Horoszkóp

Számtalan furcsaságot hoz a retrográd Uránusz a csillagjegyek életébe

Meglehetősen furcsa időszak vár most a csillagjegyekre. A különcségéről ismert Uránusz bolygó retrográd, vagyis hátráló mozgást végez egészen január közepéig. Addig valójában bármi megtörtént, jó is, rossz is. A különleges horoszkópból kiderül, mire érdemes nagyon figyelned.

Az Uránusz bolygó augusztus 11-e óta a Bika jegyében végez retrográd mozgást, vagyis a Földről nézve úgy tűnik, mintha visszafelé haladna. Ez az égi jelenség pedig alaposan felbolygatja a csillagjegyek életét. A bolygó egészen 2020. január 10-ig hátrál, és onnantól kezdve fordul ismét direktbe. Annyi bizonyos, hogy számtalan furcsaság történik az elkövetkező hónapokban, a váratlan nehézségektől kezdve a teljes irányváltásig valójában bármi megtörténhet.

Jó hír viszont, hogy nemcsak negatív hatások jellemzik ezt a különleges időszakot, izgalmakban és ingerekben is bővelkedik a periódus. S ha kizárólag a kedvező dolgokra figyelsz és koncentrálsz, meglátod, jóval kevésbé tűnik problémásnak az életed. Sőt, a változás olykor előnyökkel jár, még akkor is, ha nem mindig érzed ennek szükségét.

S miként hat rád a retrográd Uránusz? Vess egy pillantást a csillagjegyedre, s minden részlet kiderül.

Furcsa helyzeteket hoz a retrográd Uránusz a csillagjegyek életébe (iStock)

Kos

Kos jegyűként a bevételed, az értéktárgyaid, a javaid komoly átrendeződésen mennek keresztül a retrográd Uránusz hatására. Ha eddig túlságosan birtokló voltál, akkor a változásokat ébresztő jelnek is tekintheted. Igyekezz mindig nagyvonalúnak lenni, s vedd körbe magad emberekkel, még ha ez nem is tűnik mindenkor természetesnek a számodra.

Bika

Bika jegyűként a teljes életed egy csapásra megváltozik, beleértve a karrieredet, a szerelmi életedet, a terveidet a retrográd Uránusznak köszönhetően. A jegyedben járó bolygó a jövőképedet is teljesen átalakítja, ami csak első pillanatra tűnik rémisztőnek. Bízz benne, hogy ez a fordulat a javadat szolgálja, szóval ne hagyj ki egyetlen lehetőséget sem.

Ikrek

Ikrek jegyűként a karmád kerül a középpontba az Uránusz bolygó hátráló mozgása közben, s azonnali késztetést érzel, hogy átértékeld mind a lelki, mind a szellemi életedet. Miként és hogyan élsz most? Elegendő időt töltesz a lelki feltöltődéssel, vagy többet tudnál áldozni magadra? Fontos kérdések…

Januárig bármi megtörténhet a retrográd Uránusznak köszönhetően (iStock)

Rák

Rák jegyűként remélhetőleg maradt némi energiatartalékod, hiszen a társasági életed nem várt felpezsdülést hoz a retrográd Uránusznak köszönhetően. Ne félj a legfurcsább emberek közé menni, a legtutibb helyeket ugyanis ők ismerik. Most a nyitottságod mindennél fontosabb lesz.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként az Uránusz bolygó hatására úgy érezheted, nem jutsz előrébb a karriered során, ami bizonyos szempontból nézve igaz is. Ehelyett teljesen más utat kell bejárnod. Minden egyes helyzetben gondolj magadra úttörőként. Te egyébként is teremted a divatot, és sosem követed…

Szűz

Szűz jegyűként készülj fel, hogy valami új történik az életedben, olyan szituációban találod magad, ami teljesen ismeretlen számodra. Ez lehet valamilyen új ismeretség, de bármilyen új tevékenység is. A lényeg, állj készen a változásra, és tudj meg minél többet a világról, az emberiségről.

A rugalmasság, a könnyedség segít az akadályokat átlépni (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként önzetlen voltál az eddig párkapcsolataidban, ezért éppen itt az ideje, hogy a párod viszonozza a szívességeidet. Ha lehet, a retrográd Uránusz időszaka alatt fogd vissza a nagylelkűségedet, add meg a lehetőséget a körülötted lévőknek, hogy ők is ilyenek legyenek most veled. Megérdemled.

Skorpió

Skorpió jegyűként a párkapcsolatod új szakaszába érkezik, ami egyúttal azt is jelenti, hogy rádöbbensz, amit eddig gondoltál a kapcsolatodról, azt most már mind „kidobhatod a kukába”. A hátráló Uránusz hatására ki kell lépned a komfortzónádból, amit a pároddal együtt, közösen tapasztalhatsz meg. Így már nem ijesztő, igaz?

Nyilas

Nyilas jegyűként mindig próbáltad különlegessé, érdekessé tenni az életedet, most itt az idő, hogy kicsit felturbózd a dolgokat. Készülj fel már most életed legnagyobb kalandjára. Ami eddig csak álom volt számodra, a retrográd Uránusznak köszönhetően hamarosan meg is valósul…

Megvalósulhatnak az álmok a retrográd Uránusznak köszönhetően (iStock)

Bak

Bak jegyűként a szerelmi életed embert próbáló időszakon ment keresztül a közeli múltban, s most talán éppen azon morfondírozol, hogy olyasvalakivel próbáld meg újra, akire talán korábban nem is gondoltál. A retrográd Uránusz időszaka remek alkalom, hogy kockázatot vállalj, még akkor is, ha elsőre szokatlannak tűnik.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a családi életed meglehetősen feszült lehet az utóbbi időben. Itt az ideje, hogy ezen változtass. Korábban hozzászoktál, hogy mindig és csak neked lehet igazad, ám ha más módon közelítenél a kérdéshez, jobban értékelnék a véleményedet a többiek, s hatásosabban elérhetnél mindent, amit szeretnél.

Halak

Halak jegyűként helyezd új alapokra a kommunikációdat, ne maradj csendben, hallasd a hangodat. Hidd el, mindez csak számodra tűnik rémisztőnek, a környezeted teljesen természetesnek veszi, ha elmondod az igényeidet. A retrográd Uránusz arra biztat, hogy épp ideje felemelni a hangodat, s ezáltal a többiek is jobban megismerhetnek téged.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top