nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. július 20-21.: Ellen tudsz állni a szerelmi csábításnak?

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. július 20-21.: Ellen tudsz állni a szerelmi csábításnak?

A hétvége legfontosabb kérdése: ellen tudsz állni a szerelmi csábításnak? Nos, a horoszkóp szerint engedhetsz, ha mindketten függetlenek vagytok. Ellenkező esetben viszont nagyon könnyen megégetheted magadat. Viszont ez most olyan vonzerő, melynek nagyon nem könnyű nemet mondani. Te döntesz...

Vajon mit jósolnak a szerelemben a csillagok erre a júliusi hétvégére? Csillagjegyednél megtalálod a választ. Érdemes persze a párodnak írt üzenetet is elolvasni, így azt is tudhatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik most a legjobban…

Kos

Kos jegyűként úgy érzed, biztos édesebb a tiltott gyümölcs, de nem neked való, mert te képtelen vagy bujkálni. Biztos, hogy lesz ezen a hétvégén csábítás, ami titkos viszonyba vinne. De jobban teszed, ha ellenállsz. Ha megégetted már magad, akkor tudod, mivel jár mindez.

Bika

Bika jegyűként vedd észre, hogy gyengédségre, érintésre vágyik a kedvesed. Add meg neki azt, amit igazán szeretne! Máskülönben úgy fogja érezni, hogy már nem szereted. Valójában nem kell alkalom vagy ok az ölelésre. Sőt még meggyőzőbb, ha magadhoz húzod, és megcsókolod. Végül ezzel magadnak is örömet szerzel, nem?

Ikrek

Ikrek jegyűként, úgy tűnik, mostanában mindketten a szokottnál többet nosztalgiáztok. Biztosan sok szép, közös emléketek van. Ezek felélénkíthetik a kapcsolatotokat, ha például ellátogattok a régi randik helyszínére, vagy olyat esztek, isztok, amit az első találkozáskor fogyasztottatok.

Rák

Rák jegyűként most jót tenne a kapcsolatotoknak, ha elutaznátok. Persze egy romantikus külföldi út lenne az ideális, de hidd el, az is remek, ha hétvégén kirándultok egyet. Válasszatok olyan célpontot, ahol lehet fürdeni, úszni, pancsolni! Mindkettőtöknek nagyon jól fog esni.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként, ha vennél valamit a kedvesednek, kalkuláld be, hogy nem fog neki tetszeni a választásod. Ne sértődj meg rajta, mert ez még nem kikosarazás. Inkább szedd ki belőle, hogy mit kifogásol, miért nem örül neki igazán, aztán persze adj lehetőséget neki a cserére. Így van a legnagyobb esélyetek a happy endre…

Szűz

Szűz jegyűként mindenáron szeretnél a párod kedvében járni. Napok óta azon töprengsz, hogy minek örülne most a legjobban. Ha eddig nem sikerült kitalálnod, akkor kérdezz rá konkrétan. Lehet, hogy könnyed, esti sétára vágyik, amit összekapcsolhattok csillagnézéssel.

Vajon ellen tudsz állni a szerelmi csábításnak? (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként könnyedén feldobhatnád a kapcsolatotokat. A nyár számos ötletet ad ehhez. Mehettek strandra, csónakázni, vízi biciklizni, bármi jöhet, ami épp eszedbe jut. Ez a hétvége akkor sikerülhet igazán fergetegesen, ha vizes programra szavaztok. Sokat segíthet, ha közösen döntötök a programokról.

Skorpió

Skorpió jegyűként, ha épp a gyermekvállalás a téma nálatok, akkor ezen a hétvégén ez bizony érzékeny pont lesz. Jól tudod, hogy muszáj közös nevezőre jutnotok, mert a folyamatos feszültség csak mérgezi a kapcsolatot. Ez pedig nem vezet semmi jóra.

Nyilas

Nyilas jegyűként olyan régi partnerrel futhatsz össze a hétvégén, aki régi emlékeket kavar fel benned. Tuti, hogy ezt a jelenlegi szerelmed is leveszi majd. Tehát ne csodálkozz, ha féltékennyé válik, és számonkér. Előzd meg azzal, hogy mesélsz kicsit, és persze hozzáteszed, ez az egész már a múlt.

Bak

Bak jegyűként lehet, hogy tényleg sokat beszél a párod. De ettől még figyelned kéne rá. Amikor elengeded a füled mellett, amit mond, értékes szempontoktól fosztod meg magadat. Pedig ezek fontosak lennének, hogy megértsd őt is, meg a motivációját is.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként talán már hosszabb ideje nyaggat a szerelmed valami miatt. Vedd komolyan a kérését, és találd ki, hogyan teljesíthetnéd! Ha ez lehetetlennek tűnik anyagi vagy más okokból, keress más lehetőséget. Ne hagyd őt bizonytalanságban, mert egyre agresszívebbé válhat.

Halak

Halak jegyűként szinte mindenen képes vagy megsértődni. A szerelmed lassan kifogy az ötletekből, hogy mivel kedveskedjen neked. Oldozd fel, és segíts neki! Menj elébe, és kezdeményezz te! Jól ismered, könnyen kitalálhatsz olyan programot, ami mindkettőtöknek igazán örömteli pillanatokat okoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top