Ezzel lehet összetörni a csillagjegyek szívét

nlc | 2019. December 11.
Vajon mi okozza a legnagyobb csalódást és fájdalmat a csillagjegyeknek? Mivel töri össze a szívüket a társuk? S miért nem működik a párkapcsolatuk? A horoszkóp megmutatja a legfontosabb információkat.

Amikor randiról és szerelemről esik szó, mindenki különlegesre, az igazira vágyik, s általában olyan várakozásokkal veti magát a párkapcsolatba, mely könnyen lehet, végül rossz döntésnek bizonyul. Társra vágyva, romantikus lélekként olykor elvetjük a sulykot, rosszul választunk partnert, gyakran értelmetlen erőfeszítéseket teszünk. De minden csillagjegynek valami mással lehet összetörni a szívét. Vajon mi okozza a legnagyobb csalódást és fájdalmat?

Kos

Kos jegyűként talán túl sokat vársz el a körülötted lévőktől, jóval nagyobb reményekkel közelítesz feléjük, mint amire képesek lennének. A valóságot épp ezért gyakran csalódásként éled meg. Legyél reálisabb, el kell fogadnod, hogy sokan nem tudják megütni azt a mércét, amit elvársz tőlük, s nem is hajlandók akkora erőfeszítést tenni, mint te magad.

Bika

Bika jegyűként nem bírod elviselni, ha megcsal a párod. Ha meginog valakiben a bizalmad, akkor azt semmi sem hozhatja vissza többé. S bár a társad a bocsánatodért esedezik, s ígéri, soha többé nem csap be téged, a szívedet összetörte, s képtelen vagy túltenni magad a múltbeli sérelmen.

Ikrek

Ikrek jegyűként talán túlzottan is gyorsan kerülsz közel az emberekhez, ami magában hordozza annak a veszélyét, hogy nem hagysz időt kiismerni a másikat. Valójában alig ismered a párodat, akihez nagy reményeket fűzöl, így nem meglepő, hogy végül a legfájóbb emlékeid ezek a párkapcsolatok lesznek.

Rák

Rák jegyűként nem adsz magadnak elegendő időt a párkapcsolatok között, hogy összeszedhesd magad. Számos ok játszik közre, hogy zátonyra fut a szerelmed, ám a leggyakoribb indíték, hogy mágnesként vonzod a mérgező kapcsolatokat. Gondoskodó és segítőkész vagy, így nem meglepő, hogy mindig megtalál olyan partner, aki csak kihasznál téged.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként nagyon sok mindent megbocsátasz, és elnézel a párodnak, ám egy esetben hajthatatlan vagy, ha megcsal téged. Amint más valaki iránt kezd érdeklődni, még ha semmi sem történt közöttük, te akkor már lezártnak tekinted a kapcsolatotokat.

Szűz

Legyen szó akár randiról, akár párkapcsolatról, Szűz jegyűként a hazugság nálad tabu. Nem tudod elviselni, amikor a szemedbe hazudnak, s ha ezt még le is tagadja a párod, azzal csak olajat tesz a tűzre. S bár a kívülről nem biztos, hogy látszik, mennyire csalódott vagy, belül egészen másként érzel.

Ez az, ami összetöri a csillagjegyek szívét (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként neked valójában nem kell sok hozzá, hogy összetörjék a szívedet. Tele vagy félelemmel, aminek következtében a kapcsolat életképességét az idő előrehaladtával egyre többször kérdőjelezed meg. A legapróbb dologból is a legpesszimistább verziót vezeted le, s így talán nem is véletlen, hogy csalódottság és bánat lesz rajtad úttá.

Skorpió

Skorpió jegyűként rosszul viseled, ha nincs meg a pároddal a szükséges testi kapcsolat. Ez nem feltétlenül szexuális együttlétet jelent, inkább azt, hogy akkor is távolságot érzel a kettőtök között, amikor egymás közelében vagytok. Amivel a leginkább össze lehet törni a szívedet, az a hűtlenség, a hazugság. Valahol a párodat is meg lehet érteni, ha nem érzi a szeretetedet…

Nyilas

Nyilas jegyűként merengő viselkedésed okozza a legtöbb problémát a párkapcsolatodban. Te ugyanis szinte soha nem vagy elégedett azzal, ami éppen veled történik, vagy aki melletted áll. Folyamatosan a múlton rágódsz, vagy a jövőről fantáziálsz ahelyett, hogy a jelenben élnéd meg a valódi boldogságot.

Bak

Bak jegyűként a legjobban azzal tudják összetörni a szívedet, ha párod nem veszi elég komolyan a párkapcsolatot. Kommunikatív típus vagy, s ha úgy érzed semmibe vesznek, akkor összetörsz, s már hátrálsz is ki a kapcsolatból. Aztán újabb esélyt sem adsz a javításra.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként könnyen összetörik a szívedet, ám nem könnyű ahhoz előbb utat találni. A csalódásaid leggyakrabban kiváltott oka, hogy már azelőtt fejest ugrasz a kapcsolatba, hogy kellőképpen megismernéd a párodat. S mire észreveszed, mennyire különbözőek vagytok, többnyire már késő.

Halak

Halak jegyűként túlságosan is szigorú vagy önmagadhoz, amivel csalódások tucatját idézed elő. Amikor úgy érzed, a párod titkol előtted valamit, olyan érzés lesz úrrá rajtad, amitől nem tudsz megszabadulni. Az eredmény, szépen lassan pánikba esel, ami aztán szakításhoz vezethet.

(via awareness act)

Exit mobile version