Horoszkóp

Ez az üzenet tutira leveszi a lábukról a csillagjegyeket

Amikor igazán szerelmes vagy, minden pillanatodat megosztanád a szerelmeddel. Mégsem töltheted vele minden idődet, hiszen napközben elválaszthat a munka, a kötelességek. Ilyenkor érdemes bedobni néhány rövid üzenetet, amellyel nemcsak az ő, de a saját napodat is könnyedén feldobhatod. Íme, ilyen üzeneteknek örülnek a csillagjegyek.

A Kos a gyors választ szereti

üzenet sms párkapcsolat horoszkóp kos csillagjegyA Kos igényli a folyamatos figyelmet, a kapcsolattartást. Türelemből ugyanakkor nincs neki túlzottan sok, így ha üzenetet kapsz tőle, igyekezz minél gyorsabban és minél szívhez szólóbban válaszolni rá. Máskülönben a lobbanékonysága miatt rossz következtetést vonhat le, például azt gondolhatja, már nem is szereted őt.

A Bika imádja a romantikát

üzenet sms párkapcsolat horoszkóp bika csillagjegyA Bika szereti a romantikát, így ha ennek írásban is tanújelét szeretnéd adni, sorolj fel legalább egy okot, hogy miért is szereted őt olyan nagyon. Ezzel az apró gesztussal óriási örömöt szerzel neki, és bearanyozod a napját. Nem megéri?

Az Ikrek rajong a játékos feladatokért

üzenet sms párkapcsolat horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek rajong a szellemi agytornáért, amikor igazán elgondolkodtató és kreatív feladattal kerül szembe, így nem kell mást tenned, mint valami ilyesmivel nyitni nála. Olyan témát érdemes az üzenetben javasolnod, amelyben mindketten otthonosan mozogtok, aztán ne is lepődj meg, mennyire örömmel folytatja veled a beszélgetést.

A Rák üzenete az érzelmekre hat

üzenet sms párkapcsolat horoszkóp rák csillagjegyAkár csak néhány órája, akár hosszabb ideje találkoztál Rák szerelmeddel utoljára, nagyon boldogan fogadja az üzenetedet, hiszen tudja, hogy gondolsz rá. Ha legközelebb írsz neki, tudasd vele azt is, hogy mennyire hiányzik neked a kettesben töltött idő. Az érzelmes válasz nem marad el.

sms üzenet horoszkóp csillagjegyek

Ilyen üzeneteknek örülnek igazán a csillagjegyek

Az Oroszlán imádja a dicséreteket

üzenet sms párkapcsolat horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlánnak mindennél jobban esik, amikor dicsérik. Szóval méltasd őt minél többször. Üzenetedben leírhatod, milyen jól nézett ki legutóbb, vagy mennyire jól megállja helyét a munkahelyén, és egyáltalán mennyire jó, hogy van. Nélküle talán az élet is megállna. Nála nem a téma a fontos, inkább az, hogy az apró sikerei ne múljanak el észrevétlenül.

A Szűz nem bánja a nyitott kérdéseket

üzenet sms párkapcsolat horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz egyik erőssége, hogy minden részletre kiterjed a figyelmet. Ha nyitott kérdést teszel fel neki, azzal egyben lehetőséget is adsz, hogy rendszerezze a gondolatait, és minél alaposabban válaszolhasson a témára. Igaz, ehhez némi türelem is szükségeltetik, viszont tutira nem fogod megbánni…

A Mérleg imádja a meglepő feladatokat

üzenet sms párkapcsolat horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg rajong az olyan beszélgetésekért, ahol szellemi képességeit bizonyíthatja. Így amikor legközelebb üzensz neki, ne érd be egy sima Helló, mi újság? kérdéssel, hanem például kérd, ajánljon egy szerinte jó könyvet, vagy oszd meg vele a problémádat, amit eddig nem sikerült megoldanod. Kétségtelenül örömteli pillanatokat okoz neki, és persze magadnak is.

A Skorpió nem bánja, ha neki van igaza

üzenet sms párkapcsolat horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió imádja, amikor mindenben neki van igaza, így érdemes a párodnak minél többször megadni ezt az örömöt. Újságold el neki, hogy meghallgattad a kedvenc előadója dalát, amiről legutóbb áradozott neked, vagy kipróbáltad kedvenc kávéját, és mennyire ízlett neked. Legyen szó bármilyen egyszerű témáról is, hihetetlenül sokat számít az elismerő üzeneted.

A Nyilas nagyon szereti a vicces üzeneteket

Ez az üzenet tutira leveszi a lábukról a csillagjegyeketA Nyilas humorérzéke páratlan, ő az egyik legviccesebb csillagjegy. Jó kedélyű emberről lévén szó, szívesen nevet bármiféle humoros dolgon. Küldj neki ezért minél több tréfás üzenetet, vicces szöveget, a hatás nem marad el. Egészen biztosan nagyon vidám napotok lesz.

Néhány csillagjegy a romantikus üzeneteket kedveli, mások napját a humor aranyozza be (Thinkstock)

Néhány csillagjegy a romantikus üzeneteket kedveli, mások napját a humor aranyozza be (Thinkstock)

A Bak szívesen fogadja a javaslatokat

üzenet sms párkapcsolat horoszkóp bak csillagjegyA felelősségteljes Bak mindig szereti tudni, hol, kivel és mi történik. Lepd meg őt minél többször például a randi ötletének üzenetével, aztán együtt közösen megtervezhetitek a részleteket. Értékelni fogja, hogy szervezel és előre gondolkozol, és persze azt is, hogy számíthat rád. A többi jön már magától.

A Vízöntő szereti a titkokat

üzenet sms párkapcsolat horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő meglehetősen tartózkodó csillagjegy, így nem marad más megoldás, mint tartalmas beszélgetésekbe vonni, hogy minél előbb feloldódjon. Írd meg neki üzenetben például azt a célodat, amiről másnak még nem beszéltél. Nemcsak nagyon hasznos tanácsokkal lát el, de a bizalmába fogadva a lelkét is szépen fokozatosan feltárja előtted.

A Halak értékeli az üzenetben küldött dalt

üzenet sms párkapcsolat horoszkóp halak csillagjegyA művészi hajlamú Halak rajong a zenéért, a költészetért, a líráért. Könnyedén kifejezheted az iránta érzett vonzalmat, ha küldesz neki „csak úgy” egy dalt, ami valamiért nem megy ki a fejedből. A rá emlékeztető versrészletet is elküldheted neki, legalább annyira értékelni fogja, és az is biztos, hogy különleges választ kapsz a közeledésedre.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top