Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. április 23-28.: Így kerülheted el az anyagi csapdát

Már ma érdemes alaposan végiggondolni, mit kerülnél el a legszívesebben ezen a héten. Ha tudod, mit nem szeretnél, azt is tudni fogod, hogyan kerüld el a pénzügyi buktatókat, az anyagi csapdákat...

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként a legjobb döntés, amit hozhatsz a pénzügyekben a héten, hogy nem vállalsz kockázatot. Igen csábító a lehetőség, hogy megsokszorozd a pénzedet, de minden ilyen ígéret túlzottnak bizonyul a héten. Még az is lehet, végül valaki becsap, ha túl kapzsi vagy.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként úgy érzed, egy helyzet vagy egy elvárás megköti a kezedet a pénzügyekben, és nem tudod eldönteni, mit kellene tenned. Igazság szerint nemcsak nem kötik meg a körülmények a kezedet, de épp most kellene változtatnod valamit a pénzügyi terveiden. Most kell változtatnod a korábbi döntéseiden.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként nem mondhatod, hogy ne kapnál elég sok pénzügyi tanácsot. Talán épp az a probléma, hogy túl sokat kapsz a héten. Most mások tanácsai használhatatlannak bizonyulnak, hiszen azokból olyan fontos részleteket hagynak ki, mint a személyiséged, vagy a titkos kiadásaid.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként figyeld meg, milyen rossz döntéseket hozol idegesen, ami különösen igaz a pénzügyi döntéseidre. Amikor zaklatott vagy, gyakran nem veszed észre azokat a lehetőségeket, amelyek ott állnak előtted. Idegesen nem tudod, mit lehetne épp tenni, ezért ezen a héten csak nyugodtan dönts a pénzről.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként ne adj lehetőséget az embereknek, hogy azt mondják, csak a pénz érdekel téged. Könnyen lehet, most kisebb összegről kell lemondanod annak érdekében, hogy néhány hét múlva sokkal nagyobb összeg érkezzen hozzád. Ezért most ne a pénz legyen az elsődleges szempont, amikor döntesz.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként vedd észre, van rendszer abban, ami a pénzeddel történik. Akkor van ugyanis több pénzed, ha jobban figyelsz rá, és akkor van kevesebb pénzed, ha elengeded a gyeplőt, és nem foglalkoztat a pénz. Épp ezért semmiképp sem szabad levenni a figyelmedet a pénzről.

heti pénzhoroszkóp 2019. április 23-28.

Így kerülhetik el a héten az anyagi csapdákat a csillagjegyek (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként megvannak a pénzügyi trükkjeid, azok a fogások, amelyekkel minden nehéz helyzetet meg tudsz oldani De ezekre egyáltalán nem lenne szükséged, ha jobban számolnál előre. Ha már most megterveznéd a kiadásaidat az év végéig, pontosan tudnád, mennyi bevételre lesz szükséged, és honnan szerezheted meg.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként nem kell mindig mindent egyértelműen kimondani.Néha az is elég, ha csak utalgatsz. De ez nagyon nem igaz a pénzügyekre. A pénznek tudnia kell, mit akarsz tőle, ismernie kell az elvárásaidat, hogy teljesítse ezeket. Épp ezért mondd ki hangosan, mit szeretnél a pénzzel kapcsolatban.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként pontosan tudod, másoknak mit kellene tenniük a pénzükkel. De vajon tudod, hogy neked mit kéne tenned a pénzzel? Könnyen lehet, éppen az a baj, hogy túl sokat foglalkozol más pénzével és túl keveset a sajátoddal. Ezen a héten csak a saját pénzedről hozz döntéseket.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként úgy tűnik, elszámoltad magad. Valami nem annyi, amennyinek hiszed, ami pedig okozhat egy-két kellemetlen pillanatot az életedben. Most fontos lenne felismerned, hogy a számításaid nem mindig helyesek, különösen azok nem, amelyek a jövőben várható bevételekről szólnak. Számold újra a terveidet.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként figyeld meg, milyen hűségesen követed a családi mintát. Ami mostanában történik veled és a pénzeddel, egyszer vagy többször megtörtént már a családodban is. Itt az ideje kilépni ebből a családi mintából, és örökre feloldani azt. Ideje végre szeretettel megoldani ezt a helyzetet.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként sokkal jobban bánsz a pénzeddel, mint néhány évvel ezelőtt. Jobban osztod be, hatékonyabban és többet is keresel. Itt az ideje, hogy még egy szinttel magasabbra emelni a pénzügyi tudatosságodat, és megtanulni tudatosan költeni ott, ahol a leginkább megéri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top