Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. május 18-19.: Májusi szerelem aranyat ér

A horoszkóp szerint a hétvégén elmélyül a szerelem, az érzékiség a fellegekben jár. Most sokkal szenvedélyesebb leszel a párkapcsolatban, persze akkor is, ha még keresed a társadat. Jó esélyed nyílik a flörtre, az érzelmekre...

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópKos jegyűként ne szalaszd el a lehetőséget! Ne szalaszd el az alkalmat, hogy igazán jó dolog történhessen veled és a szerelmeddel. Ne felejtsd el, a jó dolgok akkor történnek meg, amikor engedélyt adsz magadnak rá. Adj engedélyt a boldogságra.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópBika jegyűként hidd el, a pletykák hamisak. A szóbeszédeket mindig a kíváncsiság, a szörnyülködés, az ártó szándék szüli. Ezt ne felejtsd el, mielőtt hallgatod a pletykákat. Ahelyett, hogy a szóbeszédekre hallgatnál, ezen a hétvégén nyíltan tedd fel a kérdéseidet a szerelmednek és önmagadnak is.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópIkrek jegyűként nagy adag feszültség van benned, amit a szerelmedre akarsz tolni, rajta szeretnéd levezetni. Persze ez nem tudatos folyamat, és talán észre sem veszed, hogy mostanában a stresszt a szerelmeden és a párkapcsolatodon vezeted le. Itt az ideje, hogy megállítsd ezt a folyamatot.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópRák jegyűként hallgass az érzéseidre a hétvégén. A szíved mindig tudja, mi a helyes, és azt is tudja, mit kell tenned, mondanod, döntened. A szíved mindig pontosan tudja, mire van szükséged, és hogyan kaphatod meg a lehető legegyszerűbb és legszeretettelibb formában.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópOroszlán jegyűként nagyon vágysz a boldogságra, de közben mély bűntudat van benned, amely megakadályozza, hogy valóban boldog legyél. Fontos megértened, a boldogságot megengedheted magadnak. Nem követtél el semmi rosszat sem. Nincs miért büntetned magadat.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópSzűz jegyűként bátran vágj bele a szerelembe. Bátran engedd meg magadnak, hogy újra szerelmes legyél. Könnyen lehet, azt hitted, rád már nem várhat az igazi szerelem, most mégis esélyt kapsz a szerelmes kapcsolatra. Érdemes élned ezzel a lehetőséggel, és megragadni az alkalmat.

hétvégi szerelmi horoszkóp 2019, május 18-19.

Májusi szerelem aranyat ér… (iStock)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópMérleg jegyűként nem szabad minden elvárásodat a szerelmedre tolnod, és követelned tőle, hogy feleljen meg neked. Valójában épp azt kellene szeretned a párodban, amiben különbözik tőled. Ezek a különbözőségeitek teszik izgalmassá, erőssé és boldoggá a párkapcsolatotokat. Legalábbis, ha nem akarod megszűntetni ezeket.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópSkorpió jegyűként ne kínozd magadat, hogy a szerelmedet bünteted. Igen, azzal, ha durcás, undok vagy vele, ha morcoskodsz, valójában önmagadat bünteted. Ehelyett sokkal jobb lenne, ha nyíltan és egyértelműen megbeszélnétek a helyzeteket. A hétvégén beszélgetésekkel gyógyíthatjátok a szerelmeteket.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNyilas jegyűként ideje túllépni a múltadon, és ideje feldolgozd mindazt, ami veled történt. Ne felejtsd el, nem kell ragaszkodnod a múlt tévedéseihez, és nem kell ragaszkodnod azokhoz sem, akik bántottak a múltban. Most fontos, hogy tudd elengedni a múlt fájdalmait.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópBak jegyűként bánj óvatosan a hazugságokkal, füllentésekkel, csúsztatásokkal a hétvégén! Most a hazugságaidat könnyen leleplezheti a szerelmed, és könnyedén észreveheti, amit el akarsz titkolni előle. Ebben a helyzetben csak az jelent megoldást, ha őszinte maradsz és ha ragaszkodsz az igazsághoz.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópVízöntő jegyűként talán eddig nem tudtad, milyen az igazi szerelem. Lehet, eddig nem voltál biztos magában a szerelem érzésében sem. A hétvégén megtapasztalhatod, hogy a szerelemnek, az összetartozásnak hatalmas ereje van. Nagyobb, mint gondolnád. Bízz a szerelem erejében, és hagyd, hogy a szíved vezessen!

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópHalak jegyűként találkozol valakivel, aki megdobogtatja a szívedet, aki felpezsdíti a véredet, és végre visszaadja a reményt. Hidd el, az emberek jók, és igenis történhetnek csodák. Hidd el, a világ lehet az a boldog és szerelmes hely, mint amire vágysz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top