Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. március 25-31.: Szívesen érkezik hozzád, vagy menekül tőled a pénz?

A pénzre tekinthetnél úgy, mint vendégre, aki oda jár, ahol szeretettel és örömmel fogadják, jól tartják, és útjára engedik, ha menni akar. Vajon a pénz szívesen érkezik hozzád vendégségbe, vagy inkább menekül tőled? Ez a hét legnagyobb kérdése...

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként most úgy tűnik, valaki nem tartja be, amit a pénzzel kapcsolatban ígért neked. Fontos, hogy tudd, ő kényszerhelyzetben cselekszik, így nem is várhatod tőle, hogy szabadon segítsen, vagy együttműködjön veled. A héten te vagy önmagad legbiztosabb pénzügyi támasza.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként meg kell tanulnod nemet mondani már ezen a héten. Valaki túl sokat kér tőled, és valaki azt szeretné, hogy minden anyagi nehézségében te segíts. Ezzel azonban épp azt a lehetőséget veszi el magától, hogy fejlődjön, és megtanulja kézben tartani a pénzügyeit. Lehet, amikor nemet mondasz, éppen ebben segíted őt.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként a hét egyik legfontosabb feladata, hogy rendezd el a munkahelyi nézeteltéréseket. Ha megteszed, új feladatokat is kaphatsz, sőt pluszbevételre is bizton számíthatsz. Még az is lehet, most ajánlják fel neked azt az állást, amire hosszú ideje oly nagyon vágysz.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként, amikor azzal foglalkozol, ami valóban boldoggá tesz téged, mindig sokkal több pénz érkezik hozzád. Ezt érdemes megfigyelned és érdemes kihasználnod. Érdemes most tudatosan olyan feladatokat vállalnod, amelyek jó érzést kölcsönöznek neked. Ha így teszel, könnyebben oldódnak meg a pénzügyi nehézségeid is.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként ezen a héten bőségteremtő ajándékkal lepd meg magadat. A jó bőségteremtő ajándék olyasmi, amire régóta vágysz, de valójában nincs rá szükséged, és ezért eddig nem engedted meg magadnak. Most azonban érdemes beruháznod ebbe a bőségteremtő ajándékba, hiszen a jólétet vonzza az életedbe.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként félsz, hogy valaki irigykedik rád mindazért, amid van. Attól félsz, hogy nem lenne szabad elmesélned, milyen jól megoldottad a közelmúlt anyagi problémáit. Pedig valójában éppen azért kellene erről mesélnek másoknak, mert így segíthetsz nekik, hogy ők is megoldják a saját nehézségeiket.

heti pénzhoroszkóp 2019. március 25-31.

Szívesen jön hozzád a pénz, vagy inkább menekül? (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként valójában sokkal több lehetőséged van, mint amennyit észreveszel. Ezt a hetet szánd arra, hogy feltérképezed a pénzügyi lehetőségeidet, és vizsgáld meg, milyen sokféle módon érkezhetne hozzád pénz. Ne lepődj meg, ha valaki megbízásos jellegű feladatra kér fel a héten.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként meg szeretnéd mutatni, hogy sokkal jobban bánsz a pénzzel, mint ahogy kívülről látszik. Ennek érdekében mindent meg is teszel, hogy legyőzz valakit egy képzeletbeli pénzügyi versenyben. Ez a vetélkedés valójában mindkettőtök anyagi helyzetének jót tesz.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként lehet benned némi félelem egy új lehetőséggel, új munkával vagy egyenesen új karrierrel kapcsolatosan. Ezt az új lehetőséget érdemes elfogadnod, hiszen olyasmi, amire nemrég még nagyon vágytál. Ha most talán más valamit szeretnél, ez a lehetőség az új vágyaid felé visz téged.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként tudnod kell, a pénz ahhoz áramlik, aki szereti, és jól bánik vele. Tedd fel magadnak a kérdést: a pénz vajon szeret a pénztárcádban lakni? A héten rakj rendet a pénztárcádban, dobd ki belőle a felesleges papírokat, számlákat és fecniket. Csak a pénz és a bankkártyák maradjanak benne!

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként a legjobb, amit a pénzeddel tehetsz, hogy ügyesen költöd el. Most érdemes lenne a saját képzésedbe, a saját utazásaidba fektetned a pénzedet. Minden pénz, amit tanulásra, utazásra költesz, sokszorosan megtérül majd a számodra olyan módon, ahogy most még el sem tudod képzelni.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként a pénzügyi siker titka a nyugalom, amit akkor se felejts el, ha éppen nem is olyan egyszerű megőrizned a nyugalmadat. A héten akkor keresed a legtöbb pénzt, amikor a belső békédhez, a belső bölcsességedhez csatlakozol. Amikor ezt teszed, szó szerint árad hozzád a bőség.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top