Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. július 22-28.: Most az év legszuperebb napjai következnek

Az előző talán a legnehezebb, legrázósabb hét volt a csillagjegyek életében. Ha sikeresen átvészelted, most nagyon fordul az életed, mert ez az újabb júliusi hét kétségtelenül 2019 legcsodásabb napjait ígéri. A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Július negyedik hetében óriásit változik minden. Az elmúlt napokkal ellentétben a csillagok most szinte szórják rád a pozitív energiákat. A Nap az Oroszlán jelébe lépve, mondhatni hazatér, és megnyugvást, valódi örömet, boldogságot hoz az életedbe. Végre minden a helyére kerül. A horoszkópból megtudhatod, pontosan mire is számíthatsz az év egyik legcsodásabbnak tűnő időszakában.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként kétségtelenül ez lesz a kedvenc heted. Az év legszuperebb napjai várnak rád. Kedden hajnalban a Nap belép az Oroszlánba, ami inspirálóan hat rád. Ráadásul egy szuper háromszöget rajzolnak az égre a bolygók: Kos Hold – Oroszlán Mars – Nyilas Jupiter, ami bearanyozza a jelenedet és a jövődet is. Most mindent fényesnek és biztatónak látsz. Pénteken a föld jegyekben járó bolygók gyakorlatias megoldásokat hoznak a megvalósításhoz. A hétvége utazásra, kirándulásra alkalmas. Mindenképpen mozdulj ki otthonról!

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként eszméletlenül mozgalmas lesz a hét első fele. Annyi dolgod lesz, hogy időd sem jut azon morfondírozni, mit is csinálj. Most lesz elég erőd, hogy mindennel megbirkózz. Szóval ne halogass semmit! A péntek lesz a te napod. Úgy tűnik, ekkor jönnek az eredmények, amelyek igazolják, hogy jó úton haladsz. Engedd, hogy az idő végre neked dolgozzon! Hétvégén a pénz és az otthon lesz a fókuszodban. Mindkettő fontos számodra, vigyázz rájuk! Becsüld meg őket! Így megtarthatod mindkettőt…

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként erősen vonz most az utazás. Szíved szerint azonnal csomagolnál, és indulnál. Tedd ezt! Ha nem lehet, tervezd meg legalább a következő utadat! A hét közepén egy szuper bolygóháromszög (Kos Hold – Oroszlán Mars – Nyilas Jupiter) segít neked. A hét második felében az álmodozást felváltja a józanság, a föld jegyben járó bolygók (Hold, Szaturnusz, Plútó) kitűnő fényszögei kitűnő lehetőséget mutatnak a jó döntésekhez. Hétvégén szokatlanul érzékeny leszel, vasárnap egy Hold–Jupiter szembenállás nézeteltérést hozhat…

Kétségtelenül az év egyik legcsodásabb hete vár a csillagjegyekre (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként nem bírsz magaddal a hét elején: csak úgy tombol benned a sok energia. Fordítsd ezt olyan ügyekre, amikre nem volt kapacitásod mostanában! Van és lesz elég erőd, hogy végig csináld. Persze ez nem jelenthet sürgetést. Sem kívülről, sem belülről. Szóval ne kezdj el kapkodni! Péntekre a lelkesedést felváltja a praktikum, ami hasznos, mert a célok mit sem érnek, ha nem jár velük higgadtság. A hétvégéd akkor lesz kellemes, ha élményekkel töltöd meg. Élj társasági életet, élvezd a kultúrát!

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként eljött a te időszakod. Kedden hajnalban a Nap belép az Oroszlánba, ami azt is jelenti, hogy közeledik a születésnapod. Rögtön ajándékot is kapsz a bolygóktól, ugyanis egy szabályos háromszöget rajzolnak az égre: Kos Hold – Oroszlán Mars – Nyilas Jupiter. Ettől valósággal szárnyalsz – joggal, de ne bízd el magad! Maradj a realitás talaján. Itt is van elég gyönyör. A pénteki föld dominancia visszahoz, még épp időben. A hétvégét töltsd a barátaiddal! A nyári hétvégék pontosan arra valók, hogy együtt lazuljatok.

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként lehet, hogy a hét elejei szuper bolygóháromszögből kimaradsz, de kárpótlásul megkapod a pénteki föld dominanciát. A Hold, a Szaturnusz és a Plútó kitűnő fényszögei téged igazolnak: a kitartás, a szorgalom és a fegyelem beérleli a gyümölcsöket – de csak hosszú távon. Ez megerősít, hogy ne hallgass at aktuális trendekre, hanem haladj a saját tempódban. Közben el kell fogadnod, hogy mások más értékrend szerint élnek. Hétvégén a jövőt tervezgeted, azonban ne szaladj túlságosan előre! Élvezd a jelen pillanatait is.

Kedden a Nap az Oroszlán jelébe lép… (iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként ez a heted azzal kezdődik, hogy csupa türelmetlen emberrel lesz dolgod. Ne vedd személyes sértésnek a kapkodásukat, nem veled van bajuk. Hét közepén, pontosan a nyár közepén, hajlamos leszel előre szaladni időben: a jövőt akarod megtervezni, de ez egyre jobban idegesít. Ha most nem látsz tisztán, csak azért van, mert messze még az adott esemény. Hétvégén elemedben leszel az Ikrek Holdnak köszönhetően. Vasárnap bolygód, a Vénusz az Oroszlánba lépve régi vágyad teljesülését ígéri…

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként kimondottan jó hírekkel kezdődik a hét: egy bolygóháromszög (Kos Hold – Oroszlán Mars – Nyilas Jupiter) anyagi téren jelez kedvező folyamatokat. Extra bevételed jöhet, de ez még nem ok arra, hogy esztelen költekezésbe kezdj. A hét közepén lesz pár nehéz fényszög, ami nehezíti a dolgodat. Például külföldi utazás során adódhatnak nagyobb kiadásaid, ezért sem ártana előre biztosítást kötnöd. Hétvégén szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet, menj valami jó levegőjű helyre! Mit szólnál a hegyekhez?

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként fantasztikusan indul a heted: egy fantasztikus bolygóháromszög (Kos Hold – Oroszlán Mars – Nyilas Jupiter) fellelkesít téged. Életkedved és optimizmusod maximumra jut. Ilyen lelki állapotban fantasztikus ötletek pattanhatnak ki a fejedből, amelyek megoldást hozhatnak olyan ügyeidbe, amikben elakadtál. Kedden az Oroszlánba lépő Nap azt sejteti, hogy ez nem rövid távú szárnyalás, szóval lesz okod a derűlátásra. Hétvégén nálad a szerelem kapja a főszerepet, nyisd ki a szemedet és a szívedet!

Egyre jobban alakul most minden… (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként idegesíthetnek azok az emberek, akik harsányan, hangosan dicsekednek. Ne lepődj meg, ha a hét elején folyton ilyenekbe botlasz. Felesleges, sőt reménytelen őket megnevelni, inkább lépj le! Ennek az egésznek a provokáló hatása pénteken kipukkad, ekkor végre eljön a te időd: dupla szuper fényszög (Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó) békét és elégedettséget hoz. Vagyis helyreáll a rend. A hétvégén minél több időt tölts a szabadban! Mindegy, hogy kertészkedsz, kirándulsz, vagy biciklizel, a lényeg, hogy kint legyél.

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként a hét első felében valaki nagy hatással lesz rád. Lenyűgöz a lelkesedése, a gesztusai, a tervei és a stílusa. Vigyázz, mert a másik könnyen félre értheti a rajongásodat. Csak akkor lehet a találkozásból párkapcsolat, ha mindketten függetlenek vagytok. Amennyiben bármelyikőtöknek párja van, ez felejtős. Kedden az Oroszlánba lépő Nap rövidesen szerelmet hoz neked. Kérdés, hogy ez a mostani az-e már? Hétvégén kitűnően fogod érezni magad. Különösen akkor, ha olyan barátokkal találkozol, akikkel sokat lehet nevetni…

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként majdnem egész héten vigyáz rád, a pénzedre egy szuper bolygóháromszög (Kos Hold – Oroszlán Mars – Nyilas Jupiter). Ez a létező legszuperebb konstelláció, vagyis anyagi gyarapodást szimbolizál. A többletbevételnek azonnal lesz is helye. Gondold meg, hogy mire és mennyit szánsz! Ha kavarognak benned a tervek, várj pár napot, akár egy egész hetet! Jobb, ha később döntesz. Hétvégén leghőbb vágyad az otthonod szépítése, a családod összehozása lesz. Ne fogd vissza magad! Mindenki örülni fog az ötletnek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top