Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. október 28. – november 3. – Kinek jön most a pénz?

Ezen a héten néhány szerencsés nagyon boldog lehet, mert nekik jön a pénz, míg más csillagjegyeknek a kiadásaikat kéne minél inkább visszafogni. A pénz természete valójában pontosan ilyen: jön és megy. Rajtad múlik, mennyi marad belőle... A horoszkóp okos javaslatait most is érdemes megfogadni.

Október utolsó napjaiban lesz, akinek jön a pénz, és lesznek olyanok is, akik a kelleténél többet költenek. A hosszú hétvége még nem ok, hogy azonnal elköltsd a fizetésedet. Sőt, most már egyre időszerűbb a karácsonyra is gondolni, hogy ne zuhanjon hat hét múlva minden egyszerre a nyakadba. Vajon te bevételekre avagy kiadásokra számíthatsz ezen a rövidebb munkahéten? S hogy mi mindenre érdemes még figyelned a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a választ.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként azzal indul a heted, hogy újra kell tervezned a pénzügyeidet, és át kell gondolnod a kiadásaidat. Ettől átmenetileg igencsak kedvtelenné válhatsz. Tényleg nincs az a pénz, amit ne tudnál most elkölteni. Mégis jobb, ha visszafogod magad…

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként a hosszú hétvége újabb alkalom lenne a nagybevásárlásra. De mielőtt mindent megvennél, nézd át a hűtőt és a polcokat, hogy mi van otthon, és csak ezt követően nyisd ki a pénztárcádat. Rájössz, alig kell valamit vásárolnod.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként össze akarsz gyűjteni egy bizonyos összeget, aminek több helye is lenne. A legsürgetőbb a vészesen gyorsan közelítő karácsony. Ennek jegyében most kicsit fogd vissza magad, és meglesz, amire vágysz.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként szeretnél végre önmagadra is költeni. Egyre jobban frusztrál, hogy folyton másokról kell gondoskodnod, magadra pedig sem időd, sem pénzed nem jut. Szívesen teszed, de tényleg itt az ideje, hogy vegyél magadnak valami szépet.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként a családod és/vagy az otthonod igazi pénznyelő lesz ezen a héten: annyi pénzt költhetnél rá, amennyi nincs is a számládon. Mielőtt mínuszba mennél, mérlegelj, és gondold át újra, mi mindenre is lenne most valóban szükséged.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként lassan fellélegezhetsz, már ami az anyagiakat illeti. Túl vagy egy nehéz időszakon, ami meglehetősen próbára tett. Úgy tűnik, jól vizsgáztál. Bár ez egyáltalán nem meglepő, hiszen te alapvetően jól bánsz a pénzzel és jól osztod be.

Vajon jön a pénz? Vagy a kiadások emelkednek? (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként végre megnyugodhatsz, mert most tényleg jól alakulnak a pénzügyeid. Megdolgoztál érte. Hosszú ideje törekszel rá, hogy megtaláld és megtartsd a helyes pénzügyi egyensúlyt. Attól nehéz ez, hogy sosem dőlhetsz hátra, mert ez egy folyamatos meló…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként nem élhetsz vissza azzal, hogy most egy csöppet jobban megy a szekér. Vigyázz, mert ha „kiéheztetve” érzed magad, könnyen meggondolatlan költekezésbe kezdhetsz, amiről te is pontosan tudod, mennyire nem helyes.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként hidd el, nagyon sokba kerülne, ha lebetegednél. Jobban jársz, ha inkább a megelőzésre költesz. Nemcsak vitaminokra és ásványi anyagokra van szüksége a szervezetednek, hanem pre- és probiotikumokra is.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként helyes, ha szigorú és következetes vagy a pénzzel kapcsolatosan. De ahogy mást sem, ezt se kéne túlzásba vinni. Hidd el, attól még nincs világvége, ha veszel magadnak valamit, vagy olyasmire költesz, amire alapból nem szoktál.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként nyomasztóan hatnak most rád a munkahelyi és magánéleti problémák. Pedig lehet, nincs is akkora baj, mint gondolod. Most tényleg te látod borúsabban az életedet, és persze az anyagi helyzetedet is…

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként annyira fel vagy dobódva, hogy most nem tudnak lehúzni az anyagi ügyek. Őrizd meg ezt a pozitív hangulatot és hozzáállást, mert az optimizmus kimondottan kedvezően hat a pénztárcádra… Ez a hét legfontosabb üzenete számodra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top