Horoszkóp

A horoszkóp szerint ezért ne küldj üzenetet az exednek

Szakítani egyáltalán nem könnyű. Akit elhagynak, annak talán még nehezebb feldolgoznia a fájdalmat. Sokan hajlamosak ilyenkor az exet üzenetekkel bombázni. A horoszkóp szerint ezért ne tedd!

A szakítást senkinek sem könnyű átvészelni, hiszen minduntalan azon járhat az eszünk, mit rontottunk el, s nehéz elengedni a másikat. Gyakran azon kapjuk magunkat, hogy a telefonunkat bámuljuk, s magunkban már szövegezzük az exnek szóló üzenetet. Állj! A horoszkóp szerint ez az, amit nem kéne meglépned. Az ok ugyanis minden csillagjegynél más és más. Lássuk, nálad mi a helyzet…

Kos

Kos jegyűként lobbanékony és kiszámíthatatlan vagy, azaz nem szokásod alaposan átgondolni a dolgot, mielőtt cselekvésre szánod magad. Ez beláthatatlan következményekkel járhat, hiszen a tetteid következményeit sem veszed számításba. Éppen ezért sem tanácsos írogatnod az egykori szerelmednek…

Bika

Bika jegyűként, amikor visszatekintesz a múltba, hajlamos vagy kedvezőbb színben látni a korábbi párkapcsolatodat. Mintha csak az idő rózsaszín ködbe burkolta volna az elmúlt heteket, hónapokat. S ez az egykori párodra is igaz: kizárólag az együttlét szép pillanataira emlékezel, a teljes történetre már nem…

Ikrek

Ha egyszer összetörte már a szíved, hidd el, valószínűleg újra megteszi. Ikrek jegyűként inkább nézz szembe a ténnyel, hogy meglehetősen gyorsan elunod magad valaki mellett. S amikor ez bekövetkezik, hajlamos vagy dramatizálni a dolgokat, amiből nem jöhetsz ki jól. Inkább törődj bele, hogy meguntad a párodat, s felesleges eljutni addig a pontig, hogy csalódást okozzon neked.

Rák

Rák jegyűként megbocsátó típus vagy. Nem tehetsz róla, ilyen a természeted. Vajból van a szíved, így ha a párod megbántott, gyorsan lepereg rólad, s hajlamos vagy könnyedén megbocsátani neki. Ezzel nincs is baj, ám ne ez legyen a mentséged arra, hogy üzeneteket küldözgetsz az exednek. Nincs értelme, hidd el.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként úgy érzed, véglegesen le kell zárnod a párkapcsolatodat. Ám az üzenet aligha a megoldás erre. Olykor a lezárást saját magadban kell megtenned, s teljesen fölösleges az exedet is belevonni a dologba. Ha egyszer szakítottatok, nincs visszaút. Nem érdemes melengetni, ami nem működik.

Szűz

Hidd le, nem érdemel meg téged. Szűz jegyűként magasra teszed a lécet, s ezen ne is változtass csak azért, mert az egykori szerelmedről van szó. Ha nem működött a párkapcsolat a múltban, s hidd el, akkor sem fog, ha még egy esélyt adsz neki. Üzenetek helyett a legjobban tennéd, ha egyszer s mindenkorra elfelejtenéd az exedet.

A horoszkóp szerint ezért nem kéne üzenetet küldened a szakítás után az exnek (fotó: Getty)

A horoszkóp szerint ezért nem kéne üzenetet küldened a szakítás után az exnek (fotó: Getty)

Mérleg

Hidd el, teljesen más helyzet állt elő. Mérleg jegyűként még ha esélyed is nyílna, hogy helyrehozd a kettőtök közti kapcsolatot, a körülmények egészen mások lesznek. Minden a korábbi társad ellene szól, s teljesen felesleges ismét olyasmivel próbálkozni, ami eleve halálra van ítélve.

Skorpió

Skorpió jegyűként ne hagyd, hogy az érzelmek befolyásoljanak a döntésedben. Senki sem vitatja, hogy olyan típus vagy, aki imád szerelmesnek lenni. Ám nem árt az óvatosság: az érzelmeid nem biztos, hogy a legjobb útmutatók. Hidd el, ha elengeded a múltat, az új szerelem előbb-utóbb rád talál.

Nyilas

Csak azért, mert Nyilas jegyűként épp egyedül vagy, felesleges sajnálni magad. Te egyébként sem ilyen vagy. Hozzá kell szoknod a gondolathoz, hogy a szinglilét nem tragédia. Sőt, a jól belegondolsz, a szabadságot kaptad vissza. Ha nem tudod ezt elfogadni, ártalmas szokásokat veszel fel, s könnyen mérgező kapcsolatban találod magad.

Bak

Csupán azért, mert üzenetet küldesz, az exed nem fogja a múltat más szemmel nézni. Egy levél nem változtatja meg a történteket, ám jó esély van arra, hogy a negatív érzelmek és érzések újra felszínre kerüljenek. Bak jegyűként te pontosan tudod, hogy ez mennyire nem logikus lépés, nem igaz?

Vízöntő

Nem árt, ha Vízöntő jegyűként fejben tartod, hogy az a partner, akivel szerelembe estél, már nem ugyanaz, mint  volt. Bármit is mondasz neki, lehet, hogy a múltban működött, ám jelenleg nem, még a kedvedért sem. Spórold meg magadnak, hogy ismét átéld a bánatot és a fájdalmat. Ne dönts elhamarkodottan, s ne küldj üzenetet az exednek.

Halak

Nem érdemes második esélyt adni az exednek, még ha most ezen morfondírozol is. Halak jegyűként legbelül, a szíved mélyén pontosan tudod az igazságot: fölösleges bármit is újra megpróbálnod. Szóval, tartsd magad a megérzéseidhez, vegyél erőt magadon, s ne küldj üzenetet az exednek.

(via relationship rules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top