Horoszkóp

Ez egy rövid, de annál találóbb horoszkóp

Talán írni sem lehetne ennél rövidebb horoszkópot. Viszont amilyen rövid, legalább annyira találó és frappáns is. Valójában egyetlen mondatban összefoglalja a csillagjegyek legjellemzőbb tulajdonságait – fölösleges magyarázatok nélkül. Egyetértesz?

A Kos

kos csillagjegy rövid találó horoszkópKos – nagyon sokat gondolkodik – ellenben viszonylag keveset beszél – de valójában keveset is cselekszik.

A Bika

bika csillagjegy rövid találó horoszkópA Bika – folyamatosan agyal szinte mindenről – rendkívül meggyőzően érvel – különösebb előkészület nélkül teszi a dolgát.

Az Ikrek

ikrek csillagjegy rövid találó horoszkópAz Ikrek – nagyon sokat gondolkodik saját magáról – mindig azt mondja, amit gondol – és meggyőződése, hogy jól csinálja, amit kigondolt.

csillagjegyek rövid találó horoszkóp

Ez egy rövid, de annál találóbb horoszkóp (iStock)

A Rák

rák csillagjegy rövid találó horoszkópA Rák – folyamatosan gondolkodik és agyal – kedves és nagyon rokonszenves, amikor beszél – és mindenkor pontosan azt teszi, amit mondott. 

Az Oroszlán

oroszlán csillagjegy rövid találó horoszkópAz Oroszlán – helyesen és jól gondolkodik – rémesen sokat beszél – és azt csinálja meg, amit nem tud megúszni.

A Szűz

szűz csillagjegy rövid találó horoszkópA Szűz – gondol valamire – aztán valami egészen mást mond – végül valami harmadik dolgot tesz meg. 

A Mérleg

mérleg csillagjegy rövid találó horoszkópA Mérleg – rengeteget agyal, rengeteget gondolkodik – őszintén kimondja, amit gondol – többnyire vállalja a felelősséget a tetteiért

A Skorpió

skorpió csillagjegy rövid találó horoszkópSkorpió – hihetetlenül fókuszáltan és következetesen gondolkodik – ő mindenkor az igazat mondja – és azt csinálja, amit igazán szeret.

A Nyilas

nyilas csillagjegy rövid találó horoszkópA Nyilas – sokat gondolkodik, de csak arról, amiben ő hisz – beszél, de csak arról, ami neki rossz – ha teheti, mással végezteti el a feladatokat.

csillagjegyek rövid találó horoszkóp

Rövid és frappáns horoszkóp (iStock)

A Bak

bak csillagjegy rövid találó horoszkópBak – mindenről gondolkodik és agyal, ami épp eszébe jut – arról beszél, ami az eszébe jutott – és azt csinálja, amiben a legjobb.

A Vízöntő

vízöntő csillagjegy rövid találó horoszkópA Vízöntő – sokat gondolkodik, hogy mire is lenne igazán szüksége – valójában akkor beszél, amikor szükségesnek érzi – és megteszi, többnyire jobban, mint a többiek.

A Halak

halak csillagjegy rövid találó horoszkópA Halak – nála senki sem képes jobban és többet gondolkodni – intelligensen beszél – attól függően cselekszik, ha előtte már alaposan leellenőrizte a teendőket.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top