befőzés
Süssünk sütit, főzzünk lekvárt cukkiniből!
Tegyél el lecsót télire! Megéri
Paradicsomlé nélkül üres a kamra, itt az ideje megtölteni!
Ami mindent elront: ha kukacos a cseresznye
Nem a pénz miatt éri meg befőzni, de ha már csinálod, csináld okosan!
Indulhat az eperdzsem befőzés!
Befőznél? Ezt az egyetlen hozzávalót véletlenül se hagyd ki!
Ilyen jót még nem főztél be: almás-sütőtökös chutney
Nehogy már télen ne ehessünk sütőtökös ételeket!
Sóban eltett citrom, fűszeres barack, házi limoncello – beérik a munkád gyümölcse!
Eredeti olasz paradicsomszósz – ha csak egy dolgot teszel el télre, ez legyen az
A lila levendulaszörp nem szemfényvesztés, hanem valóság
Így készíthetsz isteni barackdzsemet villámgyorsan!
A sárgabaracklekvár a magyar Nutella
Befőzni nem muszáj, de ha szeretnél, van pár tippünk hozzá
Na, most van itt az eperszezon, készíts dzsemet és szörpöt egyszerre!
A fenyőrügy is egy ínyencség, csak még nem tudunk róla
Paradicsombefőzés? Tegyük el szósznak!
Ezekre a dolgokra kell odafigyelni befőzésnél
Isteni cseresznyebefőtt a legegyszerűbben
Jön a hétvége, itt az ideje narancslekvárt főzni
Tegyünk el céklát télire tartósítószer nélkül
Lecsó télire: ennél egyszerűbben nem lehet eltenni