Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. március 28–29. – Végre egy igazán csodás hétvége!

A horoszkóp szerint ez végre egy igazán harmonikus és boldog hétvége lesz. S nemcsak a szerelem szempontjából. Valójában akkor is nagyszerűen érezheted magadat, ha még csak keresed a párodat. Nem mellesleg most bármi megtörténhet...

Vajon mit jeleznek a bolygók márciusi utolsó hétvégéjén a szerelemben? Végre igazán boldog és örömteli pillanatokat. Csupa kedvező fényszög támogatja most a szerelmeseket. Persze, akkor is nagyszerűen érezheted magad, ha még keresed a társadat. Talán épp ezen a hétvégén indul el valami izgalmas és új kapcsolat az életedben…

Vajon mit tehetsz most a szerelemért, a boldog párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a párodnak írt javaslatokat is elolvasni, hiszen így tisztábban láthatsz abban is, hogy ő mire vágyik most igazán, s hogyan érzi magát…

Kos

Kos jegyűként március utolsó hétvégéje ellentmondásos lesz számotokra. Szombaton kényeztessétek magatokat finom falatokkal és italokkal! Főzhettek, süthettek együtt, hiszen ez is lehet izgalmas közös program. Vasárnap muszáj lesz kimozdulnotok, menjetek sétálni, és szellőztessétek ki a fejeteket és a tüdőtöket!

Bika

Bika jegyűként szombaton elemedben leszel. Az elmúlt napok történései ellenére béke és bizakodás lesz benned, ami átragad a kedvesedre is. Nyugtasd és öleld meg, s erősítsd meg, hogy mennyire szereted! Vasárnap beszélgessetek arról, hogy ez épp az a nehéz időszak, amikor össze kell tartanotok!

Ikrek

Ikrek jegyűként ezen a hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Fellélegzel, és visszanyered a derűdet. Főleg, ha kimész egy jó nagyot sétálni. Utána a pároddal keressetek vicces társasjátékot, és nevessetek sokat! Ebben a válságos időben mindennap kell nevetnetek ahhoz, hogy elkerüljétek a veszekedéseket, vitákat.

Rák

Rák jegyűként ez a hétvége ismét kreativitást követel tőletek. A bezártság senkinek sem könnyű, te is nehezen viseled. Minden ötlet jó, ami abban segít, hogy jó kedvvel teljen az idő. Írjatok cédulákat, és húzzatok belőle! A hasznos dolgok után mindig legyen jutalom: kávé, tea, egy pohár bor, bármi… Persze nem kell túlzásba vinni!

Oroszlán

Oroszlán jegyűként kettősnek érzed ezt a hétvégét. Szombaton intézzetek el fontos, hasznos dolgokat, majd vasárnap szórakozzatok a szerelmeddel! Persze ez most nem megy a régi módon, szóval kreatívnak kell lennetek. Vegyetek elő társasjátékokat, persze csak akkor, ha nem vitatkoztok össze! Persze táncolhattok is otthon…

Szűz

Szűz jegyűként kitűnően alakul a hétvégéd, mert kitűnő fényszögek lesznek az égen szombaton és vasárnap is. Két nap alatt összesen hat, ami ritka és megnyugtató. Jó esély van rá, hogy mindketten optimistán, de legalábbis optimistábban tekintsetek a jelenre és a jövőre is. Most ne analizálj, csak erősítsétek a pároddal egymást, hogy jóra fordul minden!

Végre igazán szerelmes és boldog hétvégét jeleznek a bolygók (fotó: Getty)

Végre igazán szerelmes és boldog hétvégét jeleznek a bolygók (Fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként otthoni mulatságot kéne rendeznetek. Kicsit rendezzétek át a lakást, készítsetek finom falatokat, és tegyetek fel valami jó zenét! Persze csak akkor, ha mindkettőtöknek van kedve hozzá. Az egész csak akkor alakulhat jól, ha te is és a szerelmed is benne vagytok egy kis őrültségben…

Skorpió

Skorpió jegyűként vedd észre, hogy a kedvesed mindennél jobban vágyik rád, az ölelésedre, a csókodra! Ezekben a nehéz időkben a közelség, a gyengéd érintés jótékony hatással bír mindkettőtökre. Ne fogd vissza magad! Ne tarts távolságot sem, mert elszeparálódsz, és az senkinek sem jó!

Nyilas

Nyilas jegyűként kérdezd meg a kedvesedet, hogy mihez lenne kedve! Beszélgetni, társasozni, zenét hallgatni, filmet nézni, sétálni? Kizárólag olyasmivel töltsétek a hétvégét, ami jókedvre derít mindkettőtöket! Szerencsére széles a választék. Ötleteljetek közösen! Ez is közösen a legjobb…

Bak

Bak jegyűként a szombat testhezálló lesz a számodra. Terveket készíthetsz, stratégiát dolgozhatsz ki, amelyek szerinted jó elfoglaltságok. Kérdés, hogy a szerelmed is így gondolja-e? Elengedhetetlen, hogy egyeztess vele, máskülönben duzzogni fog, ami megmérgezi az egész hétvégéteket. Azt meg nem kéne.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a szombat sem rossz, de a vasárnap lesz az igazi nap. Egyfajta fellélegzés várható. Muszáj a kedveseddel megosztanod mindazt, ami erőt és bizakodást ad. Vasárnap mozduljatok ki! Ha van kertetek, kertészkedjetek együtt! Ha nincs, sétáljatok egy nagyot!

Halak

Halak jegyűként, ha hiányoznak azok a családtagjaid, akikkel nem találkozhattál az elmúlt napokban, kezdeményezz videóhívást! Ehhez csatlakozhatna a párod is. Sőt játszhattok társasjátékot: activity, sakk, bármit a neten keresztül. Így virtuálisan együtt lehettek, ami jókedvre deríthet mindkettőtöket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top