Horoszkóp

Erre vágynak a legjobban a párkapcsolatban a csillagjegyek

Vajon mire vágynak a párkapcsolatukban a szívük mélyén a csillagjegyek? Nem mindenki mondja el, mutatja ki az igényeit, ezért is jó, ha pontosan tudod, mi az a valami, aminek a párod mindennél jobban örülne melletted. És vajon te mire vágysz a párkapcsolatodban? A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Mindenkinél van valami, ami nélkül el sem tudja képzelni a párkapcsolatot. Ez lehet valamilyen speciális jellemvonás, tulajdonság, amit elvár a partnerétől, aminek hiányában nem érezné jól magát. Mindenkinek a saját személyiségétől függ, mi teszi őt egyedivé, és természetesen ez a személyes vonás meghatározó szerepet játszik a szerelemben is. Ha kíváncsi vagy, hogy a párod mire vágyik a legjobban, vess egy pillantást a csillagjegyére, és mindenre fény derül. És te vajon mit szeretnél a leginkább a párkapcsolatodban?

A Kos izgalomra vágyik

Uralkodó bolygója a Mars, így érthető, hogy a Kos lételeme az izgalom, az újdonság utáni vágy. Olyan társra van szüksége, aki hozzá hasonlóan energikus, tele van életörömmel. Ha ezt megtalálja a párjában, a közös élmények életre szóló párkapcsolatot eredményeznek.

A Bika biztonságot keres a párkapcsolatában

A Bika uralkodó bolygója a Vénusz, így a szépség őt nem hagyja érintetlenül. Fontos számára a meleg családi fészek kialakítása, ahol kedvenc tárgyaival veheti körbe magát. S bár igyekszik megtapasztalni mindazt, amit az élet tartogat neki, valójában olyan párkapcsolatra vágyik, ahol biztonságban érezheti magát.

Az Ikrek szellemi ösztönzésre vár

Az Ikreknek állandó változásra van szüksége, hogy a párkapcsolat üdesége és izgalma fennmaradjon. Párjának nincs könnyű dolga, hiszen ő az egyik legkíváncsibb típus a csillagjegyek között. Odavan az újdonságokért, minden információt igyekszik magába szívni, s ha ezt a szellemi ösztönzést megkapja a párjától is, komoly kapcsolatra van kilátás.

A horoszkópból kiderül, mire vágynak a csillagjegyek a legjobban (iStock)

A Rák az érzelmi intelligenciát keresi

A Rák az egyetlen csillagjegy, aki a titokzatos Hold hatása alatt áll, s ez bizony meg is látszik bonyolult személyiségén. Olyan társra van szüksége, aki teljesen megérti őt, s mindent elkövet, hogy a feszültséggel teli időszakokat is elviselhetővé tegye. Számára az érzelmi intelligencia a legfontosabb a párkapcsolatban.

Az Oroszlán megbecsülésre vágyik a párkapcsolatában

Az Oroszlánnak szüksége van arra, hogy olyasvalaki rajongjon érte, aki hozzá hasonlóan szenvedélyes és dinamikus. Uralkodó bolygója a Nap, ezért is vágyik annyira a ragyogásra, a figyelemre. Olyan társra vágyik, aki nem szűkölködik a dicséretekkel, a hálával, s ha kell, nem rest háttérbe vonulni, hogy helyet adjon szerelme teljes kibontakozásának.

A Szűznek mindene a rend

A Szűz szinte egyetlen percre sem képes leállni, legalábbis, ami a gondolkozást illeti. Intelligens típus, akinek kavargó gondolataihoz jól passzol a rend, ezzel sikerül ugyanis az elméjében is rendet tartani. Ha párja összekeveri a papírjait az íróasztalán, avagy nem segít be a házimunkába, az komoly problémát okoz nála…

Megértésre vágynak a csillagjegyek a párkapcsolatban (iStock)

A Mérleg a párkapcsolatban is harmóniát keres

A Mérleg a kompromisszumok és diplomácia mestere, szépség és harmónia nélkül elképzelhetetlen az élete. Olyan társra vágyik a leginkább, aki hozzá hasonlóan értékeli a kiegyensúlyozott, nyugodt és harmonikus életet. S ha közösen megtalálják a lelki békét, a párkapcsolatuk örökre szól.

A Skorpió párkapcsolata a mély beszélgetéseken alapul

A Skorpiónak olyan vakmerő társra van szüksége, aki nem hátrál meg az érzelmi viharaitól, és képes az élet sötét oldaláról is izgalmas eszmét cserélni. Ha ezt nem leli meg a társában, valószínűleg soha nem érzi, hogy teljes mértékben kiismerte a másikat, s a kapcsolatot a bizalmatlanság lengi át.

A Nyilas igazi kalandokra vágyik

A Nyilas uralkodó bolygójának, a Jupiternek köszönhetően csillapíthatatlan vágyat érez az új élmények megismerése iránt. Ő mindig új kalandokra vágyik, nyitott és optimista típus. Olyan társra van szüksége, aki ha kell, visszahúzza őt a realitások talajára, ugyanakkor számíthat rá az utazásai során is.

Mire vágysz a párkapcsolatodban? És mit szeretne a párod? (iStock)

A Bak az elkötelezettséget keresi a kapcsolatában

Olyan párra vágyik a Bak, aki hozzá hasonlóan elszánt, kemény, kitartó, és társa abban, hogy elérje a céljait. Mindez komoly elkötelezettséget jelent. De ő tisztában van vele, hogy még a legboldogabb párkapcsolat sem mentes a viharoktól, így tudnia kell, hogy a párjára a legnehezebb időszakban is számíthat.

A Vízöntő kapcsolatában is igényli a szabadságot

A Vízöntő élvezi a szabadságot, akár párkapcsolatban él, akár egyedül. Semmi sem teszi boldogabbá, minthogy a pillanat hevében maga mögött hagyja a várost, avagy felszálljon a legközelebbi repülőgépre, és kiruccanjon valahová. Ha a párja megadja neki a kellő szabadságot, a kapcsolatnak nagyon biztos a jövője is.

A Halak empátiát vár a párjától

A Halak hisz benne, hogy a párjával testileg, lelkileg eggyé válhat. Ő valójában akkor a legboldogabb, amikor a szerelme tökéletesen megérti őt, és ez persze fordítva is igaz. Ahhoz, hogy a különleges összhang működhessen közöttük, nagy fokú együttérzésre van szükség. Persze mindkettőjük részéről.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top