Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. december 9–15. – Vigyázz, most veszteség érhet!

A horoszkóp szerint ezen a héten nagyon vigyázz a pénzedre, mert nemcsak hajlamos lehetsz meggondolatlanul költekezni, de fájdalmas veszteség is érhet, ha ellopják a pénztárcádat. Érdemes a pénzhoroszkóp javaslatait ezúttal is megfogadni.

December második hete újabb kihívásokat tartogat a csillagjegyeknek az anyagiakkal kapcsolatosan is. A csütörtöki telihold és az azt követő bolygóállások ugyanis könnyen megcsapolhatják a pénztárcákat. Ezen a héten különösen fontos az óvatosság, a figyelem, mert veszteségek is érhetnek. Ez pedig alapból sem jön jól soha, de az ünnepek előtt főleg nem. S mi mindenre érdemes még figyelni ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként mintha nyugodtabb és optimistább lennél a pénzzel kapcsolatosan. Jobb is ez így, hiszen amikor aggódsz, sokkal inkább negatív spirálba kerülhetsz. Derűlátón tisztább fejjel dönthetsz most az anyagi kérdésekben.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként fokozottan óvatosnak kell lenned ezen a héten: a Merkúr bolygó ugyanis lopásveszélyt jelez. A csütörtöki telihold is veszteséget szimbolizál nálad. Mindezt éberséggel és mértéktartással kivédheted…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként a pénztárcád szempontjából nem a csütörtöki telihold a veszélyforrás, hanem a pénteki és szombati négy bolygószembenállás. Szóval fontold meg, hogy mire és persze mennyi pénzt adsz ki…

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként a közelgő ünnepek költségeit érdemes előre átgondolnod és már akár ma leírnod. Ennek ellenére előfordulhat, hogy el kell térned majd a tervedtől. Azonban ez nem fegyelmezetlenség, hanem rugalmasság.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként a kreativitásoddal rengeteget spórolhatsz ezen a héten. Persze csak akkor, ha élvezed az egészet. Amennyiben rágörcsölsz, beszűkülsz, nem fogod érezni a kedvező hatást a pénztárcádban…

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként a pénzügyi mérlegednek nem kettő, hanem három serpenyője van: bevétel, kiadás és jótékonyság. Utóbbi a karácsony közeledtével egyre jobban a szívügyed. Nem kell mindent és mindenkit támogatnod. Elég, ha egyet választasz.

Nagyon vigyázz a pénzedre a héten! (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként meglepően jól alakulnak a pénzügyeid ezen a héten. Annyira meglepő, hogy te fogsz a leginkább csodálkozni. Természetesen nem magától történik ez: egyre okosabban figyelsz a kiadásaidra…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként, ha szeretnél pozitív pénzügyi mérleget, akkor nemcsak a bevételedet növelheted, hanem a kiadásaidat is csökkentheted. Ez nem spórolással és lemondással érhető el, hanem észszerűsítéssel is…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként a kisördög arra csábít, hogy olyasmit is megvegyél, ami nem aktuális, nem fontos, ráadásul nem is éri meg. Nyakon kéne csípned ezt a kisördögöt. Amint ez sikerül, megúszod a fölösleges kiadásokat is.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként a pénzügyek nemcsak a munkával függenek össze, most az egészséged is fontos tényező. Hiszen ha lerobbansz, nem tudsz dolgozni, és még egy csomó pluszkiadásod is adódik. Szóval koncentrálj a megelőzésre, vigyázz magadra.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként szuper jó híreket kapsz a pénzügyeiddel kapcsolatosan. A horoszkóp szerint sokkal kedvezőbben alakul az anyagi helyzeted, mint hitted. Ez pedig megnyugvással tölt el. Ilyen hangulatban könnyebb készülődni a karácsonyra.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként egy pénteki fényszög kitűnő tendenciát mutat a pénztárcádban. Ennek nem szabadna meglepőnek lennie, hiszen jó ideje teszel azért, hogy kedvező folyamat induljon el az anyagiak terén…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top