Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. január 13–19. – Lehet ünnepelni, de csak óvatosan

A pénzhoroszkóp szerint akadnak olyan csillagjegyek, akiknek lesz miért ünnepelniük a héten. Persze, ezt inkább csak visszafogottan kéne tenniük, mert könnyen elúszhat minden pluszbevételük. Vajon neked is örömteli híreket tartogatnak a bolygók?

2020 harmadik hetében az anyagiak és a pénz tekintetében változások várnak a csillagjegyekre. Két bolygó is jegyet vált ezen a héten, amelynek köszönhetően többen is örömteli hírekben és persze pluszpénzekben részesülhetnek. Ugyanakkor óvatosan és megfontoltan kellene bánni a pénzzel ezen a héten, mert könnyen többet költhetsz, mint amennyit valójában megengedhetnél magadnak.

S mi mindenre érdemes még figyelni ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként úgy tűnik, több lesz a bevételed ezen a héten, ami valóban ünneplésre adhat okot. De ne vidd túlzásba az ünneplést, mert gyorsan meg fogod bánni! Inkább képezz egy kis tartalékot!

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként a pénzügyek most nem okoznak különösebb fejtörést neked. Úgy tűnik, hogy túl vagy az év elejei kérdőjeleken, s végre megtaláltad az egyensúlyt. Ám folyamatos munka ezt meg is tartani…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként továbbra is nagyon oda kell figyelned arra, hogy mire mennyit költesz. Úgy tűnik, az év eleje többszörösen próbára tesz téged, miközben bármikor beüthet egy váratlan, kötelező költség…

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként te lepődsz meg a leginkább azon, hogy mennyivel fegyelmezettebben viszonyulsz a pénzhez. Ennek örömére folytasd is ezt a tendenciát! Nem kell mindent megtagadnod magadtól, bőven elég a helyes mérték.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként a hét második felében a párod, vagy egy másik, hozzád közel álló ember tanácsát meg kéne hallgatnod. Nem baj, ha nem értesz vele egyet, de mégis kicsit figyelhetnél rá. Lehet, hogy jót mond a pénzről…

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként előfordulhat, hogy a párod többet keres mostanában, mint te. Ebből pedig feszültség adódhat közöttetek. Az is megeshet, hogy sokkal kevesebbet visz haza. Volt már ilyen és/vagy lesz is még…

Lehet ünnepelni a héten… (Fotó: Pexels)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként nem kell semmin sem változtatnod. Menj tovább azon az úton, amit az elmúlt hónapokban megtaláltál. Szerencsére jól keresel, és költhetsz belőle kötelező és kedvedre való dolgokra is…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként a bevételi oldallal most nincs semmi probléma, de a kiadásokra ügyelned kéne. Szíved szerint megvennél valamit, amire régóta vágysz. Lehet, hogy az év eleji leértékelések fellelkesítenek… Azért nézd meg, mennyit költesz!

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként előfordulhat, hogy valaki megirigyli azt az életszínvonalat, amit elértél. Azt ugyanis sokan nem látják, vagy nem érdekli őket, hogy mennyit melóztál ezért. Jobb, ha nem is törődsz velük.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként várható volt, hogy előbb-utóbb bekövetkezik ez: valaki kölcsön fog kérni tőled. Merkúr a hét második felében azt mutatja, hogy az illető lukat beszél a hasadba. Vagy mint a mesében: kiénekli a sajtot a szádból… Nem biztos, hogy engedni kéne neki.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként mindenképpen jó hír számodra, hogy a Vénusz, a kis szerencse bolygója hétfő estétől a pénztárcádba pumpál egy kis szerencsét. De ne feledd a mondást: „Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli…”

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként, mivel keményen megdolgozol a pénzedért, nem szabad felelőtlenül szórnod. Ha a gyerekek, a barátok nyafognak valamiért, nem muszáj neked finanszíroznod a kívánságaikat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top