Horoszkóp

Életük legrosszabb napján ezt érzik a csillagjegyek

Mindenkinek mást jelent, amikor igazán csalódottnak érzi magát. Minden csillagjegy másként érzi magát élete legrosszabb napján. A horoszkóp a legmélyebb pontot is megmutatja...

Nagyon szerencsés az az ember, aki soha nem tapasztalja meg a legrosszabbat, a kiégést az életében. Mindenkinek mást jelent, és másként éli meg élete legrosszabb napját. De ha tudod, mit érez a párod, a legjobb barátod, amikor igazán mély pontra kerül az életében, talán segíteni is egyszerűbben tudsz neki. S persze, az is segítség, ha te is tudod, mivel nézel szembe ilyenkor…

A Kos

A Kos el sem tud képzelni rosszabbat, mint amikor csalódnia kell valamiben vagy valakiben. Amikor a céljai nem úgy alakulnak, ahogyan tervezte, amikor úgy érzi, minden darabokra hullik az életében. Miután lenyugodott, szerencsére ismét tiszta fejjel tekint előre. Összeszedi minden energiáját, s újult erővel indul a vágyai megvalósítása felé.

Bika

A Bika élete legrosszabb napján biztosan nagyon szorong és csak bizonytalanságot érez magában és maga körül. Amikor szíven üti, hogy kicsúszik a talaj a lába alól, és minden kiszámíthatatlanná válik, ami eddig biztos volt. Ez a csillagjegy hajlamos túlagyalni, túlkomplikálni a dolgait, pedig a megoldásra akkor talál, amikor higgadtan tekint a problémákra.

Az Ikrek

Az Ikrek számára az jelenti élete mélypontját, amikor teljesen elveszettnek érzi magát. A stresszt, a nyomást nagyon rosszul viseli, ilyenkor hajlamos túlagyalni minden problémát. Amikor úgy érzi, kicsúsztak a dolgok a kezéből, a pánik helyett le kellene higgadnia, tiszta fejjel kéne gondolkodnia, s így megvizsgálni mindent az életében. Okosabb megoldást találhatna.

A Rák

A Rák élete legrosszabb napján magányosnak, elhagyatottnak érzi magát még akkor is, ha amúgy sokan veszik körül. Ilyenkor hajlamos félreérteni másokat, ingerült, dühös, csalódott, belülről emészti magát. Pedig épp azzal tehetne magáért a legtöbbet, ha nem a depresszióba menekülne, hanem próbálna pozitívan tekinteni a jövője felé.

Az Oroszlán

Az Oroszlán élete legrosszabb napján saját magában bizonytalan. Az érzés és a gondolat, hogy valamit rosszul csinált, vagy valamiben mégsem annyira kiváló, mint korábban gondolta, nagyon gyötrő számára. Ilyenkor önmagát, a képességeit kérdőjelezi meg, és csak óriási erőfeszítések árán képes az önbizalmát, a saját magába vetett hitét visszaszerezni.

A Szűz

A Szűz csillagjegyet a rá nehezedő nyomás gyűri maga alá. Ő mindenben és mindig a lehető legjobbat akarja nyújtani, és nagyon megviseli a lelkét, amikor tornyosulnak előtte a feladatok, szorítják a határidők, s úgy érzi, nem képes a feladatoknak megfelelni. Idegeskedés, kapkodás helyett ilyenkor a lazítás hozhat megoldást, még akkor is, ha úgy érzi, épp erre nincs ideje.

Életük legrosszabb napját így élik meg a csillagjegyek (Fotó: Pixabay)

A Mérleg

A Mérleg számára annál fájdalmasabbat elképzelni sem tud, mint amikor összetörik a szívét. Ilyenkor vigasztalhatatlan, szomorú, kilátástalannak látja a jövőt. Nehezen viseli az egyedüllétet, a számára oly fontos párkapcsolat nélkül pedig elveszettnek érzi magát. Kerüli a társaságot, pedig épp a barátok segíthetnék ki az érzelmi mélypontról.

A Skorpió

Skorpió akkor érzi magát mélyponton, amikor elveszíti a lelkesedését. Érezheti ezt párja, munkája, de valójában bármi egyéb okán is. Érzelmes csillagjegyként nagyon tud szenvedni, a legmélyebb pontról ugyanakkor fel is tud tápászkodni. Amikor megtapasztalta a padlót, összeszedi, megrázza magát, erőt gyűjt, és innentől semmi sincs, ami legyőzhetné őt.

A Nyilas

A Nyilas élete legrosszabb napján azt érzi, hogy mindenki őt hibáztatja. Nehezen szabadul az érzéstől, hogy mások mutogatnak rá, s őt okolják a problémákért. Ilyenkor magával is túl kemény, pedig könnyen előfordulhat, nincs igaza a környezetének. Valójában meg sem kéne hallania mások megjegyzéseit, elég annyi, hogy határozottabban kiáll önmagáért.

A Bak

A Bak el sem tudja képzelni, hogy ő is kimerülhet, elfáradhat. Mindezzel pedig számolnia kell, amikor túlhatja magát. Rémálom számára a kimerültség, a tehetetlenség érzése. Ez az összeomlás, aminél nála nincs lejjebb. Hogy ne jusson ideáig, mindössze annyit kéne tennie, hogy megfelelő mennyiségű időt szakít a pihenésre. Csak neki erre sosincs ideje.

A Vízöntő

A Vízöntő attól retteg a leginkább, hogy értéktelennek tartják mások. Horoszkópja szerint nem könnyű őt megérteni, nem áll be a sorba, nem akar a megszokott úton járni, gyűlöli a maradiságot. Nagyon rosszul viseli azt is, ha mások esetleg jobbak nála valamiben. Folyton versenyezne, hogy bizonyítsa, mindent tud, s neki is a legjobbak között van a helye.

A Halak

A Halak számára a legmélyebb pontot a megélhetési gondok jelentik. Élete legrosszabb napján úgy érzi, minden kicsúszott a kezéből, ami addig fontos volt számára. Ilyenkor rendkívül borúsan látja önmagát, a lehetőségeit, a jövőjét. A szorongással, az aggódással pedig csak még inkább megnehezíti a saját helyzetét.

(via ZodiacFire)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top