Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. július 6–7.: Ne keverd össze a barátságot a szerelemmel!

Székelyhidi Ágnes | 2019. Július 06.
A horoszkóp javaslata szerint ezen a hétvégén ne keverd össze a barátságot a szerelemmel. A barátok maradjanak csak barátok, a szerelem most egészen más téma...

Kos

Kos jegyűként szeretnél lassan megállapodni. A hűség, az elköteleződés, a jövő és a közös család foglalkoztat ezen a hétvégén téged a leginkább. Tudsz róla, hogy a párodnak is hasonló tervei, vágyai vannak?

Bika

Bika jegyűként vedd észre, a szerelmed több dicséretre vágyik. Ne fukarkodj az elismeréssel! Ha azt látod, hogy duzzog, keress ürügyet arra, hogy megdicsérd! Rögtön megbékél, és hozzád bújik. Ugye, tényleg ez a legjobb mindkettőtöknek…?

Ikrek

Ikrek jegyűként észre kell venned ezen a hétvégén, hogy ami megtörtént, azt már nem lehet meg nem történtté tenni. Be kellene fejezned a múlt felhánytorgatását. A párodnak elege van a vezeklésből. Ne büntesd őt tovább! És persze magadat sem.

Rák

Rák jegyűként te nem oroszlánszelídítő vagy, hanem szerelemszelídítő. Mindennap tapasztalhatod, így most is, hogy a szerelmedet kell folyton megszelídítened vagy lecsillapítanod, mivel gyakran morog és elégedetlenkedik. De miért teszi?

Oroszlán

Oroszlán jegyűként úgy tűnik, a párod rendkívül fáradt ezen a hétvégén. Rengeteg munka és felelősség nyomasztja. Ha nem tud lazítani, akkor le fog betegedni. A te dolgod most ezt okosan megelőzni, és segíteni neki.

Szűz

Szűz jegyűként azon kapod magadat a hétvégén, hogy a párod egyre gyakrabban mereng el a távolba. Ez téged aggodalommal tölthet el. Mielőtt hipotéziseket állítanál fel, kérdezd meg, hol járnak a gondolatai.

A horoszkóp javaslata: ne keverd össze a barátságot a szerelemmel (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként nem szabad összekeverned a barátságot és a szerelmet. Július első hétvégéjén ugyanis könnyen összekuszálódhatnak a szálak. Sajnos ebből bármelyik oldalon féltékenységi jelenet pattanhat ki. Nincs erre most szükséged.

Skorpió

Skorpió jegyűként ne lepődj meg, ha váratlan ötlettel áll elő a szerelmed ezen a hétvégén. És éppen azért váratlan, mert nem számítasz rá. Ne akard előre kitalálni! Inkább arra készülj, hogy rugalmasan és konstruktívan reagálj rá.

Nyilas

Nyilas jegyűként úgy tűnik, a kedvesed készül valamire. Lehet, hogy megbánta a döntését, és szeretne visszakozni. Ne nehezítsd meg a dolgát! Sőt menj elébe, és kérdezd meg, mi változott benne, köztetek. 

Bak

Bak jegyűként vedd észre, ezen a hétvégén párod vágyik arra, hogy kimondd végre, mennyire számítasz rá, és vele tervezed a jövőt. Ha magadba nézel, és komolyan gondolod, akkor ne fogd vissza magad! Merd végre felvállalni az érzéseidet!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ez a hétvége tökéletes, hogy tudatosítsd, nem a cseléded, aki melletted van. Gyorsan vedd észre, amikor ugráltatod őt, és parancsokat osztogatsz! És gyorsan változtass ezen, mert nagy baj lehet belőle! Felmondás lóg a levegőben…

Halak

Halak jegyűként ezen a hétvégén rájöhetsz, a szerelmed büszkébb annál, semmint hogy tudtodra adja, mire vágyik. Lehetnek titkos fantáziái, amik persze nem tiltottak, csak még nem próbáltátok ki. Talán itt lenne az ideje…

Exit mobile version