Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. április 27-28.: Eljött a boldogság ideje

A valódi boldogság belülről fakad. A hétvégén akkor is sokkal boldogabbnak és örömtelibbnek érezheted magadat, ha a környezeted szerint nincs rá különösebb okod. A szerelmi horoszkóp szerint nagyon is lesz okod a boldogságra, csak engedd meg magadnak.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópKos jegyűként ahhoz, hogy a szerelmi életed valóban boldog lehessen, munkára van szükség. De nem olyan izzadós, nyögvenyelős, nehéz munkára, mint amilyenre gondolsz. Más a helyzet. Valójában csak arra, hogy a szerelmedre és a megérzéseidre bízd magadat. A szerelmed, a belső hangod megmutatják, hogyan gyógyíthatod meg a kapcsolatotokat.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópBika jegyűként nem meglepő, ha kicsit zavarosnak érzed ezen a hétvégén a kommunikációt a szerelmeddel. Most valahogy minden zavarosabb közöttetek, mint lenni szokott. Ez a zavarosság pedig megkívánja, hogy kommunikálj a lehető legegyenesebben, legegyszerűbben és legőszintébben. Ha a szívedből beszélsz, minden rendben lesz.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópIkrek jegyűként egész sor okod van, hogy több izgalmat keress az életedben. Most a szerelmed is nyitott az újdonságokra, és az lenne a legjobb, ha együtt próbálnátok ki valami újat. Akár be is vezethetnétek, hogy mostantól minden hétvégén kipróbáltok valamit, amit még egyikőtök sem próbált sohasem.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópRák jegyűként ne lepődj meg, ha hétvégén minden a visszájára fordul. Akivel eddig harcoltál, támogat téged, az ellenségekből barátok lesznek, a barátok pedig ellened fordulhatnak. Ebben a fura időszakban találj valakit, akinek az őszinte szeretetében bízhatsz. Lehet, ő a párod, de persze te saját magad is.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópOroszlán jegyűként félsz kimozdulni a megszokott keretek és lehetőségek közül, pedig valójában éppen erre lenne most szükséged. Valójában arra vágysz, hogy minden legyen máshogy, mint eddig volt. Ha boldog párkapcsolatot szeretnél, már ezen a hétvégén vágj bele az ismerkedésbe.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópSzűz jegyűként úgy tűnik, harcban állsz valakivel, valamivel. Ez a harc azonban könnyen rányomhatja a bélyegét a szerelmi életedre is. Ha most békét szeretnél a szerelmeddel, békét kell teremtened a munkahelyeden, a családodban, még a baráti körödben is. Amikor mindenhol béke van, az otthonodban is megszületik a harmónia.

hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. április 27-28.

Eljött a boldogság ideje a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópMérleg jegyűként könnyen kiderülhet, akivel most flörtölsz, néhány éve még tiltólistára került volna nálad. Ez a fordulat jelezheti, hogy ideje lenne több emberrel átgondolni és megváltoztatni a kapcsolatodat. Lehet, eddig nem jól ítélted meg a többieket, most lehetőséged nyílik változtatni.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópSkorpió jegyűként nem mersz túl nagyot álmodni, azt hiszed, muszáj mindig kicsiben gondolkodnod. Pedig a hétvégén épp az lenne a feladatod, hogy álmodj nagyot. Álmodj olyan merészet, amilyet eddig még sohasem. A legmerészebb álmaid akkor válnak valóra, ha mersz és tudsz is róluk beszélni a szerelmednek és a barátaidnak.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNyilas jegyűként engedd meg magadnak a változás gyógyító luxusát. Olyan nagyon ragaszkodsz a régi rosszhoz, hogy észre sem veszed, sokkal jobbra lenne lehetőséged. Olyan mélyen ragaszkodsz az eddigi életedhez, hogy nem tudod megengedni magadnak a lelkedben oly régóta dédelgetett változást.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópBak jegyűként keresed a lehetőséget, hogy megváltoztasd a párodat? Vagy csak azt szeretnéd, hogy megtanuljon valamit? A hétvégén ismerd fel, ez a törekvésed eleve kudarcra ítélt folyamat. A szerelmed most a szokottnál is makacsabb, így ahelyett, hogy meg akarnád őt változtatni, fogadd el őt olyannak, amilyen.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópVízöntő jegyűként itt az ideje, hogy egy szinttel magasabbra lépjetek a szerelmeddel. Ha még nem is ismeritek egymást, talán éppen ezen a hétvégén találkozol vele. Ha pedig párkapcsolatban élsz, kérdezd meg magadtól, mi a következő nagy lépés, amelyet szeretnél megtenni a szerelmeddel.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópHalak jegyűként sokkal több figyelmet, törődést igényelsz a hétvégén. Igen, jól olvastad. Nem a szerelmed igényli a törődést, hanem te magad. Most az a fontos, hogy önmagadat vedd körül szeretettel, és leginkább magadra figyelj. Vajon mennyire figyelsz a saját a vágyaidra? Add meg magadnak a lehetőséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top