Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. április 8-14.: Betömheted a pénzügyi lyukakat

A pénznek időre van szüksége, hogy rád találjon. Gyakran használjuk azt a képet, hogy a pénz egy energia, mely áramlik, és amely erősen hat rád. A héten a pénzenergia lelassul és lassabban áramlik, mint ahogy megszokhattad. Ezért kell most időt adni a pénznek, hogy megérkezzen az életedbe, és betöltse az eddig keletkezett űröket.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként most képzeld el, milyen lenne a szakmád csúcsán lenni. Jól éreznéd magad? Szeretnéd csinálni? Ha igen, a héten kapcsolj rá a munkára! Ha nem, akkor viszont itt az ideje, hogy az álláskeresésre kapcsolj rá. Nem kell olyan munkába időt és energiát ölnöd, amit nem szeretsz valójában.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként, ha már minden úgyis a pénz és az anyagiak körül forog az életedben, itt az ideje megállítanod ezt a forgást. Ideje, hogy valami mást helyezz középpontba. Az egészség, a testi jólét, a gyógyulás is jó középpontnak ígérkezik a hétre. A lényeg, hogy most ne a pénzen keresztül közelíts a helyzetekhez és az emberekhez.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként vajon miben méred a gazdagságot? Az egészen biztos, hogy gazdag vagy, de miben vagy gazdag? Szeretetben? Boldogságban? Örömben? Barátokban? Lehetőségekben? Ne becsüld le, ha anyagilag még nem vagy olyan nagyon gazdag. Ez a gazdagság mélyebb, erőteljesebb és sokkal színesebb, mint a tömött bankszámla.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként ezen a héten be kell indítanod a suttogó propagandát. El kell híresztelned, hogy változtatni szeretnél az életeden és főleg a munkahelyeden. Persze ezt csak akkor tedd meg, ha valóban így van. Hiszen ha beindítod a suttogó propagandát, hamarosan elkezdenek érkezni a jobbnál jobb, sőt visszautasíthatatlan ajánlatok.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként lehet benned némi távolságtartás a munkáddal, a munkahelyeddel, a hivatásoddal kapcsolatban. A héten gondolkodj el e fura érzés okán. Miért van benned ellenállás a munkáddal kapcsolatban? Ha megtalálod az okot, és megszünteted, ismét beköszönthet az a szakmai aranykor, amelyben jól érzed magadat.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként a pénz igen fontos szerepet játszik az életedben és a döntéseidben, ami persze jól is van így. Ugyanakkor nem szabad teljes egészében a pénzből kiindulva meghoznod a döntéseidet, mert ez könnyen félrevisz. A legjobb, ha a boldogság az iránytűd. A legjobb, ha arra figyelsz, hogy a benned lévő boldogság merre terel téged.

heti pénzhoroszkóp 2019. április 8-14.

Betömheted a pénzügyi lyukakat? (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként a valódi értékek felfedezése lesz az egyik legfontosabb feladatod a héten. Úgy tűnik, most egyfajta értékválságon mész keresztül, amiből csak az jelenthet kiutat, ha felfedezed a valódi értékeket. Azokat, amelyek tényleg fontosak neked, és amelyekért képes vagy áldozatokat is hozni az életedben.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként mondd ki, amire igazán vágysz! Mondd ki, hogy a pénzügyekben, az anyagiakban mit akarsz elérni. Talán téged is úgy neveltek, hogy a pénzről nem beszélünk, és nem szabad nagyra vágyni. De ez butaság. Ez az, ami a szegénység felé terelget csak téged. Ha tudsz beszélni a pénzügyi vágyaidról, az álmaidról, az segít pénzt teremtened.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként szinte sztárnak érezheted magadat a héten, hiszen olyan sok felkérést, lehetőséget, ajánlatot, szerződést kapsz, mintha most te lennél a legnagyobb név a szakmában, és mindenki veled akarna dolgozni. Lehet, így is van. Lehet, sokkal jobb szakember és munkaerő vagy, amint eddig hitted?!

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként nem vagy benne biztos, hogy jó irányban tartanak-e a pénzügyeid. A héten érdemes szakértővel beszélned a témáról. Ne felejtsd el, szakértőt úgy kell választani, hogy jobban értsen a témához, mint te. Tudom, ez logikusnak tűnik, de talán mégis olyan emberek pénzügyi tanácsait hallgattad eddig, akik szegényebbek nálad.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként hidd el, a pénz önmagában kevés, hogy megvalósítsd a célodat. Valami sokkal értékesebbre van szükséged: kitartásra és rendszerességre. Most a legnagyobb kincseid ezek a képességek, hogy meg tudod csinálni a monoton feladatokat is, ha látod az értelmét. Valójában ez a legjobb befektetés most a jövőbe.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként vedd észre, a szavaidnak sokkal nagyobb teremtő erejük van, mint gondolod. Valójában minden egyes szóval teremtesz, vagyis minden egyes szóval bőségedet vagy szegénységet teremtesz. Figyeld meg, milyen szavakat használsz a héten: olyanokat, amelyek a bőségbe emelnek, vagy olyanokat, amelyek a szegénységbe taszítanak?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top