nlc.hu
Horoszkóp
Ez egy rövid, de annál találóbb horoszkóp

Ez egy rövid, de annál találóbb horoszkóp

Talán írni sem lehetne ennél rövidebb horoszkópot. Viszont amilyen rövid, legalább annyira találó és frappáns is. Valójában egyetlen mondatban összefoglalja a csillagjegyek legjellemzőbb tulajdonságait – fölösleges magyarázatok nélkül. Egyetértesz?

A Kos

kos csillagjegy rövid találó horoszkópKos – nagyon sokat gondolkodik – ellenben viszonylag keveset beszél – de valójában keveset is cselekszik.

A Bika

bika csillagjegy rövid találó horoszkópA Bika – folyamatosan agyal szinte mindenről – rendkívül meggyőzően érvel – különösebb előkészület nélkül teszi a dolgát.

Az Ikrek

ikrek csillagjegy rövid találó horoszkópAz Ikrek – nagyon sokat gondolkodik saját magáról – mindig azt mondja, amit gondol – és meggyőződése, hogy jól csinálja, amit kigondolt.

csillagjegyek rövid találó horoszkóp

Ez egy rövid, de annál találóbb horoszkóp (iStock)

A Rák

rák csillagjegy rövid találó horoszkópA Rák – folyamatosan gondolkodik és agyal – kedves és nagyon rokonszenves, amikor beszél – és mindenkor pontosan azt teszi, amit mondott. 

Az Oroszlán

oroszlán csillagjegy rövid találó horoszkópAz Oroszlán – helyesen és jól gondolkodik – rémesen sokat beszél – és azt csinálja meg, amit nem tud megúszni.

A Szűz

szűz csillagjegy rövid találó horoszkópA Szűz – gondol valamire – aztán valami egészen mást mond – végül valami harmadik dolgot tesz meg. 

A Mérleg

mérleg csillagjegy rövid találó horoszkópA Mérleg – rengeteget agyal, rengeteget gondolkodik – őszintén kimondja, amit gondol – többnyire vállalja a felelősséget a tetteiért

A Skorpió

skorpió csillagjegy rövid találó horoszkópSkorpió – hihetetlenül fókuszáltan és következetesen gondolkodik – ő mindenkor az igazat mondja – és azt csinálja, amit igazán szeret.

A Nyilas

nyilas csillagjegy rövid találó horoszkópA Nyilas – sokat gondolkodik, de csak arról, amiben ő hisz – beszél, de csak arról, ami neki rossz – ha teheti, mással végezteti el a feladatokat.

csillagjegyek rövid találó horoszkóp

Rövid és frappáns horoszkóp (iStock)

A Bak

bak csillagjegy rövid találó horoszkópBak – mindenről gondolkodik és agyal, ami épp eszébe jut – arról beszél, ami az eszébe jutott – és azt csinálja, amiben a legjobb.

A Vízöntő

vízöntő csillagjegy rövid találó horoszkópA Vízöntő – sokat gondolkodik, hogy mire is lenne igazán szüksége – valójában akkor beszél, amikor szükségesnek érzi – és megteszi, többnyire jobban, mint a többiek.

A Halak

halak csillagjegy rövid találó horoszkópA Halak – nála senki sem képes jobban és többet gondolkodni – intelligensen beszél – attól függően cselekszik, ha előtte már alaposan leellenőrizte a teendőket.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top