Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. március 9-10.: A szívedre kellene hallgatnod

A szíved mindig tudja, mi a legjobb neked. Néha nem a szíved akarja, hanem az eszed vagy a sértettséged azt a bizonyos valamit, valakit. Hidd el, utóbbiak tényleg nem tudják, mi jó neked. Ha belegondolsz, a legtöbbször mindig kiderül, hogy amit akartak, végül csak rosszabb lett... A szívedre kellene most hallgatnod.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópKos jegyűként nem kéne mindjárt belevágnod a közepébe! Nem kéne mindjárt ajtóstul rontani a házba. A hétvégén a szerelmednek csak szépen, lassan és fokozatosan vezetheted elő a mondandódat. Csak lassan vezetheted fel, hogy valójában mit is szeretnél vele megbeszélni, és mit szeretnél kérni tőle.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópBika jegyűként valójában te vagy az, aki morcosan ébredsz a hétvége napjain, és te vagy az, akin most kitör a tavaszi fáradtság. Persze lehet, hogy nem veszed észre, és lehet, csak annyit látsz, hogy körülötted mindenki morcosabb a szokásosnál. Most kalkuláld bele, talán te vagy kicsit feszültebb a többiekkel.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópIkrek jegyűként nagy lépésre szánod el magad a hétvégén. Úgy döntesz, a szerelmedet támogatni fogod minden áron. Most szívesen hozol áldozatot a párodért, de tudnod kell, ezek az áldozatok szükségtelenek. A szerelmednek azt kell éreznie, hogy mindig támogatod őt, de nincs szüksége az önfeláldozásodra.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópRák jegyűként attól tartasz, a szerelmed félreért valamit, és neked kell megmagyaráznod, hogy nem is úgy vannak a dolgok, mint ahogy képzeli. De miért ne lehetne neki igaza?! Miért ne lehetne, hogy neki legyen igaza, és valójában ő legyen, aki jól látja a helyzetet, nem pedig te?

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópOroszlán jegyűként most mindenki a te álmod megvalósulását támogatja. A szerelmed mindent megtesz, hogy elérd a céljaidat, és a barátaid is ebben segítenek. Ezt a nagy összefogást azzal hálálhatod meg, ha örömmel fogadod, és ha kimutatod, mennyire boldoggá tesz mások törődése és kedvessége.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópSzűz jegyűként most légy óvatos. Nem látsz tisztán egy párkapcsolati kérdésben. A párod titkolódzik előtted, ezek a titkok pedig megronthatják a kapcsolatotokat. Most adj időt a párodnak, hogy felfedje a titkait, és adj időt magadnak, hogy jobban megismerd a szerelmedet. Akkor is, ha máskor ilyen helyzetben türelmetlen lennél!

hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. március 9-10.

A szívedre kéne hallgatnod ezen a hétvégén (iStock)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópMérleg jegyűként nagyon fontos lesz, kit választasz a hétvégén. Egy vitában állhatsz az egyik oldalra, de a másikra is. Hogy hogyan választasz oldalt, meghatározza, mi vár rád a következő napokban a szerelemben. Ez a vita talán a szüleid között zajlik, vagy olyan személyek között, akikre felnézel.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópSkorpió jegyűként nem kellene hallgatnod másokra! Különösen akkor nem, ha úgy érzik, szerelmi ügyekben kell tanácsot adniuk neked. Mindenki csak azt tudja elmondani, ő mit tenne a helyedben, de azt, hogy neked mi a jó döntés, csak te érezheted meg a hétvégén. Figyelj arra, hogy mit súg a szíved.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNyilas jegyűként van rá esély, hogy megtaláld a szerelmet a hétvégén. Persze, ha már megtaláltad korábban, ez az új találkozás csak bonyodalmakat hozhat. Egyszerűen engedd el őt. Ha még csak keresed a szerelmet, itt a legjobb alkalom, hogy megnyisd az életed egy új kaland, új flört, új szerelem előtt.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópMostanában meglehetősen nagy terhet ró mindenkire a modern párkapcsolat. Bak jegyűként érdemes lenne most belegondolnod, hogy egyszerre kell egymás szeretőinek, legjobb barátainak, üzlettársainak, szülőtársainak, pszichológusainak, edzőpartnerének, és még ki tudja, minek lennetek. Valóban minden szempontból tökéletes partnernek kell lennie a szerelmednek?

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópVízöntő jegyűként szenvedélyes hétvégére számíthatsz. Most az érzelmeid sokkal erősebbek és erőteljesebbek, mint ahogy megszokhattad. Figyeld meg, még a legsemlegesebb helyzetben is erőteljes érzelmekkel reagálsz a hétvégén. Most a szerelmi életedben is sokkal szenvedélyesebb vagy, mint bármikor máskor.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópHalak jegyűként olyan sokan szeretnének segíteni neked, hogy tökéletes kapcsolatban élhess. Ha van párod, mindenki meg akarja javítani a kapcsolatotokat. Ha pedig szingli vagy, mindenki össze akar hozni valakivel. Pedig te valójában csak annyit szeretnél, hogy jól kialhasd magad a hétvégén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top