Horoszkóp

A horoszkóp szerint 2020-ban ez a legmacerásabb napod

A horoszkóp szerint mindenkinek lesz legalább egy különösen macerás napja 2020-ban. Érdemes máris felkészülni erre az időpontra, hogy a körülmények ellenére is minden a lehető legjobban alakulhasson.

Minden egyes napnak megvannak a nehéz percei, órái, legyen szó akár apró zűrről, akár valamilyen komolyabb problémáról. Lehet, hogy éppen lekésed a buszt munkába menet, kiöntöd a kávét a ruhádra, vagy éppen összeveszel a pároddal. Ez az élet rendje, egyszer fent, másszor lent. Az idei évet nézve azonban egyetlen nap különösen kiemelkedik ebből a miliőből, amit 2020 legnehezebb napjaként jelöl a horoszkóp. Nem kell tragédiaként megélned, hiszen remek „ébresztő” is lehet számodra, mert arra késztet, hogy változtass életednek azon részén, ami nem működik. Ha kíváncsi vagy, mely napra kell felkészülnöd, vess egy pillantást a csillagjegyedre.

Kos: 2020. február 17.

Kos jegyűként állandó rohanásban vagy, egyik dolog után következik a másik, arra sincs időd, hogy lélegzetvételnyi szünetet tarts. Február 17-én ez komoly bajba sodor téged, ami uralkodó bolygód, a Mars számlájára is írható. Könnyen lehet, hivatalos ügyben számíthatsz kellemetlenségre, vagy a főnököd kér számon, esetleg rendőrségi ügyed lehet. Érdemes rendkívül óvatosnak lenned, hogy elkerüld a bajt.

Bika: 2020. május 13.

Bika jegyűként szeretsz döntéshozó helyzetben lenni, éppen ezért nem árt, ha május 13-ra olyan napként tekintesz, amely a bankszámládra van hatással. Uralkodó bolygód, a Vénusz és a mindig kiszámíthatatlan Uránusz kicsit belekavarhatnak a pénzügyeidbe, váratlan kiadásokat generálva. Lehet, hogy defektet kapsz, talán hirtelen orvoshoz kell menned, nagyobb összegről kapsz számlát, egyszóval, anyagilag lesújtó hírre készülhetsz. Próbálj előre tervezni, tegyél félre, s akkor baj sem érhet.

Ikrek: 2020. szeptember 2.

Ikrek jegyűként olyan ügybe futhatsz, ami negatívan hat a hírnevedre, vagy a párkapcsolatod kerül veszélybe, a lényeg, hogy szeptember 2. izzasztó napnak látszik, és nem a hőség miatt. A Halak telihold, a Szűzben járó Nap és Merkúr szakítást, lezárást, válást, kegyvesztést jeleznek. Ne vedd félvállról ezt a napot, készülj rá időben, s próbáld lazán venni bármi is történjék. A telihold előtt igyekezz megválogatni a szavaidat, ezzel is elejét veszed bármilyen konfliktusnak.

Rák: 2020. december 30.

Rák jegyűként már az elmúlt két év is próbára tett téged, ami megviselhette a párkapcsolatodat. Idén ugyan nem kell különösebb nehézségekkel számolnod a szerelem terén, de az óvatosságra, a Rák jelében álló telihold idején mindenképpen szükséged lesz. Komoly próbatétel vár rád aznap, főként próbálj minél nyugodtabb maradni, s akkor nem lehet baj.

Oroszlán: 2020. január 10.

Oroszlán jegyűként fontos az önérzeted, ezért semmi sem érinthet érzékenyebben, mintha a párod hűtlenségével szembesülsz, vagy valaki a hátad mögött lép támadásba. Ebbe mindjárt az évkezdetet követően belebotlasz. A január 10-i telihold a Rák jegyében néhány titkot is a felszínre hozhatott. Neked kell döntened, hogy megbocsátasz-e…

Szűz: 2020. október 13.

Szűz jegyűként hajlamos vagy a rossz napokra számítani, s remekül tudod felkészíteni magadat a várható negatív fordulatokra, ám október 13. különösen lejtősre sikerül. Valahogy semmi sem jön össze ezen a napon, szóval nagyon vigyázz magadra mind a közlekedésben, mind a kommunikáció terén. Lényeges, hogy bármit is hoz ez a nap, ne reagáld túl…

A horoszkóp szerint ez a nap a legnehezebb 2020-ban (fotó: Pixabay)

Mérleg: 2020. január 12.

Mérleg jegyűként mindig a harmóniára, az egyensúlyra, a békére törekszel az életben. Január 12. különleges nap, számodra mégis inkább megpróbáltatásokat hozhatott főleg a családban, az otthonodban. Lehet ez váratlan kiadás, de valamelyik családtag betegsége is. A jó hír, hogy legalább a nehezén máris túl vagy. S az egész év során ennél komolyabb bajjal nem kell számolnod.

Skorpió: 2020. augusztus 12.

Skorpió jegyűként rendkívül jó az intuíciód, így már jó előre megérzed, ha rossz napod közeledik. Ám augusztus 12. talán még téged is váratlanul ér, amikor a párkapcsolatod egyszerűen kisiklik. A kiszámíthatatlan Uránusz retrográd mozgásba kezd, s alaposan összekuszálja az érzelmi életedet és a kapcsolatodat is. Korábban lezártnak hitt ügyek újra felszínre törnek, s nem marad más választásod, minthogy elfogadod, ez a kapcsolat nem működik. Persze az is lehet, még teszel egy utolsó erőfeszítést, mielőtt továbblépnél.

Nyilas: 2020. június 5.

Nyilas jegyűként ezen a napon úgy érezheted, mindenki összeesküdött ellened. Uralkodó bolygód, a Jupiter hátráló mozgása és együttállása a Plútóval önmagában sem könnyű feladatokat ró rád, és akkor még a telihold is feszültté tesz téged. Június 5-én rádöbbenhetsz, hogy bizonyos helyzetekben komolyan kell viselkedned, nem tudod félvállról venni a dolgokat. Világossá válik, hogy a munkához és az önmagadhoz való hozzáállásodon is változtatnod kell.

Bak: 2020. január 12.

Bak jegyűként ezt a napot napot a Szaturnusz–Plútó együttállása kétségtelenül emlékezetessé teszi számodra. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz ezen a napon a sorsfordító Plútó mellett a Nappal és a Merkúrral is együtt áll. Úgy érezheted, komoly súlyok nehezednek a válladra, s addig nem lehetsz boldog, amíg bizonyos dolgokon nem változtatsz. S bár nyomasztó 24 órára kell felkészülnöd, ez végső esetben hasznosnak ígérkezik. Itt az ideje, hogy magad mögött hagyd a múltat, még ha ez azt jelenti is, hogy a korábban kitűzött célokat el kell engedned.

Vízöntő: 2020. augusztus 3.

Az Oroszlán jegyében járó Nap és a te jeledben haladó érzelmes Hold igencsak nehéz napot jelez számodra. Vízöntő jegyűként alapból is nehezen tudod feldolgozni, kifejezni az érzelmeidet. Augusztus 3-án pedig különösen rosszul érzed magad a bőrödben. Mindezt tetézi uralkodó bolygódat, az Uránuszt érintő fényszögek, s ez arra kényszeríthet, hogy kilépj a komfortzónádból, mind a gondolkodásmódodat, mind a terveidet illetően, s igyekezz erőteljesebben a jelenre koncentrálni. Ez a nap segíthet, hogy oldottabbá válj, új dolgokat találj ki.

Halak: 2020. január 12.

Halak jegyűként a Szaturnusz, a Plútó, a Nap és a Merkúr együttállása téged is megviselt. A Vénusz, mielőtt a jegyedbe lép, még próbára tesz téged. Egyedül és magányosnak érezheted magad, akár saját magad döntöttél így, akár az élet hozta mindezt. Lehet, hogy ez a nap egy barátság végét jelenti, vagy a baráti körben törnek felszínre problémák. Úgy érezheted, nem tartozol sehová. Igyekezz átvészelni ezt a napot, hogy figyelsz magadra, s megbecsülöd azokat, akikre mindenkor számíthatsz.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top