nlc.hu
TV-sztárok
Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

Bár ha nem egy betegség, hanem mondjuk az életmódja miatt hízott volna meg Sasha Pieterse, az sem lehetett volna ok arra, hogy lebálnázzák a Hazug csajok társasága című sorozat színésznőjét.

Sasha Pieterse 21 éves, és első sorozatában nagyon vékony kislányként ismerte meg a világ. Később sem volt dundi, egészen 2015-ig, akkor kezdett hízni. Igénytelen rondaság! Hájas disznó. Bálna – csak néhány azokból a jelzőkből, amelyeket Sasha kapott az elmúlt 2 évben.

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

“Az emberek imádnak ítélkezni. Megmondani a másiknak, hogyan éljen, mit vegyen fel és mit csináljon a külsejével. Nem akartam reagálni a támadásokra, de ami elég, az elég. Eldöntöttem, hogy úgy szeretem és fogadom el magam, amilyen vagyok. Ha én sem szeretem magam, akkor mások sem fognak. Egyébként hormonproblémákkal küzdök, ezért híztam meg. Ez a helyzet” – így reagált az emberek beszólásaira korábban a Hazug csajok társasága színésznője, Sasha Pieterse.

Barátai kikotyogták, hogy most “tényleg” jön a baba

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

A legfrissebb fotók után azonban egy újabb pletyka indult el. Most épp azt találgatják, hogy vajon Sasha kisbabát vár-e. A színésznő azt mondta, ezek a találgatások inkább tapintatlanok, mint durvák. A környezetéből azonban néhányan már azt nyilatkozták a lapoknak, hogy jön a baba.

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top