, és az erő neked kedvez a céljaid elérésében (is).

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként fontos, de nem látványos dolog történik a hét elején: hatékonyan haladsz előre. A munkádnak és az életednek vannak olyan szakaszai, ami nem túl látványos, de ettől még meghatározó. Szerencsére szerencsés fényszögek segítenek neked. A hét közepén magadra találsz, és sok izgalmas beszélgetésbe kapcsolódhatsz bele. Hétvégén nagyon fog izgatni a jövő, és az, hogy merre tartasz. Szakíts időt, hogy ezt alaposan átgondold, megtervezd és stratégiát készíts! Sokat fog segíteni, ha érted a folyamatot.

HALAK

Halak jegyűként a hét elején készítsd fel magad mentálisan a rád váró kihívásokra! Szerdán a pénzedre kell ügyelned, most tényleg semmi felesleges, extra dologra ne adj pénzt! Pénteken a közlekedésben és a kommunikációban muszáj óvatosnak lenned. Több otromba stílusú emberrel kerülsz szembe. De az ő bunkóságuk nem jogosít fel arra, hogy te is így viselkedj. Szombaton megható fényszögek megható gesztust hozhatnak. Nem baj, ha elsírod magad. Ezek nem bánat-, hanem örömkönnyek. Ezért nem kell titkolnod őket….

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top