Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. szeptember 25-október 1. – Kihagyhatatlan lehetőséget ígér a szombati újhold

Szombaton a Mérleg jelében áll együtt a Nap és a Hold. Ez a különleges újhold különleges lehetőséget is teremt. Vajon mi mindent hozhat a számodra? A holdhoroszkópból számos egyéb, ugyanakkor fontos információt is megtudhatsz.

A szombat esti újhold nagyszerű lehetőséget ígér, újításra ösztönöz téged és a környezetedet is. Ne lepődj meg, de most könnyen beleszeretsz a saját ötleteidbe, míg a többiek törekvéseivel szemben lehetnek fenntartásaid. A Mérleg újhold arra is jó, hogy mérlegelj, és megtaláld a vágyott egyensúlyt.

SZERDA – szeptember 25.: Az Oroszlán Hold tüzes, lendületes napot garantál neked. Ma biztosan tele leszel lelkesedéssel és ambícióval, a céljaidhoz is lesz kellő energiád. Már csak arra van szükség, hogy helyes célokat tűzz ki. Az Oroszlán fogyó Hold alkalmas a hajvágásra, dúsabb és egészségesebb lesz a hajad utána.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 26.: Délben a Szűzbe lépő Hold gyökeresen megváltoztatja az ambícióidat. Szerényebben tervezgetsz. Most kellene menned fodrászhoz, és vágathatsz, vagy festethetsz hajat. Javasolt a szaunázás és a talpmasszázs is, hiszen mindkettő hatékony segítség számodra a méregtelenítésben, a fogyókúrában.

PÉNTEK – szeptember 27.: A Szűz Hold segít neked, hogy komolyan vedd az apró részleteket. De figyelj arra is, hogy közben ne válj szőrszálhasogatóvá. A Szűz fogyó Hold a méregtelenítésben óriási előny lehet. Az újhold előtti napon ez a lehető leghatékonyabb. Fordítsd a javadra, nem fogod megbánni.

Különleges lehetőséget tartogat a Mérleg újhold (iStock)

SZOMBAT – szeptember 28.: Este lesz az újhold a Mérleg jelében, amitől egész nap egyfajta ünnepi hangulat lesz úrrá rajtad. Pontosan érzed, hogy ma valami lezárul, és valami új kezdődik az életedben. A Hold ciklusai erősen hatnak rád is. Akkor is, ha ismered, akkor is, ha nem. Az újhold a megújulásra a legalkalmasabb.

VASÁRNAP – szeptember 29.: A Mérleg Hold hatásra ma olyan érzékeny leszel a legkisebb kibillenésre, mintha patikamérleg lennél. Ez akkor jó, ha az egyensúly és a harmónia helyreállítására törekszel, de nem esel pánikba, ha nem sikerül azonnal. Hidd el, azért nem olyan nagy tragédia, ha nem tökéletes a béke.

HÉTFŐ – szeptember 30.: Hétfő van, szeptember utolsó napja. Délelőtt a Skorpióba lép a Hold, ez szélsőséges hangulatot hozhat: vagy örülsz az ősznek, vagy gyászos hangulatba kerülsz. A hagyomány mára kertészeti és fodrászati tilalmat ír elő. Persze nem lehet dologmentes a mai nap (sem).

KEDD – október 1.: A Hold a Skorpióban aktuálissá teszi a mosást, az öntözést és mindenféle vizes tevékenységet. Nő a Hold, ami segít, hogy a szervezetedbe hasznos vitaminokat és ásványi anyagokat juttass. Mivel vizes jegyben jár a Hold, most minden oldott formában a leghatásosabb: tea, gyümölcslé, zöldségleves vagy bármi hasonló…

Erre figyelmeztet a héten a Mérleg újhold

Szombaton a Mérleg jelében áll az újhold (nlc)

Mérlegelő újhold

Szeptember 28-án 20:28-kor a Nap és a Hold „randevúzik” egymással, vagyis együtt állnak a Mérleg jelében. Ezt nevezzük újholdnak. Pontosan két heted volt a fogyó Hold segítségével elengedni mindazt, amit el kellett, egyúttal helyet teremthettél az újnak. Persze csak akkor, ha nyitott vagy az újdonságokra. A szombati újhold tehát a Mérleg jelében áll. A Mérleg szimbolizálja a harmóniára törekvést, a békét, az egyensúlyt.

A Mérlegek legnagyobb hibájának nevezik a döntésképtelenséget. Holott ez csupán abból fakad, hogy ők olyan sok szempontot szeretnének figyelembe venni, ami lehetetlenné teszi a gyors döntést. Azért teszik ezt, hogy mindenki elégedett, vagyis boldog legyen.

Ha a Mérleg jelében születtél, a születésnapod közelében mindenképpen érdemes megállnod egy pillanatra. Találd ki, miben szeretnél újítani! A szombati újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Mérlegként az év folyamán most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold mennyire jótékony. Rajtad kívül az Ikrek és a Vízöntők is kiélvezhetik az újhold kedvező hatását. Az újhold szombaton este lesz, de még vasárnap is érezni fogod. Egyre erősebb lesz benned a vágy, hogy valami új történjék veled…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top