Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. március 14–15. – Mennél vagy maradnál?

Az ünnepi hétvégén könnyen lehet, szíved szerint otthon maradnál, miközben a párod menni akar. Nem lesz egyszerű most közös nevezőre jutni. Pedig a horoszkóp szerint muszáj...

Vajon mit jeleznek a bolygók az ünnepi márciusi hétvégére a szerelemben? Úgy tűnik, más és más igényeket. Könnyen lehet ugyanis, hogy míg te a biztonságos otthonodban gubbasztanál, a párod szíve szerint ünnepelne, kirándulna, az egész napot a szabadban töltené. S ha nem tudtok megegyezni egymással, abból könnyen vita, veszekedés alakulhat. S ez az, amit mindenképpen kerülj ezen a hétvégén!

Vajon mit tehetsz most a szerelemért, a boldog párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a párodnak írt javaslatokat is elolvasni, hiszen így tisztábban láthatsz abban is, hogy ő mire vágyik most igazán, s hogyan érzi magát…

Kos

Kos jegyűként nem az ünnep miatt leszel topon ezen a hétvégén. Minden programba kalkuláld bele, hogy vasárnap minden zárva lesz! Szerencsére egy sétához, kiránduláshoz, kertészkedéshez nem kell semmilyen bolt. A lényeg, hogy értsetek egyet ebben is a kedveseddel!

Bika

Bika jegyűként hatalmas tervekkel, óriási elvárásokkal kezdesz neki a március közepi hétvégének. Ez akkor kedvező, ha lendületet ad neked, de korlátozó, ha merevvé válsz tőle. A párod kitűnő kontroll ebben. Hallgass rá, bízz benne, hogy ő nem kritizál, hanem támogat, szeret, és a legjobbat akarja neked!

Ikrek

Ikrek jegyűként ünnepi hangulatban leszel március idusán. Kérdés, hogy a szerelmed hogyan áll ehhez. A kokárda-viselet újból, vagy még mindig divat. Ne feledkezzetek meg róla! Ettől függetlenül aktív közös programot érdemes választanotok. Legyetek például minél többet a friss levegőn!

Rák

Rák jegyűként a hétvégédet elronthatja az egyre fokozódó pánik. Szükséged lesz a kedvesed nyugtató jelenlétére. Beszélgessetek és őrizzétek meg a bizakodó attitűdöt! Jutalomképpen főzzetek valami finomat együtt, aztán ünnepi módon terítsetek meg! Jót fog tenni nektek, ha megadjátok a módját…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként csúcsformában leszel a hétvégén testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt. Lelkesedésed mindenkit megfertőzhet, többek között a szerelmedet is. Viszont a népszerűséged nem fog tetszeni neki, amiből könnyen féltékenység alakulhat ki. Jobb lenne, ha ezt okosan megelőznéd…

Szűz

Szűz jegyűként szíved szerint otthon maradnál egész hétvégén. Nem azért, mert rengeteg ünnepi rendezvényt lemondtak, hanem azért, mert szeretnél egy kis nyugalmat, meghittséget. Javasold a kedvesednek, hogy zárkózzatok be, és zárjátok ki a pánikot gerjesztő híreket és közhangulatot!

Mennél vagy maradnál a párod mellett ezen a hétvégén? (fotó: Getty)

Mennél vagy maradnál a párod mellett ezen a hétvégén? (Fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként tanulni, szórakozni szeretnél a hétvégén. Az információéhséged csillapíthatatlan lesz. Kérdés, hogy ezt hol, milyen formában tudod kielégíteni? Kérd ki a párod véleményét is! Ő higgadtabban és mértéktartóbban fogja mérlegelni a lehetőségeket, nem mellesleg a javadat akarja.

Skorpió

Skorpió jegyűként mesés hála költözik a szívedbe, ami persze kapcsolatos a szerelmeddel is. Az élet ajándékának tartod a személyét. Ne titkold, hogy milyen fontos számodra! Ha mostanában kicsit fakult a lelkesedésed, akkor még fontosabb mindez. Jó, ha őszinte vagy magaddal és persze vele is…

Nyilas

Nyilas jegyűként elemedben leszel ezen a hétvégén. Magas fordulatszámon pörögsz, ami a kedvesednek túl gyors lehet. Ne hibáztasd, ha lemarad, inkább várd be, és döntsetek, cselekedjetek együtt! Csak így lesz harmonikus, békés és méltó a hétvégétek. Ennek jegyében tűzhetitek ki a kokárdákat.

Bak

Bak jegyűként titkolni szeretnéd, hogy mivel akarod tölteni a hétvégét. Megteheted, de a párodat nem hagyhatod ki belőle. A többieknek nem kell tudnia, mikor, hova mész,viszont a szerelmed tájékoztatása nem csak azért fontos, mert érintett, hanem mert tutira megsértődik, ha kihagyod a folyamatból.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a barátokkal közös programot kéne kitalálnotok erre a hétvégére. Sajnos előfordulhat, hogy nem lesztek egy véleményen ezzel kapcsolatosan a pároddal. Pedig addig, amíg nem értetek egyet, nem tudjátok képviselni az ötletet. Szóval az első, hogy egyezzetek meg, majd utána lépjetek is!

Halak

Halak jegyűként a vasárnapi ünnep elgondolkodtat, hogyan álltok a pároddal a nemzeti öntudattal. Olyan filozofikus hangulatban leszel, amit a kedvesed nem tud követni. Pedig jó lenne, ha ugyanazért és ugyanúgy lelkesednétek. Persze akkor sincs tragédia, ha mégsem…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top