Horoszkóp

Biztonságos együttlét? Ezt gondolják róla a csillagjegyek

Vajon neked mit jelent a biztonságos együttlét? S mit jelent ugyanez a párodnak? Könnyen lehet, teljesen eltérő a véleményetek, s ami egyikőtöknek túlzott könnyelműségnek tűnik, az a másiknak egyszerűen csak spontán örömet. A horoszkóp kiderülnek az intim részletek...

A biztonságos szex hallatán többen vállat vonnak, jóllehet aligha olyan téma ez, amit a szőnyeg alá kéne söpörni. A nem kívánt terhesség, a nemi betegség éppúgy következménye lehet a meggondolatlanul eltöltött egyéjszakás kalandnak, mint a hosszú és tartós kapcsolatoknak. Ám úgy tűnik, néhány csillagjegy meglehetősen lazán kezeli a témát…

Megdöbbentő adatnak tűnhet, hogy az alkalmi együttléteknél csupán a párok alig több mint fele használ óvszert – a SKYN Condoms’ 2020 Sex & Intimacy felmérése alapján. Ennél már csak az meglepőbb, hogy melyek azok a csillagjegyek, akik komolyan veszik a biztonságos szexet, s kik azok, akik könnyedén kockáztatnak… Íme a lista a leglazábbtól a legeltökéltebb jegyekig. Vajon te hol szerepelsz a listán? És a párod?

12. A Bak

Ha alkalmi együttlétre kerül sor, a máskor meggondolt Bak hajlamos sutba vágni a biztonságot, jóllehet a gyakorlatiasság az egyik fő erénye. Nem tétovázik, ha eldönt valamit, akkor addig nem nyugszik, amíg el nem éri a célját. S ebbe nem fér bele, hogy előbb elugorjon a kisboltba óvszert venni…

11. A Nyilas

Aligha meglepő, hogy a vakmerő és gyakran meggondolatlan Nyilas sem híve az óvintézkedésnek az egyéjszakás kalandok esetében. Mindig az adott pillanatnak él, s soha nem gondol az esetleges következményekre, mint mondjuk a kilenc hónappal későbbi meglepetésre… Remélhetően nem tapasztal meg ilyesmit az életében.

10. A Vízöntő

A Vízöntő mindig a saját feje után megy, és ez a legkevésbé megfontolt csillagjegyek közé sorolja őt. A kockázatvállalás az élete része, s ez az intim együttlétekre éppúgy vonatkozik, mint az élete más területeire.

9. Az Ikrek

Lehet, hogy az Ikreknek vág az esze, hajlamos lehet túlságosan is alkalmazkodó és határozatlan lenni, amikor saját magáról van szó. Ha párja nem kíván védekezni szex közben, akkor az lezser természete legyőzi az aggodalmaskodását.

8. A Szűz

A Szűztől aligha várható el a meggondolatlan cselekedet. Mindenkor a szoros időbeosztás híve, s ha valamit a fejébe vesz, akkor semmi sem állíthatja meg. Lehet, hogy a legfelelősségteljesebb csillagjegy, ám az ágyban még ő is tehet meggondolatlan lépéseket…

7. Az Oroszlán

Ha a merész és rámenős Oroszlán úgy dönt, ő bizony nekifut az éjszakának, biztosan nem hagyja, hogy az óvszer tönkretegye az élvezetét. Nem igazán szeret ilyesmivel bíbelődni, inkább kockáztat. Aztán meg abban bízik, hogy nem éri kellemetlen meglepetés.

Vajon te mit gondolsz a biztonságos szexről? És mit gondol a párod? (fotó: Getty)

Vajon te mit gondolsz a biztonságos szexről? És mit gondol a párod? (fotó: Getty)

6. A Halak

A Halak romantikus alkat, s a pillanat varázsának képtelen ellenállni. Többnyire saját fantáziavilágában él, s ha a sors úgy hozza, féktelen szenvedélye őt is a kockáztatás felé sodorja. Ilyenkor ugyanis hajlamos elfeledkezni a biztonságról.

5. A Bika

A Bika a legérzékibb csillagjegy. Bár elutasítja az óvszert, mondván korántsem olyan élvezetes vele a szex, mint nélküle, meglehetősen csökönyös típus. Képtelenség meggyőzni, hogy ez a legegyszerűbb védekezési módszer. Előfordul, hogy kockáztat, de azért ő inkább a megelőzés híve…

4. A Skorpió

A Skorpió nem hezitál sokat, ha alkalmi együttlétre van lehetősége. Nem tartozik a gyakorlatias csillagjegyek közé, ám mivel fontos számára a szex, valószínűleg szem előtt tartja a védekezés lehetőségét. Hiába, megvan az oka, hogy a profik miért viselnek „bukósisakot”: náluk jobban senki sem ismeri a sportban megbúvó kockázatokat.

3. A Mérleg

A Mérleg mindenkinek meg akar felelni, ennek ellenére az óvszert illetően nem ismer alkut. Igen erős az igazságérzete, szemében csak helyes és helytelen létezik, a gumi óvszer pedig az előbbi kategóriába tartozik. Bár diplomatikus, ám ez nem akadályozza meg, hogy a saját szabályai szerint cselekedjen.

2. A Rák

A Rák kétségtelenül az egyik legmegfontoltabb csillagjegy, ezért könnyelműen csak igen ritkán cselekszik. Fontos, hogy minél közelebb érezze magához a párját, ám nem hajlandó a hibás döntések kockázatát vállalni. Amellett, hogy kerüli az alkalmi kapcsolatokat, a párjával is megteszi az óvintézkedéseket.

1. A Kos

Annak ellenére, hogy a Kos talán a leglobbanékonyabb csillagjegy, ő az egyik legegyenesebb és legcsökönyösebb típus is egyben. Szereti a kockázatokat, de nem az intim együttlétkor. Nincs védekezés? Akkor szex sincs.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top