Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. december 16–22. – Jön a pénz és megy is ezen a héten…

December harmadik, és egyben az év utolsó munkahetében néhány nagyon boldogok lehetnek, hiszen nem várt pénz áll a házhoz. Másoknak viszont annál több bosszúságra adnak okot a váratlan kiadások. A horoszkópból kiderül, hogy öröm avagy bánat ér a héten.

December harmadik, és egyben utolsó munkahete tartogat fordulatokat az anyagiak, a pénz területén is a csillagjegyeknek. Pénteken a Vénusz kilép a Bakból, míg a Nap belép ugyanebbe a jegybe. Ezek a változások pedig változásokat hoznak mindenkinek, csak másként. Lesznek, akiknek váratlan kiadásokat hoz, másoknak váratlan bevételeket. S mi mindenre érdemes még figyelni ezen a héten a pénzügyekben? A legfrissebb pénzhoroszkópból megtudhatod a részleteket.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként a karácsony előtti utolsó héten sincs okod pánikba esni a pénz miatt. Pénteken a Vénusz jegyet vált, innentől már valóban takarékosabban kell kezelned a pénzedet. Menni fog, ha önmérsékletet tartasz.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként egyre türelmetlenebb vagy. Neked csöppet sincs karácsonyi hangulatod, inkább a karriered építésével foglalkoznál. Képtelen vagy elfogadni, hogy lassan mindenki leáll. Úgy érzed, a legszuperebb időszakban vesznek el tőled valamit…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként a karácsony előtti héten nagy bevásárlókörutat kell szervezned, hogy minden szükséges ételt, italt, alapanyagot és ajándékot beszerezz. Ez nem lesz olcsó. Viszont meg tudod finanszírozni, ami kifejezetten jó hír.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként péntektől kell óvatosabbnak lenned, mert váratlan kiadásaid adódhatnak. Valójában bármikor. Ez épp karácsony előtt a lehető legrosszabbkor jön, de mégsem kellene megijedned. Igyekezz higgadtan intézkedni, s akkor minden a legnagyobb rendben lesz.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként nagyon sokba kerülhet, ha a párodnak drága ajándékot akarsz venni. Mielőtt kifizeted azt a nagy összeget, gondold át még egyszer, tényleg muszáj ekkora költségbe verned magad? Persze, a párodért teszed, de ő egyszerűbb dolgoknak is nagyon örül…

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként növekvő aggodalommal nézel a közelgő ünnepek elé. Szorongásod fokozódik, pedig valójában nincs rá okod. Megnyugtatásul ülj le, és írd össze, hogy milyen kiadások várnak még rád. Rájössz, sokkal jobban állsz, mint gondoltad.

Kinek örömet, kinek bosszúságot jelent a pénz a héten (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként a pénztárcádban több pénz marad a bevásárlás után, mint sejtetted volna. Ez nemcsak megnyugtató, hanem kimondottan jó hír. De ettől még ne költs el mindent pluszpénzt! Jól jön majd szilveszterkor…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként írtál már listát? Nem szabad random vásárolnod. Nézd meg előbb, hogy mi van otthon, s feleslegesen ne vegyél semmit! Sokba kerül a „majd még kellhet” hozzáállás. Okosabb célirányosan beszerezni az ünnepi alapanyagokat, kellékeket.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként nem a pénz fogja a legnagyobb kihívást jelenteni neked ezen a héten, hanem az idő. Úgy érzed, ki tudsz fizetni mindent, amit kell, de arról fogalmad sincs, hogy mikor fogod mindazt elintézni, amit beterveztél.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként remek hír számodra anyagi területen, hogy a Vénusz, a kis szerencse bolygója pénteken jegyet vált, és onnantól a bevételoldaladat erősíti. Igaz, csak kis mértékben, de az is jobb, mint a semmi…

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként melléd pártol a szerencse, ugyanis pénteken a Vénusz, a kis szerencse bolygója belép a Vízöntőbe. Innentől csak rajtad múlik, hogy észreveszed-e a szerencsét, és értékeled-e kellően….

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként vedd észre, mindenki ki akar tenni magáért karácsonykor. Te is. De ostobaság lenne, ha ezt erődön felül tennéd. Ugye, nem akarsz hitelhez folyamodni, és nem akarsz negatív spirálba kerülni? Emiatt tényleg nem kéne…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top