Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp november 4–10. – Ideális idő a méregtelenítésre

A fogyó Holdat segítségül hívhatod, ha fogyni akarsz. A hideg idő és a korai sötétedés arra késztet, hogy nassoljál. Ettől hamar felszaladhat pár, sőt jó pár pluszkiló.

Most a fogyó Hold támogatja a méregtelenítést, és a fogyást, ha kicsit odafigyelsz, utánaolvasol vagy megkérdezel egy szakembert.

SZERDA – november 4.: Még az Ikrekben jár a Hold. Még ma is fontos, hogy szellőztess, sétálj a friss levegőn, tanulj, és beszélgess minél több emberrel. Amennyiben nem teszed, magadat fosztod meg nagyszerű élményektől, információktól. Szóval ne mulassz el egyetlen lehetőséget se! Mai napon fodrászati tilalom érvényes.

CSÜTÖRTÖK – november 5.: Ma már a Rákban jár a Hold, ami fogy. Ha ezt összerakod, akkor ez azt eredményezi, hogy teákkal méregteleníthetsz, fogyhatsz. A Hold a vizes Rák jelében jár. Ez aktuálissá teszi a nagymosást és a locsolást. Tanácsos mindig víz napon locsolnod, mert ilyenkor szomjaznak a növények. Fodrászati tilalom érvényes mára.

Heti holdhoroszkóp méregtelenítés

A méregtelenítés a fogyásban is segít (fotó: Pixabay)

PÉNTEK – november 6.: Egész nap a vizes Rákban jár a hold. Nem vált jegyet ma. Eszerint ma is moshatsz, locsolhatsz. Ne felejts el sokat inni! Továbbra is érvényes az, hogy a fogyó Hold támogat a méregtelenítésben és a fogyókúrában. Ma két tilalom is van: fodrászati és kerti munka tilalom. Ha tiszteled a hagyományt, akkor fogadd meg!

SZOMBAT – november 7.: Reggel az Oroszlánba lép a Hold. Novemberben egyre kevesebb a napsütéses órák száma. Emiatt borúsabb lehet a hangulatod. A természet mindig gyógyír. Ma menj ki az erdőbe, vagy a kertbe! A kertben most érdemes sövényt nyírni és fát, bokrot ültetni. Az Oroszlán Hold garantálja a napsütést.

VASÁRNAP – november 8.: Örülhetsz annak, hogy ma egész nap az Oroszlánban jár a Hold, ami napfényes hangulatot hoz neked. Ez így hétvégén igazi ajándék. Ma kerti munka tilalom van. A régiek ismerték a természet szavát, és betartották a tilalmi napokat. Hittek abban, hogy ezzel kevesebb felesleges, eredménytelen munkát végeznek.

HÉTFŐ – november 9.: Délután lép át a Hold a Szűzbe. A fogyó Hold segíti a böjtöt és a méregtelenítést. Tudtad, hogy ilyenkor sokkal több káros anyag gyorsabban távozik a szervezetedből? Ezzel tehermentesíted az emésztőrendszeredet és a bőrödet egyaránt. Emellett érdemes ma hajat vágatni és/vagy festetni.

KEDD – november 10.: A mai a tegnapi tökéletes mása: még a Szűzben jár, és még fogy. Ez kifejezetten kedvező a méregtelenítésnek, a szőrtelenítésnek, a peelingnek. Készíthetsz házilag bőr-, illetve testradírt. De olvass utána szakértői oldalon, nehogy több kárt okozz!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 11. 3.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 11. 4–10.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top