Horoszkóp

Erre készülj októberben a horoszkóp szerint

Ebből a különleges horoszkópból kiderül, mi mindenre érdemes októberben felkészülnöd. Figyelem! Kihagyhatatlan információk következnek...

A legtöbb ember számára október igazán vidám, ez az a hónap, amikor minden kezd a helyére kerülni, aztán pedig jön a halloweenig tartó kísérteties hangulat. Ez az időszak azonban nem minden csillagjegynek hoz derűt az életébe, lesz ugyanis, akinek jóval nagyobb energiájába kerül, hogy a kedvezőtlen tényezőket kiküszöbölje az életéből, s megszabaduljon azoktól a béklyóktól, amelyek még visszahúzzák.

Neked mire kell odafigyelned októberben? Vess egy pillantást a horoszkópodra, s kiderül, hogyan hozz ki a lehető legtöbbet a középső őszi hónapból.

Kos

Kos jegyűként vedd górcső alá a körülötted élő embereket. Ha valaki nem tartozik a szűk ismeretségi körödhöz, az még nem jelenti, hogy ne tudna bevágódni nálad. Mindeközben azzal kell szembenézned, hogy egy közeli barátod negatív módon próbál befolyásolni, s ha továbbra is kapcsolatban maradsz vele, a problémák is csőstül jönnek októberben.

Bika

Bika jegyűként nem tartozol senkinek semmiért, s jó lenne, ha ezt észben tartanád, s továbblépnél. Csupán azért, mert valaki próbálkozik, nem muszáj az életedet kockáztatnod érte. Saját magadnak tartozol elszámolással, s semmi olyat nem kell tenned, amivel nem értesz egyet. Az élet túl rövid, hogy mindig másokért cselekedj. Időnként legyél csak önző.

Ikrek

Ikrek jegyűként a lobbanékony természeted bajba sodorhat októberben, hacsak nem kontrollálod magad. Ne feledd, bár több dologgal is el vagy foglalva, nem mindegyik éri meg, hogy időt áldoz rá. Gondold át újra a tetteidet, illetve, hogy ezek milyen reakciót válthatnak ki a környezetedből. Nem éri meg most kockáztatni…

Rák

Rák jegyűként jóval szigorúbb vagy magadhoz, mint kellene, s októberben még az eddigieken is túlteszel. Ideje lenne ezt kontrollálnod, hiszen csak így léphetsz túl érdemben. Az életben mindennek oka van, így annak is, ha olykor kisebb „megállásokkal” kell szembenézned. Nem kell mindenen gyorsan áttörtetni, néha állj meg, s élvezd a körülötted lévő csodákat.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként sok ember vesz körül téged, és nem mindig könnyű kideríteni, hogy ki közelít feléd jó szándékkal. Igyekszel óvatosan és észszerűen viselkedni, ám nem feltétlenül az a helyes megoldás, ha ellököd magadtól a többieket. Csupán azért, mert valami nem úgy történt, ahogy szeretted volna, nem jelenti, hogy másik ne adott volna bele apait-anyait…

Szűz

Szűz jegyűként októberben koncentrálj a jólétedre. Itt az ideje, hogy változtass azokon a dolgokon, amelyek nem csupán neked hoznak kedvező fordulatot, hanem a párodnak is. Az nem segít, ha elhanyagolod magadat, s az önsajnálatba menekülsz. Miért nem hagyod abba mindezt? Fel a fejjel, s nézz inkább bizakodva a jövőbe.

Ez az, amire mindenképpen szánj időt októberben… (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként talán nehezebb időszakon mész keresztül, úgy érezheted, minden darabjaira hullik körülötted, ám mindez csupán a fejedben zajlik. Nem ártana rendet raknod a gondolataid között, s elkülöníteni a benned dúló érzéseket a valóságtól. Aggodalmaskodó típus vagy, ám ez az utóbbi időszakban ijesztő mértéket öltött, s visszahúzhat mindenben.

Skorpió

Skorpió jegyűként nem ártana, ha az érzelmeid helyett az eszedre hallgatnál. Bár az október nem ígérkezik igazán könnyű időszaknak, már pislákol a fény az alagút végén. Ne hasonlítsd magadat másokhoz, inkább engedélyezz magadnak egy szusszanásnyi szünetet. Hidd el, jó helyen vagy, s nem a legjobb ötlet innen most továbbállni.

Nyilas

Nyilas jegyűként az elmúlt időszakban hibát hibára halmozták, amibe persze nem olyan egyszerű belenyugodni. Lehet, hogy úgy gondolod, a legjobb megoldás, ha magad mögött hagysz mindent, ám ezt felejtsd el. Az október számos dologra taníthat téged, persze akkor, ha hagyod. Tarts ki még egy kicsit…

Bak

Bak jegyűként lehet, hogy le akarsz kicsit lassítani, szünetet tartani, ám valóban erre van most a leginkább szükséged? Az elmúlt időszakban keményen dolgoznál, s ha most feladod, minden befektetett energia kárba veszne. Szedd össze magad, menj vissza, s egyszer s mindenkorra fejezd be a céljaidat. Nem fogod megbánni…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ne legyél annyira önzetlen októberben, próbálj kicsit magaddal is törődni. Fontos, hogy figyelj most az egészségedre. Ha a szükségleteidre, vágyaidra nem fordítasz kellő gondot, valójában elveszel. Nem tudsz másoknak segíteni, ha te nem vagy jól.

Halak

Halak jegyűként kétségtelen, hogy az élet igen szórakoztató és gondtalan tud lenni, ám mindennek megvan maga ideje. Ne hagyd, hogy a pillanat varázsa folyton elragadjon, gondolj a kapcsolataidra is, mielőtt túl késő lesz. Azon veheted észre magad, hogy elveszíted a közeli barátokat, s ha nem szeretnéd, hogy ez bekövetkezzen, ideje már most cselekedned.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top