Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. március 18–24.: Komoly pénzek várnak a héten

Itt az ideje kockáztatnod és merészet lépned a pénzügyekben. Egyszerűen csak lépj ki a komfortzónádból, és nézd meg, mi van azon túl. Izgalmas kaland lesz, meglátod! Bátorságodnak köszönhetően komoly pénzek várnak rád a héten.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként túl sok információt mosott össze a fejedben valaki, ezért itt az ideje, hogy elkezdd kibogozni az igazság összegubancolódott szálait. Ideje megtudnod az igazat a pénzedről, a befektetéseidről és egy olyan lehetőségről, amelyet valaki felajánlott neked.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként egyszerűen túl sokat vállalsz mostanában. Tudom, azt hiszed, a sok vállalásoddal előrébb jutsz, de ha jobban megnézed, látni fogod, olyan sokat vállaltál, hogy az már valójában káros. A héten adj vissza a munkákból, és csak azokat tartsd meg, amelyek valóban jövedelmezőek a számodra.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként folyton a szemed előtt lebeg egy kép, amelyet el akarsz érni, és amelyet meg akarsz valósítani. Közben attól tartasz, a célod egyre messzebb és messzebb kerül tőled. Pedig ez nem így lesz. Sőt! Azzal, ha folyton látod magad előtt, és meghatározod a haladási irányt is, valójában a jó irányba mész.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként hagynod kellene, hogy az emberek segítsenek neked, és átvegyék tőled azokat a feladatokat, amelyeket nem végzel el olyan jól, mint a többit. Talán azért félsz kiadni a kezedből a munkát, mert azt hiszed, te jobban megcsinálod, mint mások. Pedig vannak feladatok, amelyekben mások jobbak, mint te.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként végre felismersz egy nagyon fontos szabályt: ha nagyra akarsz nőni, nagyban kell játszanod. Ha saját vállalkozásod van, ez különösen igaz lesz rád, de akkor is komolyan veheted a gondolatot, ha alkalmazott vagy, sőt még akkor is érvényes, ha még csak tanulsz. A héten játssz sokkal nagyobban, mint eddig.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként el kell kezdened a saját lábadra állnod a héten. Tudom, szívesen támaszkodsz másokra, és szívesen hagyod, hogy vezessenek, de hidd el, az a legjobb, ha most te vezeted magadat. Amíg te hozod a saját döntéseidet, biztos lehetsz, hogy a lehető legjobb kezekben vagy.

heti pénzhoroszkóp 2019. március 18-24.

Komoly pénzek várnak a héten (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként fel kell ismerned, a tevékenységed 20 százaléka hozza az eredményeid és a bevételeid 80 százalékát. Ez pedig valóban azt jelenti, hogy ideje csak azzal a 20 százalékkal foglalkoznod, amivel valóban érdemes. A másik 80 százalékot abba is hagyhatod.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként csak arra van szükséged, hogy valaki ráirányítsa a szemedet arra az egyszerű tényre, hogy mindig van olyan kincsed, amit bőven adhatsz másoknak. Ez a kincs a figyelmed és az időd. Ezeket add oda azoknak, akiket érdemesnek találsz rá. De azt se felejtsd el, hogy ezekre valójában neked is nagy szükséged van.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként most valójában nagyon könnyen megszerezhetsz egy olyan pénzösszeget, amely nemrég még elérhetetlennek tűnt. Egészen könnyedén eléred ezt az eredményt, ráadásul ehhez még túl sok segítségre sincs szükséged. A héten erősítsd meg a pénzügyi önbizalmadat, és figyelj, hogy többre értékeld magadat.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként azt hiszed, neked kell mindenkinek tanácsot adni a héten, és közben elfelejtkezel arról a nagyon egyszerű tényről, hogy te is tanácsra szorulsz. Most érdemes egy nálad képzettebb és függetlenebb tanácsadót meghallgatnod. Csak annak fogadd meg a tanácsát, aki maga nem érdekelt anyagilag abban, amit javasol.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként most kicsit több pénzre lenne szükséged, mint amennyid van. Ezt a többletet szívesen kölcsönkérnéd valakitől, de nem mindegy, kitől kérsz kölcsön. A legjobb az lenne, ha olyasvalakitől kérnél, akiről tudod, szeretettel ad neked, és nem fog azon idegeskedni, hogy mikor tudod visszaadni a tartozást.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként nagy álmot szeretnél megvalósítani. Ehhez az álomhoz most már megtaláltad a megfelelő segítőket is. A héten neked kell tenned azért, hogy ez az álom valóra váljon. Most a két kezed munkáját, a saját idődet fektetheted a terved megvalósításába. Ezek pedig a legértékesebb befektetések.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top