Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. november 25. – december 1. – Szerencsés fordulatok jönnek

Szerencsés fordulatot jeleznek a bolygók a hétre a pénzügyekben. De persze nem mindenkinek. Nos, legyen bárhogyan is, legyél te a szerencsések egyike, avagy azoké, akiket most kevésbé támogat Fortuna, érdemes a horoszkóp javaslatait megfogadnod.

November utolsó hetének legfontosabb változása kétségtelenül a keddi újhold és a Vénusz bolygó jegyváltása. Mindkettő nagyszerű lehetőségeket jelez a csillagjegyeknek. Vénusz a szépség és a szerelem mellett a kis szerencse szimbóluma is. Szóval, jön a szerencse, még ha apróbb lépésekben is. De legalább sokkal kiszámíthatóbban, mint az elmúlt időszakban… S mi mindenre érdemes figyelned még ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb javaslatokat. Érdemes megfontolni mindent.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként most ne az legyen a célod, hogy még többet dolgozz, és még többet keress. Inkább arra törekedj, hogy a fizetésedet okosabban, meggondoltabban oszd be! Ez a karácsony közeledtével egyre fontosabb és aktuálisabb lesz egyébként is…

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként valakit nagyon szeretnél meglepni. Szeretnéd őt kényeztetni, szeretnél sok pénzt költeni rá. Mégis okosabban tennéd, ha nem csapolnád meg a túlzottan a pénztárcádat. Meglepheted őt ingyenes, vagy olcsóbb megoldásokkal is. Csak nézz alaposan körül.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként hidd el, nem kell mindent megtagadni magadtól. Vagyis költhetsz, vásárolhatsz, de csak óvatosan. Vénusz, a kis szerencse bolygója kicsit segít a héten neked. A többi a józanságodon és a mértékletességeden múlik. Megoldod.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként jó hír, hogy új pénzforrás nyílhat meg számodra, ami plusz bevételt is hozhat neked. Rendkívül jól hangzik, de kérdés, tényleg megéri-e? Vajon bírni fogod a több munkát? Muszáj átgondolnod, mielőtt igent mondasz az ajánlatra.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként talán számodra is ismert a mondás: „Sok kicsi sokra megy”. Ezen a héten mindez a kiadási oldalra is igaz. De persze nem kéne túlzásokba esned, nem az a cél, hogy folyton a leértékelt termékeket kutasd, és csak az olcsót vedd meg…

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként Vénusz, a kis szerencse bolygója ettől a héttől kis szerencsét hoz neked. Valójában az a legnagyobb szerencséd, hogy te minden apróságnak tudsz örülni, és értékeled az apróságokat is. Ez a folyamatos szerencse előfeltétele…

Szerencsés fordulok várnak rád a pénzügyekben (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként már megvan a kézzelfogható eredménye a sok munkának. Most több pénz folyik be a kasszádba. Ebből rengeteg dolgot szeretnél, és tudsz is finanszírozni. Ám nem ártana összeírnod ezeket, hogy részleteiben is láthasd.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként a keddi újhold jó híreket hoz neked a pénzzel kapcsolatosan. De ne bízd el magad, és ne kezdj azonnal költekezni! Ha sikerül okosan megfognod a pénzt, nem kerülsz negatív spirálba sem a héten, sem később.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként Szerencsés fordulatra készülhetsz ezen a héten! Nem biztos, hogy több pénz folyik be a számládra, de az kétségtelenül jó hír, hogy kevesebb költséged lesz. Spórolhatsz, vagy kedvezőbben vásárolhatsz most valamit. Végül is pénteken Black Friday lesz…

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként nincs okod az aggodalomra a héten. Vénusz, a kis szerencse bolygója kedden a jegyedbe lép, ami igazán jó hír, mert onnantól bármiben kis szerencse érhet. Akár a pénzügyekben is. Vehetsz sorsjegyet, ha tesztelni akarod Fortunát…

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként vajon van dugipénzed? Ha igen, akkor gyarapítsd ezen a héten. Ha még nincs, máris kezdj el félretenni! Most a bolygók lassú, kedvező folyamatot mutatnak. Nem kell óriási összegre számítanod, de te is tudod, hogy „Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli”...

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként hullámvasútra ült a pénztárcád? Valóban eszméletlen szélsőségeket tapasztalsz az anyagi helyzeted alakulásában. Azonban remek hír, hogy a hullámzás ellenére nyugodt lehetsz, mert a végén mégis plusszal jössz ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top