Horoszkóp

Milyen hálószobai titkaid vannak? A horoszkóp lerántja a leplet

És neked milyen hálószobai titkaid vannak? S vajon melyek a legszenvedélyesebb csillagjegyek? Kik azok, akikről nem is feltételezed, mennyire forróak az ágyban? Ez egy igazán meglepő horoszkóp lesz...

Vajon te kalandvágyóbb vagy a hálószobában, mint a partnered? Rögtön beleveted magad a fülledt éjszakai kalandba, vagy inkább kivársz és biztosra mész az első éjszakán? Hiszed vagy sem, a horoszkóp nagyon pontosan megmutatja a személyiségedet, ahogyan persze a hálószobai titkaidról is fellebbenti a fátylat. Ebből a meglepő horoszkópból kiderül, hogy melyek a legszenvedélyesebb csillagjegyek, s kik azok, akik ellen tudnak állni a csábításnak…

A Kos

A Kos hihetetlenül szenvedélyes, tele van izgalommal és vággyal, nem mellesleg imád rögtönözni. Nagyon szeret irányítani a párkapcsolatában, ahogyan valójában az élete minden más területén is. Viszont, amit nagyon gyűlöl, ha megváratják, de az is igaz, hogy ő mindig eléri a célját…

A Bika

Minden tekintetben ellenállhatatlan a Bika, hiszen ő mind az öt érzékszervével szeretné megélni a szexuális együttlétet a párjával. Egyszerre gyengéd és heves, s ő valóban képes lehet egyetlen perc alatt a csúcsra repíteni téged, de ha kell, órákig is kényeztet… Ugyanakkor sosem megy bele könnyelműen a kapcsolatokba.

Az Ikrek

Az Ikrek könnyed és pajkos csillagjegy, imád játszani a hálószobában is. Folyton keresi az izgalmakat, az új tapasztalatokat, s kifogyhatatlan az ötletekből. Természetesen ez a habitusa a hálószobai együttlétekre is igaz…

A Rák

A Rák csillagjegyet érzelmei vezetik, éppen ezért első körben az érzelmi szinten próbálja elmélyíteni a párkapcsolatot, ami inkább udvarias gesztusokat és romantikus találkákat rejt magában, mint egy éjszakás kalandokat. Amint biztonságban érzi magát, a hálószobában is megnyitja a lelkét a párja előtt.

Az Oroszlán

Az Oroszlán rendkívül öntudatos, s ez a hálószobai teljesítményén is tetten érhető. Kiharcolja magának a párja figyelmét, a dicséreteket, s úgy véli, a szex újabb lehetőség, hogy irigyelni való képességeit megmutassa. Nyitott az új kalandokra és tapasztalatokra, egész addig, amíg az erősségeit mutogathatja.

A Szűz

A mindenben pontos és megfontolt Szűz a hálószobában is mindent átgondol és felügyel, egészen addig óvatosan közelít a párjához, amíg tüzetesen át nem tanulmányozta. Amikor kigyullad a zöld lámpa, jöhetnek a testi örömök is. Kifinomult és figyelmes típus, s minél jobban megismeri a párját, annál jobban élvezi a közös együttléteket.

Ilyenek a csillagjegyek a hálószobában: Vajon ki lehet a legszenvedélyesebb szerető? (fotó: Getty)

A Mérleg

Csábító és ravasz, a Mérleg meglepően rafinált szerető. Aprólékos és különleges igényekkel bír. Számára minden a szépségről, a harmóniáról szól. Hajlamos a párja kedvére tenni, ám előfordul, hogy csalódottan távozik, mivel nem az elképzelései szerint alakult az együttlét.

A Skorpió

A Skorpió kétségtelenül a legtitokzatosabb, a legcsábítóbb csillagjegy. Nála nem léteznek tabuk, a hálószobában biztosan nem. Legalábbis első benyomásra. Hiszen, ha lehámozzuk róla az egyes rétegeket, kiderül, hogy szexuális energiája egyszerűen kiapadhatatlan. Ettől olyan vonzó és szexi.

A Nyilas

A Nyilas imádja a kalandokat, s ez a hálószobában sincs nála másként. Játékos és nyitott minden lehetőségre. Természetesen viselkedik, önmagát adja, s persze hajlamos rögtönözni. Az is biztos, ő mindig az újat, az izgalmakat keresi.

A Bak

Természeténél fogva elővigyázatos a Bak, így ő is igyekszik alaposan megismerni a társát, mielőtt a testi vonzalom kerülne előtérbe. Érzelmi és lelki kapcsolatot igyekszik először kialakítani a párjával, s amikor úgy érzi, minden stimmel közöttük, akkor már semmi nem állhatja útját a testi gyönyöröknek.

A Vízöntő

Az intellektuális és szabad szellemű Vízöntő az érzelmeket illetően teljesen kiszámíthatatlan. Fontos számára, hogy szellemileg is egy hullámhosszon legyen a párjával, mielőtt a testi vágyakra kerülne sor. Ösztönösen cselekszik, kíváncsi és nyitott minden újdonságra. Az is biztos, a megszokottságot gyűlöli, épp ezért a vele való együttlét mindig különleges és csodálatos.

A Halak

Összhangban együtt érző képességével, a Halak akkor érzi magát a legjobban, amikor mély érzelmi kapcsolatot alakíthat a párjával. Abban a pillanatban, amikor biztonságban érzi magát vele, a testi vágyaknak is eljön az ideje. S bizony ő is ellenállhatatlan tud lenni a hálószobában.

(via daily star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top