Íme a Nyilas véleménye a csillagjegyekről. Kit szeret, és ki az, akit nagyon nem?

nlc | 2019. Január 18.
Megesik a Nyilassal, nem is oly ritkán, hogy túlzásokba esik, vagy éppenséggel túlzottan is jóhiszemű... Optimista életszemléletéből adódóan ő inkább a jót látja mindenkiben. Íme, a Nyilas véleménye a többi csillagjegyről.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas csillagjegy talán a legoptimistább csillagjegy. Nyílt és őszinte, nagyvonalú és előítéletmentes, barátságos és jóhiszemű. Persze, megesik vele nem is oly ritkán, hogy túlzásokba esik, vagy éppenséggel túlzottan is jóhiszemű, már-már naiv. Az biztos, a Nyilas magas célok felé törekszik. Vallásos beállítottságú, a hite erős, őt kifejezetten érdekli az asztrológia, a vallástörténet és úgy általában az ezotéria megfogható és érthető világa. A jog, az erkölcs mindennél fontosabb számára. Nem véletlen, hogy sok ügyvéd, jogász, bíró született a jegyben. Logikus gondolkodásának köszönhetően a matematika sem áll tőle távol. Vidám és, jókedvű, viccelődő típus, remek humorral megáldva. Milyennek látja a Nyilas a többieket? Nos, ő az, aki inkább a jót látja a többiekben…

Ezt gondolja a Nyilas a Kosról

Nos, a Nyilas szerint a Kos nagyon jó fej, kedvelem őt, csak ne versenyezne folyton. Kifejezetten jó párost alkot a két tüzes csillagjegy, hiszen szeretik a kalandokat, a kihívásokat, szenvedélyesek, bátrak, motiválják, inspirálják a másikat.

Ez a Nyilas véleménye a Bikáról

A Nyilas szerint a Bika: igazság szerint nem valami izgalmas társaság, és időnként a humoromat sem értékeli, vagy lehet, hogy nem is érti. De megbízható és nagyon jó barát. Míg a Bika inkább a nyugalmat keresi, a Nyilas folyton pörögne. Ritkán találják meg a közös hangot.

A Nyilas meglátja a jót is a többi csillagjegyben (iStockphoto)

Ez a Nyilas véleménye az Ikrekről

A Nyilas szerint az Ikrek szuper jó fej. Nagyon szeretek vele lógni. Izgalmas, érdekes, szórakoztató társaság. Kétségtelenül jól érzik magukat együtt, mindketten társaságkedvelők, imádnak beszélgetni, szeretik a humort, függetlenek, önállóak. Nem is kell ennél több a jó párkapcsolathoz.

Így vélekedik a Nyilas a Rákról

A Nyilas szerint a Rák folyton otthon ül. Nem is értem, hogy nem hiányzik neki a társaság. Ráadásul lemarad egy csomó érdekes dologról. Tűz és víz találkozása, ahol a víz inkább kioltja a tüzet, mintsem a tűz felforrósítaná a vizet.

Ezt gondolja a Nyilas az Oroszlánról

A Nyilas szerint az Oroszlán imádni való! Szenvedélyes, izgalmas, csodálatos társaság. Az Oroszlán a harmadik tüzes csillagjegy, nem véletlenül olyan sok a hasonlóság a Nyilassal. Valóban jó párost alkotnak, barátként és a párkapcsolatban is nagyon jól kijönnek egymással.

Ez a Nyilas véleménye a Szűzről

A Nyilas szerint a Szűzhúúúúú, nos, nem mindig értem őt. Képes órákat a zuhany alatt állni ahelyett, hogy élvezné az életet. Néha nagyon unalmas. Kettejük kapcsolata elvileg működhetne is, hiszen inspirálják egymást. Hosszú távon mégis viszonylag ritkán találják a közös hangot.

Ezt gondolja a Nyilas Mérlegről

A Nyilas így vélekedik a Mérlegrőlnagyon untat a folytonos dilemmázása. Ugyanakkor jókat lehet vele beszélgetni, szóval valójában kedvelem őt. Jó barát. Barátként valóban megtalálják a közös hangot, hiszen szeretik a társaságot, szívesen mozdulnak ki otthonról. Még az is előfordul, hogy vonzódnak a másikhoz. 

Így nyilatkozik a Nyilas a Skorpióról

A Nyilas szerint a Skorpió: nos, nem is igazán tudom, mit mondhatnék róla. Izgalmas típus, csak túlzottan is titkolózó. Pedig nekem bármit elmondhatna… Talán barátság szövődhet közöttük. A Nyilas nyílt és szabadságkedvelő, a Skorpió vele szemben zárkózott és ragaszkodó. Nagyon különböznek egymástól.

Optimistán tekint a Nyilas a csillagjegyekre (iStockphoto)

Ezt gondolja a Nyilas a Bakról

Így vélekedik a Nyilas a Bakról: végül is, miért ne lóghatnánk együtt? A Bak visszafogottsága felkelti a Nyilas érdeklődését. Később talán épp ez idegesíti benne a legjobban. A Bak nem látja elég érettnek a Nyilast a hosszú távú kapcsolatra, amiben azért nincs teljesen igaza.

Ez a Nyilas véleménye a Vízöntőről

A Nyilas szerint a Vízöntő csodás, elképesztő, rendkívüli! Ő az, aki minden őrültségben benne van, imádok vele lenne. Ők ketten a legönállóbb és legfüggetlenebb csillagjegyek. Nem véletlenül kedvelik egymást, hiszen mindkettőjüknek fontos a szabadság, nem mellesleg erősen inspirálják, motiválják a másikat.

Íme a Nyilas véleménye a Halakról

A Nyilas szerint a Halakőt sem értem igazán, de nem is találom vele a közös hangot. Ők ketten nagyon különböznek egymástól. Pedig valójában lenne egymással esélyük, hiszen mindkettőjük fantáziája szárnyal, szóval tudnák motiválni egymást, ha akarnák.

(via horoscope daily)

Exit mobile version