Ennyi idő kell a csillagjegyeknek a szerelemhez

nlc | 2019. November 28.
Néhány csillagjegy pillanatok alatt szerelmes lesz, másoknak ehhez meglehetősen sok időre lehet szükségük. Vajon a párodnak mennyi idő kell hozzá? És neked? A horoszkópból ezt is megtudhatod...

Vannak, akik pillanatok alatt szerelembe esnek, és már az első randit követően a jövőt tervezgetik, míg másoknak jóval több idő kell, hogy biztosak legyenek az érzéseikben. A horoszkóp szerint általánosságban azt lehetne mondani, a föld jegyeknek – így a Bikának, a Szűznek és a Baknak – van a legtöbb időre szükségük, hogy megtegyék az első lépést a párkapcsolat útján. Ez érthető is, hiszen a biztonságos háttér megteremtése lebeg a szemük előtt, ebbe a szerelem első látásra sehogy sem fér bele. A lista másik végén a Kos szerepel, aki a leggyorsabban adja meg magát az  érzelmeknek… És te mennyire gyorsan leszel szerelmes?

1. A Kos nagyon gyorsan

A Kos híres szenvedélyességéről és gyors reakcióiról. Mindig az adott pillanatnak él, s soha nem morfondírozik a jövőn. A szerelem kapujában senki sem cselekszik határozottabban nála: amint megvan a kiszemeltje, kiveti rá a hálóját. A Kost a kezdeti bizsergés érzése élteti, az más kérdés, hogy a szerelem mennyi ideig tart nála. Az a típus, aki gyorsan szerelembe esik, ám ugyanilyen gyorsan tovább is léphet…

2. A Bika nagyon lassan lesz szerelmes

A Bika a legérzékibb csillagjegy, éppen ezért neki a testi vonzalom legalább olyan fontos, mint az érzelmek. Az erős, stabil partnerek vonzzák, bár esetében több randira lesz szükség, mire elhatározza magát. A romantikus vacsorák, a jól kigondolt randevúk, az apró gesztusok nagyon sokat jelentenek számára. Ő soha nem a randi öröméért találkozik veled, hanem abból a megfontolásból, hogy rátaláljon az igazira. Éppen ezért, ha szerelmesre lesz, az nála örök érvényre szól.

3. Az Ikrek általában lassan

Az Ikreknek is időbe telik, mire szerelmes lesz. Élvezi a társasági életet, vonzzák az új emberek, így a randizás nála a lehetőségek feltérképezését jelenti. Az eszére hallgat minden esetben, éppen ezért olyan partner ejti rabul a szívét, aki szellemileg is inspirálja őt. Az intelligencia, az irónia, a játékos évődés az ő asztala. Könnyen elunja magát, ám amint azt veszi észre, hogy a párjával hónapok múltán is van miről beszélgetnie, az nála már a szerelem jele…

4. A Rák nagyon gyorsan lesz szerelmes

A Rák érzékeny természetű, fontos számára, hogy érzelmileg egy hullámhosszon legyen a párjával. Gondoskodó, jószívű, gyengéd típus, s bár első pillanatban visszahúzódónak tűnhet, tele van szeretettel, s nagyon könnyen szerelembe esik. Mindent megtesz azért, hogy kényelmes otthont alakítson a párjának, remek ételeket készít, kellemes hangulatot teremt, s érzelmileg is igyekszik mindent megadni neki. Ha megtalálja azt a partnert, akivel érzelmileg egy hullámhosszra kerül, a párkapcsolat hosszútávúnak ígérkezik.

5. Az Oroszlán is nagyon gyorsan szerelembe esik

A karizmatikus Oroszlán  nem tétovázik a döntéseinél. Túl gyorsan lesz szerelmes, s egészen addig hűséges is marad, amíg megkapja az érzelmi támogatást, a figyelmet a párjától. Ez a hozzáállása adott esetben rosszul is elsülhet, ő ugyanis hajlamos ugyanazt a típust keresni, s ha nem találja meg az elképzelt partner, folyamatosan félresikerült kapcsolatokban találja magát. Állandóan a figyelem középpontjára vágyik, s ha ezt valamilyen módon megadod neki, biztosan elnyered a szívét. Hosszútávra is.

6. A Szűz nagyon lassan lesz igazán szerelmes

A Szűz nem töri magát, hogy gyorsan rátaláljon a szerelemre. Jobban érdekli őt a munka, a siker, mint a románc és a randik. Inkább munkakapcsolatait ápolja, s üzleti eseményekre megy el, mint olyan emberek közé, akik vélhetően nem felelnek meg az elvárásainak. Akivel eltérő az életszemlélete, vagy nincsenek meg a szerinte elvárt kvalitásai, az eleve kiesik a rostán. Ahhoz, hogy a Szűz érdeklődését bárki is felkeltse, nem kevés türelemre lesz szüksége. Viszont, akinek sikerül elnyernie a szívét, hűséges társra talál benne.

Néhány csillagjegyek nagyon gyorsan szerelmes lesz, másoknak több idő kell ehhez (iStock)

7. A Mérleg gyorsan szerelmes lesz

A Mérlegnek a párkapcsolat, a harmónia, a párjával együtt töltött idő rendkívül fontos. A kedvesség, a báj, a becsületesség leveszi a lábáról, élvezi a társasági életet, nagyon szívesen és könnyen ismerkedik. Ha olyan partnerre talál, aki kívül és belül is elnyeri a tetszését, aki csipetnyi erőfeszítést tesz a hódítás irányába, akkor a szerelem hamar elveszi az eszét. Számára a párkapcsolat egyúttal szövetséget is jelent, vagyis ő mindig az adok-kapok egyensúlyára törekszik. És persze a párjától is ugyanezt várja.

8. A Skorpió lassan esik szerelembe

A Skorpió nagyon mély érzésű, érzéki és szenvedélyes típus. Szeret titokzatosnak tűnni mások előtt, s azt a képet sugallja, hogy mágikus aura veszi őt körbe, amely magával ragadja, aki a közelébe kerül. Ha randira kerül sor, annyi információt oszt meg magáról, hogy a másik úgy érezze, ismeri őt, miközben teljesen csak akkor nyílik meg előtte, ha úgy érzi, tökéletesen megbízhat benne. Nem mindenkit enged a maga közelébe, ám akinek bizalmat szavaz, biztosan nagyon különleges ember. Az iránta érzett szerelme pedig örökké tart.

9. A Nyilas lassan lesz szerelmes

Talán valamennyi csillagjegy közül a Nyilas az egyetlen, akinek valójában egyáltalán nincs szüksége a párkapcsolatra ahhoz, hogy boldog legyen. Kalandor típus, az utazásról, az új élményekről szól az élete. Szórakozásra, szabadságra és bolondozásra vágyik. A szerelemnek akkor jön nála el az ideje, amikor rátalál a szerinte ideális partnerre, aki kész vele együtt felfedezni a világot, s aki nem korlátozza a szabadságában.

10. A Bak nagyon lassan

A Bak biztosan nem sieti el a párkapcsolatot. Azok a partnerek vonzzák, akik keményen dolgoznak, készek felelősséget vállalni és kezdeményezni. A fiatalabb Bak azon veheti észre magát, hogy az idősebb generáció felé vonzódik, hiszen ők már sikereket könyvelhettek el. Céltudatosan tör felfelé a ranglétrán, s a párkapcsolatában is hasonlóan cselekszik: olyan társat képzel maga mellé, akire felnézhet. Időbe telik, míg feltérképezi a potenciális jelölteket. Addig sem unatkozik, igyekszik a maga elé kitűzött célokat megvalósítani.

11. A Vízöntő nagyon lassan lesz szerelmes

A Vízöntő is azok táborát gyarapítja, akinek nem a romantikus párkapcsolat meglététől függ a boldogság. Élvezi a társasági nyüzsgést, olyan emberek vonzzák, akik kicsit „kilógnak a képből”, vagy nem félnek kimutatni kivételes egyéniségüket. Jóval nagyobb hangsúlyt kap nála a közösség, a társadalom, mint saját maga vagy a párkapcsolata. Ez korántsem jelenti persze, hogy ő soha nem lesz szerelmes, csak nála ez igen hosszú időt vesz igénybe. A legtöbbször barátságból alakulnak ki az érzelmek, amelyek aztán tartósak maradnak.

12. A Halak nagyon gyorsan szerelembe esik

A szerelem első látásra érzés leginkább a Halak sajátossága. Nagyon gyorsan lesz szerelmes, s ennek eredményeként jóval többször megégeti magát, mint a többi jegy. A leggyakrabban magába a szerelembe szerelmes. Uralkodó bolygója a Neptunusz, az álmokért, a fantáziáért, a szemfényvesztésért felelős. Nagyon érzékeny csillagjegy, már csak ezért sem kezeli jól az érzelmi elhanyagoltságot. Olyan társra vágyik, akivel érzelmi szálon is egy hullámhosszon rezeghet.

(via bustle)

Exit mobile version