nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2019. október 28. – november 3. – Megszépíti a Vénusz a hosszú hétvégét

Heti horoszkóp 2019. október 28. – november 3. – Megszépíti a Vénusz a hosszú hétvégét

Mindenszentek hosszú hétvégéje az emlékezésről szól. De ezt az emlékezést most igazán megszépíti a Nyilas jelébe lépő Vénusz. Mindenkinek lesz oka a szépre, a boldog és örömteli pillanatokra emlékezni. Ez a hét és a horoszkóp legfontosabb üzenete.

Október utolsó napjait és a halottak napi hosszú hétvégét hozza ez a hét. A négynapos munkahetet lesz, aki rövidnek érzi a sok feladat okán, ugyanakkor a hosszú hétvégét mindenképpen megszépíti a Vénusz bolygó jegyváltása. Az emlékezésé lesz a hosszú hétvége, de most minden csillagjegy inkább a szépet, a jót, az örömteli pillanatokat idézi fel. Ez a fajta gondolkodás pedig nagyon szívmelengető lesz mindenszentek ünnepén.

S mi mindenre számíthatsz még ezen az őszi héten és hosszú hétvégén? A heti horoszkópból fény derül a legfontosabb részletekre.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként egyre gyászosabb hangulatba kerülhetsz, hogy közeleg a halottak napja. Ennek valójában nincs köze a hagyományhoz, inkább a hirtelen lehűlő levegő, és valami veszteség „fagyasztja meg” a kedvedet. Jó lenne, ha nem adnád át magad az érzésnek, inkább keresd olyan emberek társaságát, akik vidámak, és jó hatással vannak rád is. Szerdán és csütörtökön a Hold, péntek estétől a Vénusz segít neked. Mivel Vénusz, a szépség bolygója a Nyilasba lép, megszépíti a hosszú hétvégédet. Szóval nem lesz okod panaszra.…

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként most nem a hosszú hétvége és a rövid munkahét teszi igazán boldoggá a hangulatodat, inkább a szerelemtől jársz a fellegekben. A bolygók szerint nálad a szerelem áll most az első helyen. Amennyiben megtaláltad már a párodat, kényeztesd őt, és csináljatok sok izgalmas közös programot! Ha még keresed a szerelmet, kitűnő esélyeid vannak ezen a héten. Különösen hétfőn, újhold napján. De a szerda is tökéletes lehet. A hosszú hétvégéd akkor lesz a legjobb, ha van időd előre megtervezni. Így a legtöbb dolog belefér kapkodás, rohangálás nélkül az idődbe.

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként igyekezned kell, hiszen ez most négynapos munkahét lesz, vagyis kevesebb időd van ugyanannyi feladatra. Szerencsés vagy, ha élvezheted az őszi szünetet. Meglepő összhangba kerül bolygód, a Merkúr az ünneppel: csütörtök este hátrálni kezd, ami az emlékezésről szól. Vagyis innentől a szokottnál többet gondolsz a múltra. Ez nem baj addig, amíg nem ragadsz bele, vagy nem veszi el a kedvedet az élettől. A hosszú hétvégén csak akkor menj ki a temetőbe, ha kiegyensúlyozottnak érzed magad! Egyébként nem kötelező.

Megszépíti a hosszú hétvégét a Nyilasba lépő Vénusz (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként kifejezetten kedvedre való ez a hét. Nemcsak azért, mert hosszú hétvége elé nézel, hanem mert rögtön hétfőn hajnalban az újhold inspirálóan hat rád: kedved van újítani, megújulni. Majd kedden és szerdán a bolygóegyüttállások ihletet, ötletet szimbolizálnak. Ettől elégedettség és életöröm tölt el. Ilyen kitűnő hangulatban minden könnyedén megy. Ezek után a hosszú hétvége szinte grátisz, és bizony szerelmes találkozásban lehet részed. Persze csak akkor, ha nyitott vagy az érzelmekre, illetve ha még keresed a párodat.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként nem lesz időd unatkozni október utolsó napjaiban. Hétfőn nem az újhold okoz fejtörést, hanem egy dupla bolygószembenállás (Hold–Uránusz, Nap–Uránusz). Ez azt jelenti, hogy a munkahelyeden több nézeteltérésnek is szem- és fültanúja lehetsz. Neked nem muszáj állást foglalnod. Sőt, bölcsebb, ha megtartod magadnak a véleményedet. A hosszú hétvégéd a Vénusznak köszönhetően szép lesz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Mindenkinek vannak halottai, az emlékezés, a halottak napja lehet szép és meghitt.

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként járj nyitott szemmel és füllel hétfőn, tanácsolja neked az újhold. Akkor is fontos ez, ha dolgozol, és akkor is, ha utazol. Mindegy, hogy a munkában vagy, esetleg az őszi szünetet töltöd. Lehet, hogy elsőre fel sem fogod, mekkora jelentősége van annak az infónak, ami érkezik. Tovább bonyolítja a dolgot, hogy csütörtökön bolygód, a Merkúr retrográd mozgásba kezd. Ez már az emlékezésről szól. Ne szégyelld, ha fontossá válik a múlt és a régi dolgok! A hosszú hétvégén erősnek és kiegyensúlyozottnak fogod érezni magadat.

Új lehetőségeket hoz a hétfői újhold (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként a hosszú hétvége tökéletes ürügy lehet, hogy felvásárolj mindenfélét. Ám egy dupla bolygószembenállás (Hold–Uránusz, Nap–Uránusz) arra int, hogy ne tedd, máskülönben mínuszba fogsz menni. Olyasmivel kell számolnod, ami váratlan, vagyis olyan kiadás, amit nem te választasz. A hosszú hétvége nemcsak azért látszik remeknek, mert pihenhetsz, hanem azért is, mert bolygód, a Vénusz pénteken jegyet vált. Ettől fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben is, és sokkal jobban érezheted magad.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként ragyogó születésnapi ajándékot hoz neked az újhold hétfőn hajnalban: bármiben újíthatsz. Számodra ez az év legnagyszerűbb újholdja. Használd arra, hogy belevágsz valami újba. Azonban ne hidd, hogy ez sima ügy lesz! Sajnos hétfőn reggel akadályokat mutat egy dupla bolygószembenállás (Hold-Uránusz, Nap-Uránusz). Csütörtökön a Merkúr irányváltása nosztalgiázásra hajlamosít. Pénteken a Vénusz kilép a Skorpióból, ami jót fog tenni a pénzügyeidnek. Igaz, ez nem lottóötös, de apró, kedvező folyamat…

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként a te szempontodból a legfényesebb égi hír, hogy pénteken a kis szerencse bolygója, a Vénusz belép a Nyilasba. Előtte még kissé gyászos lehet a kedélyed, ami fáradtságot és motiválatlanságot hozhat magával. Az időjárás változása is megviselheti a közérzetedet. Szóval a legjobbkor jön a hosszú hétvége és a Vénusz jegyváltása. Ettől valódi ünnepi hangulatba kerülsz, még akkor is, ha valójában a halottak napja nem egyértelműen ünnep. Jogod van hozzá, hogy elhunyt szeretteidre úgy emlékezz, ahogy te méltónak és helyénvalónak érzed…

Mindenszentek napján a szép emlékeket idézik a csillagjegyek (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként kívülállónak érezheted magad szinte egész héten. A bolygók szerint valóban nem leszel közvetlenül érintve a nagyobb együttállásokban és szembenállásokban. Ettől még együtt érezhetsz azokkal, akik problémákkal küzdenek, de persze nem muszáj belefolynod. A rövid munkahét után a hosszú hétvége azért lesz kivételesen fényes, mert a Bakban több bolygóegyüttállás lesz. Azonban szombaton olyan fényszög is összeáll az égen, amit bosszantónak és fárasztónak is érzel egyszerre. Okosabb lenne, ha nem engednéd kibillenteni magad.

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként a hétfői újhold új fénybe helyezi a karriered és a jövőd alakulását, azonban nem biztos, hogy ez első látásra tetszeni fog neked. Ami új, még nem biztos, hogy garantálja a jót. Okosan tennéd, ha nem sietnéd el a véleménynyilvánítást. A hosszú hétvége kapóra jön: nem kell ezen agyalnod. Pénteken a Vénusz jegyet vált, ami egyfajta fellélegzést jelent. Az elmúlt hetekben nem láttad optimistán a munkahelyeden zajló folyamatokat, ami ugyan nem egy csapásra, de hamarosan megoldódik. Tehát nem kell tovább aggódnod.

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként a hétfő hajnali Skorpió újhold rendkívül jó hatással lesz rád: újításra szánod magad. De vigyáznod kell az utakon, a közlekedésben, mert a délelőtti dupla bolygószembenállás (Hold–Uránusz, Nap–Uránusz) balesetveszélyt jelez. Közeleg a halottak napja, ami nem hagy téged sem érzéketlenül. Mindenkinek vannak halottai, neked is. Rájuk emlékezni fájdalmas lehet, de a Vénusz pénteki jegyváltása széppé teheti az ünnepet. Persze csak annyira és csak úgy, ahogy azt te helyesnek tartod…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top