Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. április 6-7.: Elmélyül vagy megszakad a kapcsolat?

Néha szeretnéd elrejteni a hibáidat, de úgy tűnik, ezen a hétvégén a felszínre kerülnek. Persze, egy elfogadó és boldog párkapcsolatban talán fel sem tűnik a párodnak, sőt hibának sem gondolja azokat. Ellenkező esetben viszont puskaporos lehet közöttetek a hangulat, ami könnyen szakításhoz vezethet.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópKos jegyűként ezen a hétvégén csak elegánsan! Most elegendő arra törekedned, hogy elegáns, kecses és gyönyörű legyél. Na jó, lehet, ezeket a jelzőket eddig nem társítottad volna magadhoz, most mégis érdemes felfedezned ezeket a csodálatra méltó tulajdonságokat. Bármilyen hihetetlennek tűnik, ez is te vagy. A szerelmed is észre fogja venni.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópBika jegyűként most annyira lefoglalhatnak a barátok, hogy a szerelmedre alig jut időd. A hétvégén erős lesz a kísértés, hogy mások szerelmi problémáit old meg, és azt hallgasd, ahogy mások panaszkodnak a párjukra. De éppen ez a fölösleges időpazarlás veszi el az idő a párodtól és a te szerelmi életedtől.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópIkrek jegyűként gondolkodj el, vajon mi a szándékod a kapcsolatodban? Mi a szándékod a szerelmi életedben? Azért kéne magadban mindezt jó előre tisztázni, mert igen gyakran az történik, ami a szándékod. Néha azonban nem érzékeled a valódi akaratodat, néha nem tudod, mire vágyik a lelked. Erre kapsz választ a hétvégén.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópRák jegyűként nemet kell mondanod a kísértésre. Persze ez sokkal nehezebb, mint gondolnád, hiszen a kísértés nemcsak másik ember képében érkezhet. Talán éppen a hétvégére hazavitt munka kísért meg, vagy az, hogy a családra szánd az időt, pedig a szerelmedre kellene. Most sokféle kísértés akarja elterelni a figyelmedet a kapcsolatodról.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópOroszlán jegyűként ezen a hétvégén csak lendületesen! Sokkal több lendületre lenne szükséged, mint amennyi benned van. A tavaszi fáradtság maga alá gyűrhet, pedig a szerelmednek ezen a hétvégén lendületesen és lelkesen száguldana veled. Párod pozitív hangulata neked is erőt adhat. Élj vele.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópSzűz jegyűként soha nem kéne komolyan venned, amit mások a szerelmi életedről mondanak. Lehet, az lenne a legjobb, ha meg sem hallgatnád őket. De ha meg is kell hallgatnod, akkor sem szabad különösebben foglalkozni a véleményekkel. Ne felejtsd el, ők kívülről nem látják, amit te belülről érzel és tapasztalsz.

hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. április 6-7.

Elmélyülnek vagy megszakadnak a párkapcsolatok a hétvégén? (iStock)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópMérleg jegyűként ezen a hétvégén az életetekről beszélgethettek a pároddal. És ezt nagyon szereted, igaz? Ha akarod, igazán csendes, mély és szeretetteli beszélgetések várnak most rátok. Csendes szavakkal építed a kapcsolatotokat, hangos szavakkal pedig rombolod. Ezért is fontos ez a hétvége.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópSkorpió jegyűként a valóban fontos dolgokra kellene figyelned most az életedben és a párkapcsolatodban is. Talán van néhány apróság, ami nem tetszik a párodban, a viselkedésében. De ezek valójában lényegtelenek. Az a fontos, hogy a nagy dolgokban megértsétek és támogassátok egymást. Erre most lehetőségetek nyílik.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNyilas jegyűként ezen a hétvégén csak nyugodtan! Valaki megpróbál felzaklatni téged néhány pletyka, igaztalan információ terjesztésével. Bármit is hallasz a szerelmedről, tedd fel magadnak a kérdést: ez biztos igaz? Könnyen kiderülhet, valaki szándékosan terjeszti a hazugságokat, hogy összezavarjon benneteket.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópBak jegyűként vedd most figyelembe, hogy nem tudhatod, milyen a szeretteid párkapcsolata. Valaki tanácsot kér tőled, de nem tudhatod, mi a jó tanács. Ezért ahelyett, hogy javaslatokat adsz, inkább csak kérdezz. Tedd fel azokat a kérdéseidet, amelyekre a természetes kíváncsiságod folytán egyébként is tudni akarod a választ.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópVízöntő jegyűként lassan kezd beindulni az a kapcsolat, amibe sok energiát és időt fektettél. Lassan kezd beérni a tudatos kommunikáció gyümölcse. Most nem szabad feladnod, amit elkezdtél, tovább kell vinned a tudatos kapcsolatépítést. Nemcsak a szerelmi életedre igaz ez, a munkahelyi kapcsolataidra, de a mentor–tanítvány viszonyokra is.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópHalak jegyűként ehhez a hétvégéhez nagy reményeket fűzöl, és biztos vagy benne, most nagy változások történnek veled. Abban ugyanakkor már azonban nem vagy biztos, hogy mit kell tenned ezekért a változásokért. Legyél mindenkivel őszinte, beleértve magadat is. Ez a legtöbb, amit a változásért tehetsz most.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top