Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. augusztus 5–11. – Egyre jobb lehetőségeket mutatnak a csillagok

Augusztus első hetében is jeleznek még a bolygók némi megpróbáltatást a csillagjegyek életében. A hét első napjai kicsit nehézkesen indulnak, de aztán egyre jobban és jobban alakul minden. A csodás fényszögek csodás lehetőségekkel biztatják a csillagjegyeket. A hétvége már nem is alakulhatna jobban. Most minden végre a helyére kerül. Hogy mi mindenre számíthatsz ezen az augusztusi héten, a horoszkópból kiderül.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként a hét legelején kerülj minden konfliktust! Több ember is „teszteli” a toleranciádat a nehéz fényszögek szerint. Szerdától ez már a múlt: négy napon belül öt szuper fényszög lesz az égen, ami visszaadja az emberekbe vetett bizalmadat. Ezzel párhuzamosan tombol benned a kreativitás: több remek ötlet pattan ki a fejedből. Ezek megvalósításához időre lesz szükséged, szóval ne kapkodj! Hétvégén a föld dominancia békés hangulatot jelent, ami már-már unalmas is lehet, hacsak nem találsz ki valami izgalmasat.

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként úgy tűnik, munkahelyi nehézségekkel indul a heted. Ne vedd a szívedre, ne tekintsd személyed elleni támadásnak! Tripla kritikus fényszög visszafogottságra int. A hét közepétől ugyanakkor valaki jó hatással lesz rád. Ha van párod, akkor ez ő, ha nincs, egy megosztó személyiség, aki szerinted szórakoztató. Közben a családod végre nem frusztrál, inkább elismer, és büszke rád. Fantasztikusnak ígérkezik a hétvégéd: fantasztikus fényszögek fantasztikus két napot sejtetnek. Tökéletes lesz a harmónia benned és körülötted.

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként a hétfő és a kedd kifejezetten alkalmas a kommunikációra. Mondj ki, írj le olyasmit, amit nem tettél meg eddig! Szerdától lelkesítő, inspiráló emberekkel lesz dolgod. Járj nyitott szemmel, hogy észrevedd őket! Fontos dolgot mesélnek, mutatnak, tanítanak. És fogadd meg az ősi tanácsot: „Ne a hírvivőre, csak a hírre figyelj!” Lesz köztük valaki, aki különösen vonzó lesz számodra. Szerencsére a vonzalom kölcsönösnek látszik, ami a hétvégédet is áthatja. De vigyázz, hogy a szenvedély ne vigyen tévutakra!

Egyre jobb és jobb lehetőségeket mutatnak a csillagok (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként számodra a hét csúcsa a csütörtök lesz. Előtte diplomatikusnak kell maradnod, ha el akarsz kerülni felesleges családi vitákat. Nem lesz nehéz dolgod, ha tudatosítod magadban, hogy ez mulandó. Csütörtökön egy kitűnő fényszög (Hold–Merkúr) szerint megered a nyelved. Végre úgy és azt mondhatod ki, amire eddig nem volt lehetőséged. Hallgass a szívedre, és ne hagyd, hogy bárki kihúzzon belőled olyasmit, amit nem szeretnél. Hétvégén a vasárnap randevút tartogat neked. Legyél megfontolt!

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként bírd ki a hét elejét, ugyanis ekkor furcsa türelmetlenség lehet úrrá rajtad. Lehet, hogy ez nem is türelmetlenség, inkább fáradtság. Szerdától olyan égi folyamatok indulnak el, amik kárpótolnak mindenért. Végre úgy érezheted, hogy van értelme dolgozni, kitartónak maradni. Ebben a kitűnő hangulatban kitűnő döntésekre vagy képes. Ráadásul a születésnapod közelsége is feldob. A hétvégét két részre vágja a Hold: szombaton még a Nyilasban aktivitást, vasárnap a Bakban már higgadtságot mutat.

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként megváltásként várod már hétfőn a hétvégét. Jogos, hiszen hétvégén szuper fényszögek lesznek, amik téged igazolnak. Előtte el kell viselned néhány nehéz szituációt. Hét elején pénzügyi gondjaid adódhatnak, de nem kell megijedned, mert ez nem krízis, csupán egy aktuális kihívás. Majd a hét közepén egy nyomasztó titok okoz fejfájást. Akár szó szerint megfájdulhat a fejed, de most emiatt sem kell aggódnod. Majd végre jön a várva várt hétvége, amikor vasárnap a Bak Hold és egy szuper fényszög megnyugvást hoz.

A hétvége nagyszerűen alakul most (iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként lenne okod megsértődni hétfőn és kedden is. A rázós fényszögek szerint felbolygatják a lelkedet múltbéli és jövőbeli gondok. Ez egyértelművé teszi a megoldást: ne szaladj vissza a múltba, és ne rohanj előre a jövőbe, maradj a jelenben! Hét közepén a pénz kerül a figyelmed középpontjába. Közeledik az iskolakezdés, ami előzetes költségvetést igényel. Szánj erre egy kis időt, és megnyugszol. Hétvégén menj kirándulni, vagy utazz el! Ha egyik sem kivitelezhető, legalább rendezd át a szobádat!

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként erősnek és legyőzhetetlennek fogod érezni magadat a hét elején. Persze ettől simán érezheted magad magányosnak is. De most kivételesen ne bánd! Nem baj, ha a sikereidnek csak páran tudnak örülni. Csütörtökön ellentmondásos fényszögek szerint a főnököd kritikus szemmel nézi a munkádat. Ám lesz két biztató fényszög is, ami pártfogót mutat. Mindketten nagy hatással lesznek rád. A hétvégéd akkor lesz nagyszerű, ha jut időd szombaton aktivitásra, sportra, vasárnap pedig rendteremtésre például az íróasztalodon.

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként szerdán, csütörtökön és szombaton olyan mesés fényszögek lesznek az égen, amelyek a korábbi küzdelmeidnek végre értelmet adnak. Nem kell világgá kürtölnöd, hogy felismerted az összefüggést. Bármennyire is lelkes vagy, ne várd el, hogy bárki értsen, kövessen. Pénteken a Nyilasban jár a Hold, és nem lesz fényszög az égen, ami rendkívül ritka. Ez azt jelenti, hogy szabad kezet kapsz: bármit kihozhatsz ebből a napból. Hétvégén még szombaton pörögsz (Nyilas Hold), azonban vasárnap már le kell lassulnod (Bak Hold).

Mesés fényszögek lesznek az égen a horoszkóp szerint (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként hétfőn ne vedd fel a kesztyűt! Pláne a bokszkesztyűt ne! Valaki provokálni fog, de nem biztos, hogy szándékosan teszi. Lehet, hogy a nyafogása irritál téged. A hét közepén a felemás fényszögek azt szimbolizálják, hogy nehéz lesz eldöntened, kire hallgass. Többen adnak tanácsot. Bizonyára mindenki jót akar, de csak összezavarnak. Nem kell kapkodnod: hétvégére olyan remek fényszögek jönnek, amik megnyugtatóak, és kellő józanságot hoznak neked. Különösen a vasárnap látszik testhezállónak…

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként a hét elején elemedben leszel. Olyasmihez is megjön a bátorságod, amihez eddig nem volt. Persze ez nem jelenthet meggondolatlan, durva beszédet. A folytatásban nem lesz könnyű kimaradnod a munkahelyi rivalizálásból. Pedig mindent el kell követned. Pontosan ismered az erőviszonyokat, amiken most nem változtathatsz. A hétvége közeledtével eluralkodhat rajtad a fáradtság. Lassan már vonszolod magad. Vasárnapra ütemezz be lustálkodós napot, amikor nem kell sehova menned, nem kell semmit sem csinálnod.

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként szinte egész héten duruzsolnak a gyerekek, vagy a belső gyermeked hangja. Érdemes lenne hallgatnod rájuk akkor is, ha ez felnőtt fejjel túl bolondosnak tűnik. A hét legizgalmasabb és legmozgalmasabb napja a csütörtök lesz. Ekkor annyi hatás fog érni, amitől zsongani kezd a fejed. Úgy érezheted, hogy elveszíted a talajt a lábad alól. Jobb lenne, ha a fontos döntéseket nem erre a napra időzítenéd. Hétvégére kitisztul a kép, és vasárnap a föld dominancia kellően gyakorlatias felfogást hoz neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top